26 d’abril, 2007

"PP CONFIDENTIAL" 25.04.07 Levante EMV


A “L.A. Confidential” Guy Pearce feia el paper del jove i brillant policia que removia tot l’escalafó de dalt a baix, canviant els veterans que segons ell ja ho havien donat tot, i reorganitzant tot el cos policial.
A “P.P. Coonfidential” el paper li correspon a Javier Moliner. Jove polític, que s’ha fet amb l’estratègia de la campanya conservadora a Castelló, i que té un pes cada colp més evident en l’escalafó popular. La seua direcció de campanya comença a ser discutida, de forma confidencial, per alguns correligionaris. Hi ha qui recorda que Gimeno, tot i que a la seua manera, mantenia la dignitat del càrrec d’Alcalde. És cert que explicava anècdotes impossibles i relatava situacions increïbles. Però ara, Alberto Fabra viu les anècdotes, les protagonitza. Ell mateix va camí de convertir-se en una anècdota.
Confidencialment et diuen que el candidat popular s’allunya de la figura respectable que ha de tindre el primer edil, per convertir-se en un personatge d’opereta. El dia del llibre, va aparèixer en escena amb barret de copa, disfressat de Rockefeller i assegut a la falda de Yunke, en el paper de José Luis Moreno. Només li faltava dir: “tooooma Cervantes”.
Alguns populars preocupats comencen a demanar responsabilitats. Com ho fan per relegar gent del partit a llocs d’improbable èxit electoral, a canvi de incloure tres independents i un trànsfuga emocional i analfabet vocacional.
Moliner és jove, de la generació que creu que una imatge val més que mil paraules, per això ha decidit que el seu candidat no ha de gastar paraules en debats, i vol compensar el seu persistent silenci amb fotos cada colp més hilarants.
I com en les trames de novel·la negra hi ha dues hipòtesis. La primera planteja una victòria del PP. En este cas, Javier Moliner es referma en l’estructura del partit. La seua estratègia haurà funcionat. I el futur serà seu.
La segona planteja una derrota del PP. Si Fabra perd la confiança popular i es dedica a ser diputat autonòmic, caldrà trobar un substitut per l’any 2011. Algú jove, amb experiència, que siga regidor. Per exemple...Javier Moliner. I el futur serà seu.
Passe el que passe, el futur és seu. Gran estratègia, Javier.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

El teu si que ets un personatge d\'opereta. No t\'aconselle a Moliner però si que hauries de canviar al teu, (si el tens).

No crec que sigues el més indicat per a donar lliçons als altres i més quan comencen a eixir a l\'aire \"els teus paperets bruts\" que saps molt bé que els tens, Enric. Moliner és patètic sens dubte però tu... un dia parlarem de cert dinerets de fa uns anyets. saps quins? Espere que no esborres el comentari, Nomdedeu.

Nomdedéu ha dit...

jo no esborre comentaris. no esborre res.

Anònim ha dit...

Tranquil Enric, quan més pugen les teues expectatives de vot i les del BLOC a Castelló més crítiques, mentides i guerra bruta rebràs, tant des de la dreta com des de l'esquerra ( envejosos en definitiva) ja han tret que tens un gual il.legal ara falta que diguen que tens un gos verd.
Ànim Enric.

Anònim ha dit...

Moliner és un trepa de collons i en el seu partit ja se n'estan adonant

Anònim ha dit...

Enric:
Hace mucho tiempo me dijiste que colaborarias para que en el pipi-can del pinar pusieran otro contenedor (entrada por Ferrandis Salvador).
Tambien, que se sustituirian los grifos de agua (sin caer una gota desde hace años), por otros.
Nada de eso se ha hecho.
Supongo que no es dejadez tuya, pero la cuestion es que nada de nada. Todo sigue igual.

Anònim ha dit...

Camino La Plana/Lérida.
En un poste dos ramos de flores.
Recuerdan un accidente mortal.
Se apresuraron a poner un stop. Pivotes para que no aparcaran los coches en las esquinas, y un espejo.

