15 d’abril, 2007

LEVANTE-EMV Noticies de cap de setmana


El Partido Popular obtendría 14 concejales, 11 el PSPV y 2 el Bloc con una abstención del 33%
El Partido Popular, con Alberto Fabra de candidato a la alcaldía, ganará con mayoría absoluta en Castelló las elecciones municipales del próximo 27 de mayo, aunque se quedaría con 14 ediles, uno menos que los actuales. El PSPV de Juan María Calles acortaría distancias y lograría 11 ediles, uno más que en 2003. El Bloc mantendróa sus dos ediles de ahora, mientras que EU tampoco lograría esta vez tener representación en el ayuntamiento. [..]

Levante de Castelló, Castelló El apartado de la encuesta de Grup Marest sobre el grado de conocimiento de los candidatos municipales y la puntuación que les dan aquellos que les conocen ofrece los siguientes resultados [..]

El candidato del PP es el preferido para vivienda, cultura, tráfico y proyección exterior
Levante de Castelló, Castelló Los castellonenses prefieren a Juan María Calles como gestor para resolver los problemas relacionados con los asuntos sociales, pero para el resto de parcelas municipales siguen apostando por el alcalde Alberto Fabra [..]
Gràcies a la gent que m'ha valorat tan positivament. Sembla evident amb l'enquesta a la mà, que només el BLOC amb la tercera acta de regidor pot aconseguir trencar la majoria absoluta del PP. El PSOE necessita molts més vots que nosaltres per aconseguir el número 12, i la resta de partits queden molt lluny de poder entrar al consistòri. Portem temps dient-ho: sols no podrem, però ningú no podrà sense nosaltres.
Els vots nacionalistes i progressistes de la ciutat, ja saben ara quina és l'opció més útil per al canvi. L'única opció segura. L'unia formació que podrà trauré redit polític al recolzament electoral.
A treballar. Hem d'augmentar el grau de conéiximent del partit, i de les nostres propostes. Són útils. Som els més útils. Tenim l'obligació moral i política de no defraudar la gent que confia en nosaltres. Castelló s'ho val. L'any del 300 aniversàri de la Batalla d'Almansa i del 75 aniversàri de les normes de Castelló, hem de guanyar al PP.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Perdoneu, jo sempre hem solc fiar del Levnate però aquesta volta no.
Aquesta enquesta crec que està mal feta, perquè les enquestes de la Ser en la ciutat d'Alacant li donaven al Bloc sempre el 5% i altres enquestes també i aquesta li dona un 3% algo falla... pense que hi ha un error

Nomdedéu ha dit...

Totes les enquestes son valorables i opinables. Ja sabem que la que val de veritat és la del dia de les eleccions.
No se si a Alacant quadre els números o no. Ací tampoc no coincidix esta enquesta amb les tendències de l'Institut Opina per a la SER.
La SER ens dona el 8'7% i esta només el 7'2. Així que... totes, absolutament totes les enquestes publicades diuen que el BLOC a Castelló creix considerablement. Fins on? Fins on la gent ens done la seua confiança.

Anònim ha dit...

Que más quisieras Enric. de ilusión también se vive. Mira voy hacer una porra. Yo digo que te quedarás TU solo en el ayuntamiento.

Capturo esta ventana con mi porra y ya nos veremos el día 28 de Mayo ¿okis?

Nomdedéu ha dit...

No se si te vore o no. No se qui eres. A mi saps on trobar-me, estaré ací, i estaré a l'ajuntament. I, n'estic segur, molt i ben acompanyat. En qualsevol cas sóc poc amic de les porres jo. De cap mena de porra.

Anònim ha dit...

Seguro que estan mal, pues decir que prefieren a A Fabra para el trafico es cuanto menos una barbaridad; a no ser que lo prefieran porque cada uno hace lo que quiere y claro como no pasa nada, pues que bien Salud

Anònim ha dit...

Si que és ben cert que les enquestes mai són del tot fiable en cap dels comisis, això està clar, ara és l'hora de captar tots aquells vots indecisos d'ells depèn èl tercer regidor.
D'altra banda, també crec que és molt important en cas de tindre que fer pacte, si realment el PSPV tindrà el recolzament del BLOC o pel contrari el tindrà el PP... és molt important saber això sobretot per els militants de veres...a aquestos no se'ls pot defraudar.
Com ja vaig dir un dia, crec que el Bloc de Castelló està més aprop de donar el seu recolzament als del PP, degut que amb el PSPV no s'entenen gens, menys que amb el PP. Si això de veritat passa, els votants fixes crec que es decebran....
PVS

Anònim ha dit...

Us recomena que llegiu l'article de Xavi López sobr l'enquesta un poc mal cuinada però be...
Un article sobre l'enquesta:

http://xavildiez.blogspot.com/2007/04/les-enquestes-del-diario-informacin.html

http://xavildiez.blogspot.com

Anònim ha dit...

A pvs li recomanaria que repassara les votacions de les mocions que s'han realitzat a l'ajuntament durant esta legislatura a vore quantes vegades ha votat el BLOC amb el PP i quantes amb el PSOE.Enric ha donat números i tot alguna vegada.

Nomdedéu ha dit...

