22 de gener, 2014

"MALS POLÍTICS" - Mediterráneo - 23.01.14

La setmana passada vaig publicar “Set dies de gener”, on em mostrava satisfet per tot el que havíem provocat des de Compromís amb les nostres denuncies. La destitució de Martínez com Vicepresident per un intent d’enriquir-se amb la depuradora de Borriol. I després la imputació de l’ex quasi tot Carlos Fabra, i del propi Martinez, per la trama de les entrades de la correguda de la beneficència.
Hui podria dir que la cosa no ha acabat. El dimarts compareixerà Moliner al plenari de la Diputació per explicar la seua versió dels dos fets i, per la nit, hi ha plenari a Borriol. Ens agradaria pensar que tots dos seran els darrers de Adelino Santamaria, com diputat i com Alcalde. Perquè nosaltres seguim pensant que era un col·laborador necessari. Per les garrames amb la depuradora, i també pels 3.500 € en entrades de bous. No som els únics que ho esperem. Fa pocs dies, en un destacat regidor de Borriol es comprava roba nova perquè, segons ell, hi haurien canvis en breu.
Farem seguiment de tot això, clar, però ara el que ens preocupa és que Borriol tinga depuradora. Per això hem presentat una moció urgint a les dues parts a trobar un terreny no contaminat per la cobdícia. I ens preocupa que per culpa del sistema podrit de la correguda de la beneficència, les ONGD’s puguen ressentir-se’n. Estem en contra de la correguda i del concepte de beneficència, però a favor d’ajudar al desenvolupament.
Això és el que ens preocupa ara, que la política sobrevisca als polítics. Als mals polítics.