12 d’abril, 2007

DEMANE DISCULPES


Sóc una persona seria. I sóc honest. Dedique molt i molt de temps a treballar en l'ajuntament. No estic segur que siga un mèrit, és la meua obligació si vull representar dignament la ciutat. Mai no falte a les comissions informatives, de fet sóc el regidor que ha acudit a més comissions en estos quatre anys. Amb enorme diferència respecte a la resta. Procure tindre informació abans de pronunciar-me sobre un tema. Però ahir em vaig equivocar greument.
El que setmanalment he d'escriure per al Crònica, ho decideix (malgrat que el Crònica es paga amb diners públics) el PP. Així en ho ha reconegut la direcció del setmanari. La setmana passada ja vaig advertir que si no se'ns comunicava el tema amb temps suficient per estudiar-lo, no tornaríem a escriure. El dimarts al matí se'm comunicà el tema del miniartícle que hi havia d'entregar dimecres. Per falta de temps, i sobretot, per falta d'informació del PP que oculta totes les coses que fa, fins al dia de la inauguració, em vaig vore obligat a plantejar el tema sense coneixer-lo en profunditat. Tot i així, el dimecres al matí, abans d'asseure'm a escriure vaig telefonar a la cap de premsa popular per que m'explicara el projecte. No volia escriure sense coneixement de causa. No va ser suficient. Demane disculpes. L'edifici presentat ahir, compta amb bona part dels serveis que jo reclamava. No és exactament el nostre model, però seria faltar a la veritat no reconéixer que va molt més enllà del que jo havia entés. Ho lamente. M'he disculpat amb Carmen Amorós responsable de l'àrea.
No he arribat a temps per canviar l'artícle. La setmana vinent em disculparé en el text del Crònica. Reitere les disculpes.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Et felicite, Enric, per demanar disculpes. És una cosa que en el món de la política està en vies d'extinció i que demostra, una vegada més, que eres diferent als altres. De la mateixa manera que no hi han dos persones iguals, tampoc no hi han dos polítics iguals, i el que has fet et diferencia de Fabra i Calles, que no han demanat disculpes mai per res (és que no són persones humanes que s'enganyen, com tot el món?). A part, si t'han obligat a opinar sense informació, què culpa tens tu si, sent ciutadà i també regidor, t'han ocultat dades i elements per formar una opinió? Perquè tenim la raó, i perquè tenim la força!

Pere Fuset ha dit...

Per fé he trobat una diferència entre tu i el meu admirat i sensacional professional Dr House!. Tu eres humà, i en realitat és una sort per que així pots ser regidor o alcalde i no un simple personatge de ficció que ens alegra les nits de dimarts. ;)

Nomdedéu ha dit...

Gràcies a tots dos. Com portaveu adjunt he de fer declaracions sobre molts temes a diari. Procure no opinar sense tindre informació suficient. Esta vegada, però, em vaig enganyar. Doncs demane disculpes i ja està. No hauria de tindre més història. No crec que siga un mèrit fer allò que he de fer, el que passa és que és un demèrit dels altres no fer-ho mai.
Per tant, una cosa que no hauria de ser lloable, es convertix en singular i meritòria per inusual.
Una llàstima que no es produïsca amb més freqüència i en altres latituds polítiques

Anònim ha dit...

Que li pregunten a Aceves, Rajoy i Zaplana.

Anònim ha dit...

Sempre tard i mal.

Anònim ha dit...

Enquesta d'avui de El Levante : Nomdedéu candidat més valorat, encara que poc conegut. Xiquets i xiquetes l'última espenteta i cantarem el Visca, visca, visca Castelló té Alcalde nacionalista.

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAAAAAAA !!!!

Enrique Alcalde de castellón !!! tendrá que comprarse nuevas chaquetas porque siempre lleva la misma.

Nomdedéu ha dit...

Bé, gracioset, com a mínim no em podras acusar de canviar-me de jaqueta.

Anònim ha dit...

Yo votaré al Bloc. Y no espero que el Sr. Nomdedeu cambie de chaqueta. No busco mayor elegancia en él.
Le votaré para que se ponga el mono de faena y no me defraude.

Anònim ha dit...

Pero si Nomde es muy elegante. Si para mi gusto, y el de mi madre, tendria que ir más "traperillo" que abusa de las corbatas.

Anònim ha dit...

Vaya, vaya... este comentario ¿no es de tu mujer?

"Yo votaré al Bloc. Y no espero que el Sr. Nomdedeu cambie de chaqueta. No busco mayor elegancia en él.
Le votaré para que se ponga el mono de faena y no me defraude."

Pues te aconsejo que 'cambies de chaqueta' porque ya sabes lo 'mal que huele' y podría convertirse en 'un bloc de merda'.

Nomdedéu ha dit...

Arteaga Auzoa, 45
48170 ZAMUDIO
Tfno. 94 400 65 00
És el millor psiquiatric segons m'han dit.
Que tingues sort

Anònim ha dit...

Mejor "un bloc de merda" que de "caraduras".