18 d’abril, 2007

per a PVS.

El pregó diu: "no volem limits estrets ni ambicions massa modestes"
Hui se'ns ha quedat per contestar la teua pregunta sobre el límits programàtics que pugueren posar dificultats per un acord post electoral dels socialistes amb el BLOC.
No conéc el programa socialista, el Sr. Calles m'ha comentat que, igual que el del BLOC, està en el procés final de redacció. Nosaltres no coneixem el d'ells, i ells no coneixen el nostre, per tant no és possible saber si hi ha incompatibilitats.
Supose que hi hauran moltes diferències de cirteri, i fins i tot de filosofia, però no se si hi haurà incompatibilitats. En qualsevol cas, és un debat que només es produirà després de les eleccions, si el PP perd la majoria absoluta com espere.
Les diferències poden resoldre's amb gent que seu a taula. El Sr. Calles i jo hem demostrat hui que podem seure a la mateixa taula amb tota normalitat democràtica. Si les circumpstancies ho fan possible, ho farem el dia després de les eleccions.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No m'esperava aquest post, gràcies,suposava que era aquesta la resposta, però jo no volia anar per ahí.
Tal i com es va parlar en aquest blog havíem de preguntar a Calles si estava dispossat a pactar amb el bloc, i aquesta era la meua pregunta indirectament! el tema és que t'ha tocat a tu contestar abans i per tant, al no contestar tu ell tampoc ho ha fet.
Potser, ha sigut una pregunta mal intencionada podeu pensar, però esperava la resposta d'ell i clar no volia preguntar-li-la només a ell degut a que haguera paregut un poc defensiu.
Pel que fa al debat estic molt contenta, m'ha agradat el teu desenvolupament, les idees clares i no has eixit per la tangent en cap de les preguntes, excepte en el silenci, comprensible, de la meua.
El Sr. Calles doncs puc dir que bé, potser no té les idees tan clares o no s'explica tant clarament però pense que hui s'ha demostrat que un govern progresista i d'esquerres es possible.
Estic contentíssima, a més he portat a un company meu en el que l'ajude un poc en la campanya, ell és candidat a l'alcaldia d'ùn poble de València i s'ha quedat maravillat amb el programa del bloc.
D'altra banda, he tingut la mala sort de seure justament al costat dels d'ERPV quin atall de burros! Dèu meu... JO vaig escriure al meu blog que em pareixia malament que només es citarà a tres dels candidats però aquests...uff és que no puc en aquest partit, quin atall d'imperialistes!!!No han parat de criticar i criticar tot el que deien, i desprès em surt amb lo de la quarta força política....
Gràcies un cop més
PVS

Nomdedéu ha dit...

Gràcies a tu. Per estar sempre per ahi ajudant-nos a pensar.
Per cert, el teu post darrer al teu bloc tenia un toc de melangia, i una saber fer literari captivador.

Anònim ha dit...

Gràcies, sempre m'ha agradat escriure, per cert estic escrivint-te un email... aviam perque no se com dirte lo que te tinc que dir... En fi.
Espectacular el debat, estic molt satisfeta.
PVS

Nomdedéu ha dit...

doncs amb tota naturalitat, de veres Paola. Crec que sóc accessible.

Anònim ha dit...

Ja t'he l'he enviat, ja ho sé que eres accesible però...sóc tímida jajajaj
PVS

Nomdedéu ha dit...

demà el voré que des de casa no tinc accés al servidor municipal encara. Me'n vaig a dormir, que demà ve l'eurodiputat Guardans i tenim un matinet molt complet.
Bona nit qye ja és l'1 i mitja

Pere Fuset ha dit...

Molt bé Enric, trobe que el missatge és prou clar i qui vulga entendre'l l'entendrà... Sense deixar de ser prudent has donat suficientment informació a l'ectorat sobre les teues intencions el 28-M . Ara qui vulga manipular, tergiversar i difamar en contra teua i contra el projecte que representes ho tindrà encara més difícil.

Anònim ha dit...

Vaig estar al debat i bé, encara que va faltar l'emoció si haguera estat present el PP, també vaig vore l'actuació impresentable del candidat d'ERPV ( ells s'ho voran).
Vaig notar bones vibracions amb gent del públic no vinculat a cap partit que coneixia jo i que em van manifestar que l'única alternativa en aquestos moments passava per votar a CS al BLOC.

Anònim ha dit...

Enric, recorda el que ja vaig dir en la meua porra. Vas ha quedar-te tu només a l'ajuntament.

Com a que eres una persona seriosa (crec) i ho saps molt bé, fes el favor de no mentir tant a estes 7 persones que sempre t'escriuen. Les 7 persones són una bona dada perquè sàpies tots els vots que rebràs. Veus, tal vegada que augmenten els accessos del blog?. És una bona dada per a baremar.

Crec que si no dónes un gir dràstic als teus "missatges" no et van a votar més que els 7 magnífics que et defenen sempre.

Nomdedéu ha dit...

Estic molt content de vore la quantitat de gent que entra a este bloc. Estic especialment content del nivell general de la gent que entra a este bloc i dels seus comenàris. Dels que són positius i dels qui fan crítica intel·ligent. També estic content que entres tu. Tot i que eres una miqueta prepotent, perquè clar, que tu cregues que traurem un regidor, i n'estigues realment convençut, no vol dir que siga veritat. I per tant, que jo mantinga que millorarem resultats, és la meua opinió sincera i convençuda, no em convertix en mentider. En canvi, a tu el teu comentari et convertix en prepotent i maleducat. Podries dir el mateix sense acusar-me de mentir, per no pensar com tu. O de no ser serios pel mateix.
I ara, així entre nosaltres, si creus que algú està falsejant les entrades, per no fer el ridícul podrieu fer el mateix amb el bloc d'Alberto, que fa pena vore com està de mort. Que passa, el candidato no tiene quien le escriba?