17 d’abril, 2007

DEBAT ELECTORAL

L'Asociación de Periodistas de Castellón ha convocat un debat preelectoral, que serà moderat per Fernando González Urbaneja.
El Sr. Alberto Fabra, s'ha negat a participar en el debat, així que debatrem el Sr. Calles i jo mateix.
Tindrà lloc a les 19'30 al Casino Antic.
Esteu totes i tots convidats.
SERÀ DEMÀ DIMECRES 18

19 comentaris:

PVS ha dit...

Avui?

Anònim ha dit...

Qué día?.

Anònim ha dit...

A Alberto Fabra li ha entrat el canguelo de no ser Alcalde i l'han posat a la llista de les Corts per si les coses van mal donades.

Anònim ha dit...

Enric Allí estarem per vore com passes per damunt de Calles, i com Alberto Fabra queda fatal per negar-se a un debat neutral. Es molt de covards...

Nomdedéu ha dit...

Deixem-ho clar. És un debat d'alt risc. Un d'eixos debats que podriem perdre tots dos. Eixa és l'estrategia popular. Ells no van al debat i espreren que nosaltres evidenciem les nostres diferències, que n'hi ha i d'importants. Així ells, des de casa, podrien dir "si no es posen d'acord, com ens han de governar?". Així que no seré jo qui els hi farà la campanya al PP.
Les diferències entre el BLOC i el PSOE són diferències salvables des del dialeg i el debat. Calles i jo hem optat pel dialeg i el debatacudient a este acte. Fabra no. Està clar doncs amb qui podem arribar a acords i amb qui no.

Anònim ha dit...

Si s'ha de pelar algú que siga al PP, crec que tant BLOC com PSOE han de parlar en positiu, dir les seues propostes i no enfrontar-se mutuament, això seria fer el joc al PP.

Anònim ha dit...

Estic d'acord. es tracta de debatir, no d'agarrar-se de la grenya... aixó voldria el PP.
Quedaria bé escenificar l'absència d'Alberto amb una cadira sense ocupar... per si s'ho repensa (que evidentment no ho farà)

Nomdedéu ha dit...

quedaria molt bé. si no ho han previst els organitzadors, jo mateix ho comentaré.

Anònim ha dit...

Diuen que Calles tampoc anirà, Enric si que estarà ample.

Nomdedéu ha dit...

Qui ho diu?

Anònim ha dit...

en un periòdic d'eixos que donen ADN,Metro, no recorde ara quin.

Nomdedéu ha dit...

mira-ho bé. Crec que t'has saltat la "negrilla" diu: Alberto Fabra (amb "negrilla"), Juan Maria Calles i Enric Nomdedéu fueron invitados, aunque el primero declinó...
O alguna cosa semblant. M'ha passat el mateix a mi este matí. Pensava que estaria sol. Però estaran. Ahir em van vindre a vore del PSOE i em van confirmar que estaria.

Anònim ha dit...

En la web de Calles no diu res, ni tampoc en la seua agenda... Igual no els interessa que els relacionen massa amb el BLOC.

Nomdedéu ha dit...

si no aparex fianlment, exposaré el nostre programa i contestaré les vostres preguntes i les de la premsa. Que hi farem!

Nomdedéu ha dit...

si no aparex fianlment, exposaré el nostre programa i contestaré les vostres preguntes i les de la premsa. Que hi farem!

Anònim ha dit...

Y para que van a perder el tiempo contigo. También podrian reunirse con mi vecino, que es más fructifero. Anda, anda... 'milhomens'

Anònim ha dit...

Això de "perder el tiempo" és una apreciació teua.
Els organitzadors, l'Associació de Periodistes de Castelló(que alguna cosa sabran de política i de què interessa i què no a la gent, dic jo...), des del moment que han organitzat eixe debat, hauran considerat que no és una pèrdua de temps, és una pràctica democràtica saludable i que diu molt en favor d'aquells que han acceptat.Els ciutadans tenen dret a saber que diuen, que pensen i com afronten la discrepància els candidats a l'alcaldia de la ciutat. Això és molt més difícil i compromés que parlar només davant d'un públic "palmero"com acostuma a fer Alberto. Ahí segur que guanya.
Nomdedéu representa a molta gent a Castelló, és regidor de l'ajuntament per la tercera força política municipal, no ho oblides.És un polític molt ben valorat.I pot ser clau, en la configuració del pròxim govern municipal.Ho serà.
No és un "milhomens", és la veu a l'Ajuntament de molts més de mil homes i dones de Castelló.

Pere Fuset ha dit...

Nomdedéu no és cap milhomens tot i que comptarà amb el suport de milers d'hómens... i dones per a representar-los i defensar-los des de l'Ajuntament. igual sona forçat però si no ho dic rebente.. ;)D'altra banda crec que un dels millors actius d'Enric és precissament la seua capacitat de diàleg compatible amb la defensa incansable de les seues conviccions. Fins i tot en la discrepància, Nomdedéu sap mostrar-se constructiu així que no tindrà massa problemes per a "guanyar" el debat, amb Fabra o sense. Com que no podré anar ja llegiré les vostres cròniques...

Anònim ha dit...

Confirmat, CALLES si que va...
Serà molt interessant, no meu pense perdre.