24 d’abril, 2007

IMPRESSIONANT



PRIMERA PREGUNTA
Qui hi ha darrere d'Alberto Alcalde?
a) Yunke el "mago" de la Vilavella
b) Carlos Fabra
c) Jesús Montesinos
d) Javier Moliner
e) Tots
SEGONA PREGUNTA
Què signifiquen els tres ditets que ensenya Alberto?
a) Els regidors que traurà el BLOC
b) Les idees originals que hi ha al seu llibre
c) Els regidors que perdran
d) Els mesos que estarà com diputat autonòmic
e) Tot
EL PREMI AL PRIMER EN ENCERTAR-LES LES DUES UN DISC DEDICAT DE LUIS AGUILÉ. PER AL SEGON I EL TERCER, UNA VOLTETA EN BUS PER VORE LES OBRES MÉS POPULARS DE LA CIUTAT, I UN EXEMPLAR DE "LA CIUDAD QUE YO QUIERO" SIGNAT PER L'AUTOR I PER ALBERTO FABRA.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja que la cosa pareix que va de persones que fan riure, ací en teniu un altre: http://www.esquerra.cat/locals/index.php?id_article=14477

Anònim ha dit...

darrere té a fabra. els dits indiquen un regidor menys del que traurà el bloc. està preparant-se per competir en urdaci com a humorista a partir del 27 de maig.
a les corts no el vorem, ni amb el seu vot tindran majoria. tampoc vorem a rita ni a alperi, faran com don carlone a l'ajuntament de castelló que no apareix mai, en este cas perque van sobrats de regidors.

demà presentes un llibre. que has escrit tu. tb podrie vindre ell a firmarlo no? segur que es copia la meitat de les propostes. i el psoe totes...es aixina de divertida la plítica municipal a cs.

salut!
i jo vote per urdaci! almenys quan diu mentides no se li notave!

Nomdedéu ha dit...

No crec que Alberto se'l copie, jo escric en valencià!

Anònim ha dit...

Darrere d'Alberto té massa mans: (Carlitos, Jesusito i Javierito). Són com els tres nebots del Pato Donald i Albertito 4.
A la segona pregunta, el BLOC traurà 3 regidors, el PP en pedrà 2. En el seu llibre no hi ha cap idea original del candidat Alberto Alcalde Part, i estarà quatre anys anant a València que és el que li mola perquè hi fica blaveros en la llista.

Anònim ha dit...

es que me parto contigo"señor gracioso". Que vaya bien esta tarde

Anònim ha dit...

He leido que el P.P. de Benicassim dice que D. Tarrega (Bloc) tuvo su vado con una chapa no legal.
Que se pasen por Avenida Lidón de CS, número 44. Hasta la semana pasada el garaje de dicha finca carecia de placa de vado.

Anònim ha dit...

El 44 sigue sin placa de vado.

Anònim ha dit...

com ja tens 100 libres ja pots escriure'm una dedicatoria.no?

Anònim ha dit...

com ja tens 100 llibres ja pots escriure'm una dedicatoria.no?

Nomdedéu ha dit...

Tindras dedicatòria. Ja ho saps. Però encara que escrigues dues voltes només tindras una dedicatòria.

Unknown ha dit...

http://xcatarroja.com

ANEM A PER ELLS ...

Anònim ha dit...

darrere està Moliner... i qui està darrere de Moliner?????????

Anònim ha dit...

Si pot ser m'agradaria que em canviarem el premi, voldria la volteta en bus al AERO-TORT i el llibre del Ciudadano Alberto.

Nomdedéu ha dit...

El llibre Ciudadano Alberto és molt car. Ho sento. Es que han comprat els drets d'autor els de la Fox per fer una serie. Sembla que volen contrarrestar "Padre de família".

Anònim ha dit...

Veo que tu sentido del humor sigue igual de podrido, Enric. Poco mensaje político y mucho "chafarderísmo"

¿Cual es tu proyecto de "gobierno"? creo recordar que lei en alguno de los comentarios por aqui, que ya hubo una persona que te lo preguntó pero no he visto todavía esa respuesta. Se que no tienes capacidad para redactarlo en este blog pero no estaría de más que lo colgarás para poder verlo.

Nomdedéu ha dit...

Ai senyor. Que imprudent és la ignorància. Fa moltes setmanes que està penjat. Trobaràs un link que es diu "Discursos i Intervencions".
Allí hi ha la conferència sancera que vaig presentar fa mesos a Castàlia Iuris. Es titula "Castelló Primer. Un projecte de ciutat."
T'agradarà o no t'agradarà, però està penjat fa molt de temps. I un altra cosa, si tan et desagrada el bloc, potsér seria millor que anares al cinema, a passejar el gos (i recollir les desposicions) o que llegires un llibre, no?

Nomdedéu ha dit...

Per cert, no veig que hages comentat el post "Col·laboració", on justament estic plantejat un tema polític d'enorme trascendencia: la rel·lació entre oposició i govern. Això tampoc no és política, no, rei?

Anònim ha dit...

jejeje, ahi le has dado!

Anònim ha dit...

Anònim dijo...
jejeje, ahi le has dado!


Ja ha eixit el caracollons-gilipollas-soplapollas universitari anònim de les rialletes. Afiliat numero 3 a Castelló.