30 de maig, 2012

"CONJUNCIÓ PLANETÀRIA" - Mediterráneo - 31-05-12



Tinc per a mi que Ximo Puig quedà impressionat amb aquella ridícula frase que la lleugeresa intel·lectual de Pajín pronuncià en coincidir les presidències d’Obama als EUA i la de torn de Zapatero a la UE.
De fet, crec que Puig la va fitxar com Vicesecretaria General del socialisme valencià, només per a que esta setmana ella pogués dir: “Les sugiero que esten atentos al proximo acontecimiento histórico que se producirá en nuestro planeta. La coincidencia en breve de dos liderazgos castellonenses en los dos partidos gordos”. 
Perquè fa 48 hores la premsa valenciana obria amb la fotografia d’Alberto Fabra i Ximo Puig encaixant-se la ma a Palau. Els apologistes pretenen que es tracta quasi bé d’una foto històrica. No és el primer colp que líders populars i socialistes es troben. Lògicament. De fet, en les votacions es troben molt més sovint del que sembla. I francament, que tots dos siguen de les comarques del nord té una importància relativa, la merament simpàtica si volen. A mi no m’impressiona. El President del meu partit, Josep Maria Pañella, també ho és, i tal dia farà un any! 
A mi la trobada entre els dos aficionats al Real Madrid (hauran parlat d’això?) la veritat és que em deixa un poc indiferent. Fred més bé. Bàsicament perquè representen dos partits sense cap credibilitat des del meu punt de vista. Tots dos han governat ací i allà, junts sumen un percentatge suficient fins i tot per canviar de nit la Constitució. Així que junts i per separat, són els responsables de tots els nostres mals, i possiblement d’alguns bens. 
Són responsables de l’insuficient finançament que han pactat en un estatutet de fireta; del mal finançament municipal que no han resolt en 30 anys de governs successius. Ells tenen l’honor d’haver recolzat AVEs que van d’enlloc a no cap part, mentre ací seguim perdent diners i oportunitats perquè ni tan sols s’ha licitat quan deien. Són ells els culpables que entre Vinaròs i Castelló no hi haja rodalia digna d’eixe nom. Són responsables de la deficient sanitat pública, els uns per buidar la caixa, els altres per deixar-la buida. 
Això sí, la foto, xula. Per cert, en quin idioma deuen parlar?  

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En què havien de parlar?
En castellonero!

Anònim ha dit...

Hola Enric,

La veritat, no sabia que els agradara tant la llet merengada, sense comentaris.....

Algú pot dir que l'esport es només esport però lo del "palco del Bernabeu" sona a l'estafa de Bankia i al Florentimo ...

Robin Hood of Sherwood