15 de gener, 2014

"SET DIES DE GENER" - Mediterráneo - 16.01.14

Dijous pel matí vam fer una nota de premsa, junt a Compromís per Borriol, on denunciàvem les maniobres per tal que la depuradora s'instal·lés parcialment en uns terrenys propietat de l'empresa familiar del Vicepresident Primer de la Diputació. Aquella mateixa nit, confirmada la veracitat de la nostra denúncia, Javier Moliner destituïa a Francisco Martínez. Nosaltres vam demanar immediatament una comissió d'investigació. Moliner no va acceptar, i ens convidà a investigar pel nostre compte. No calia.
Feia temps que investigàvem presumptes conductes il·legals al si de la Diputació. Gràcia Molés, que va ser diputada abans que jo, va destapar la trama de les entrades de les corregudes de la beneficència a Vila-real. Posteriorment el govern de progrés d'eixa ciutat dugué el tema als jutjats. Compromís de la Diputació va aportar fa mesos a fiscalia tot un seguit de decrets que demostraven que la Diputació incautava diners de serveis socials, obres... del que fos, dels municipis, per a compensar el preu de les entrades que els obligava a comprar. El resultat ha estat la imputació per prevaricació de Carlos Fabra i Francisco Martínez.
El mateix dia s'ha fet públic que després de la denúncia de Compromís, aportant els documents que ho demostraven, el PP ha fet marxa arrere en la voluntat de privatitzar la radiologia i medicina nuclear de l'Hospital Provincial. La pressió dels professionals i pacients ha estat clau.
De setmanes així en vull sis en cada mes!