Ara no en donaré. He dit, ho hem dit moltes vegades, que el dia després de les eleccions no formarem govern amb el PP.
Ja està.
No se per quina raó se'ns reclama constantment si arribarem o no a un acord amb el PSOE.
És a ells a qui cal preguntar. Faran com van fer fa quatre anys i ens trairan en tots (TOTS) els pobles valencians on el pacte era que fora elegit alcalde el cap de llista del BLOC? Nosaltres vam complir a tots (TOTS) els pobles valencians on calia fer alcalde al socialista.
Faran com a Torreblanca? Rebran telefonades la nostra gent als pobles per que retiren les llistes en favor del PP com cada quatre anys?
En definitiva, per pactar calen dos. Aneu a la web de Calles i pregunteu-li si estan disposats a seure amb nosaltres de tu a tu. Després veniu i m'he expliqueu.
De totes formes, no se si és una idea molt bona encetar debats abans d'hora. Ara el que toca és que nosaltres aconseguim la tercera acta. Cas contrari 11 + 2 no fan majoria de govern, i tots estos comentaris no tenen sentit.

XorX ha dit...

"L'única opció segura. L'unia formació que podrà trauré redit polític al recolzament electoral."

L'enquesta també diu que EU es quda fora per unes dècimes, i aquestes podrien llevar l'escó de la majoria al PP. Així que supose que et referiràs a que votem EU per aconseguir un tripartit d'esquerra progressista.

La meua pregunta és, per què no un pacte EU-Bloc a Castelló si això llevaria la majoria al PP? Posar un partit polític per davant del canvi polític i després fer-se dir vot útil em sembla molt inoportú.

Però ara ja sabem que, al final, tots sou iguals. Quina llàstima.

Salut.

Nomdedéu ha dit...

Fi analista.

Anònim ha dit...

A Xorx dir-li que en política 2 + 2 mai són 4 sempre es queden en 3 o menys i que no es poden sumar coses diferentes com pomes i cadires per exemple.

Anònim ha dit...

Seria una llàstima morir d'èxit i que el BLOC es quedarà amb dos regidors cal fer tots els esforços que calguen per guanyar eixe tercer regidor i fer perdre la majoria absoluta al PP. no ens podem dormir, a per ells.

Anònim ha dit...

Jo demanaria a votants d'altres partits d'esquerres i partits nacionalistes que abans de votar meditaren molt bé si el seu vot es pot perdre o no amb la qual cosa només beneficiaria al partit majoritari, el PP.

XorX ha dit...

EU i Bloc no són tan diferents.

Probablement els programes d'EU i del Bloc de Castelló seràn millor junts que separats (2+2 serà més que 4), més que res perquè junts podrien posar-se en pràctica i separats quedaran en no res (2 i 2 esdevindran ZERO). Què és més important?

No és una pregunta retòrica, però per a respondre dues paraules més val que no es responga res.

Sóc simpatitzant del Bloc, però no sumís. I menys quan ni tan sols preguntant s'explica per què Castelló no va primer, ni per a uns ni per a altres.

Finalitat analista: El que cal és una política no sectària, on els partits no entrebanquen la política. Els partits no haurien de ser empreses i els vots no haurien de vore's com accions.

Molta sort amb el tercer regidor, segur que en fareu més profit que no altres, dins del que hem vist.

Salut.

Anònim ha dit...

Estic segur que el bloc aconseguirà el 3 regidor, que acabarà amb 12 anys amb el PP, jo ja estic fart. Per favor fem tots un esforç que tenim temps.
Enric estàs creant una gran il·lusió,en el treball sempre comentem els teus escrits.
Sort companys, tinc confiança amb vosaltres.

Anònim ha dit...

Bon discurs 'xorx'.

Que més volguéreu que aconseguir el tercer regidor per al Bloc. Com algú ja ha dit per ací "D'il·lusió també es viu" jajajajajaja

Nomdedéu ha dit...

Mira xorx, ací ens coneixem quasi tots. No es tracta de contestar amb dues o tres paraules, ni amb un discurs. No jugues eixe joc.
No hi ha debat sobre si junts o separats. Simplement. El BLOC es presenta a les eleccions en solitàri per decissió unànim del col·lectiu. És un debat vell, i esgotat. En este mateix bloc en va haver un de llarguíssim de debat.
Amb arguments, demagogia, errors i fins i tot insults.
No el tornaré a encetar en este espai.
Ara el que toca és treballar. Cada persona per allò que crega que representarà millor els seus interessos, el seu model de ciutat i de país. I ja està. I els que tenen per únic objectiu fer fora el PP que miren si són els seus vots els que donen la majoria als populars. Deixem-no ací. Cortesment i educada, però no vull un altre debat esteril al meu bloc amb la faena que tenim.
I dic el mateix per a "rissitas", si no et convenç el que fem ho puc entendre, crec que el temps que gastes ací intentant desanimar i ofendre el podries invertir millor intentant que qui et represente millore els seus resultats.

Anònim ha dit...

Xorx, jo t'ho explicaré en números.
agafant com a bona l'enquesta del levante, i tenint en compte el percentatge de vots i el cens electoral a mes de març del 2007. EU amb 4'1 % li faria falta un 0'9% per poder superar el llistó del 5% per tal d'obtindre representació a l'ajuntament de castelló i això venen a ser gairebé 1720 vots més dels que suposadament tindria amb un 4'1%.

El BLOC amb un 7'1 % té dos regidors assegurats i per obtindre el tercer li farien falta aproximadament 1250 vots més.

matemàticament no hi ha discusió sobre el vot útil.

a per cert el psoe per guanyar el seu 12é regidor i per tant també acabar amb la majoria del PP li'n fan falta vora els 2200 vots més dels que s'estimen en aquesta enquesta.