En las esquinas aparcan siempre (a pesar de los pivotes).
El espejo hace mas de medio año que está mal orientado.

Menos promesas electorales y mas mantenimiento.

Anònim ha dit...

Davant les acusacions de ja vorem els diners i no se que i nada por aquí i nada por allà i pammm. Apareix Fabra i Moliner amb xistera. Mira engrescador, si tens alguna cosa contra Enric Nomdedéu, i a més a més il·legal, jo et recomane que vajes a la ciutat de la justícia i no embrutes el nom de la gent en va. Com no has anat m'imagine que no serà el que tu dius i simplement vols donar una mala imatge del candidat del BLOC

Anònim ha dit...

Algunos de los horarios del transporte publico que aparece en la Web del Ayuntamiento (versión en castellano o en valenciano), no se ajustan a la realidad.
Exijo menos promesas electorales y mejor administracion.

Que cada palo aguante su vela.

Anònim ha dit...

En Barcelona vi las bicis publicas. Son de color naranja chillón.
¿De que color las pintaran aqui?.

Anònim ha dit...

Em pareix molt bé que et queixes als post, però crec que seria més útil que et queixares a qui de veritat governa la ciutat.
Per això
Qui li ha fet el nas que el tinga al braç.

Anònim ha dit...

Qui es queixa aqui sap de sobres que les deficiencies no són imputables al regidor del bloc.
Pero no esta de mes que Enric les conega, pera quan siga Alcalde.

Anònim ha dit...

No patiu per la persona que ha escrit el primer post, es diu Jaume, pertany a les Joventuts Socialistes, és natural d'un poble de la província i es dedica a repetir públicament (com una titella) els comentaris interns (o mentides, per dir-ho ras i curt) de gent del PSPV de Castelló sobre Enric. Sempre parla d'una empresa i d'uns diners, de sobre qui és més indicat per parlar... Ara, quan ha anat a la colla La Traca, no s'ha atrevit a dir-li a Enric res a la cara... No li feu cas, és un mentider

Anònim ha dit...

¿En la colla la traca, no está reservado el derecho de admisión?.
¡que fallo!

Anònim ha dit...

Enric Nomdedeu: m'adrece a tu per primera vegada per que m'acave d'enterar que ahir vau fer un acte a la plaça de les Aules pel 25 d'Abril... Es la enèssima vegada que m'entere d'un acte del bloc quan ja s'ha fet. Crec que deurieu donar-li mes publicitat, per a que ens arrivara a tots, a mi m'haguera agradat anar. A més crec que la pagina web del bloc de castelló deuria ser un aparador de les coses que se fan, i de les que se faràn, no unicament de propostes que no sabem si se podran dur a terme. Jo entre casi tots els dies, i no veig massa actualitzacions.
Enguany es la primera vegada que vaig a votar, i tinc clar que per a Castelló vos votaré, però quan parle de política amb amics meus, no tots coneixen al bloc i les coses que fa.
Gràcies per la teua atenció.

Anònim ha dit...

Laura, té raó, totes les activitats de precampanya i després campanya dirigides al públic en general s'han d'informar adequadament de la seua realització, cas contrari hi haurà gent que li passaran per alt.

Nomdedéu ha dit...

Varies coses. No entreu en debats estèrils. Jo mateix he comés l'error de vegades d'entrar al joc. No paga la pena. Qui tinga alguna cosa que dir que la diga on crega que ha de dir-ho. Més coses, certament no depen administrativament de mi el tema dels contenidors del pinar, menys encara d'altres deficiencies denun ciades, però sóc regidor de Castelló. La meua obligació és atendre les queixes, i les sol·licituds de la gent en demanda de sol·lucions.
Crec que he tramés totes i cada una de les que m'han arribat, però també he de reconéixer que no sempre he pogut fer-li un seguiment puntual a la denuncia. No val a amagar-se darrere de la limitada capacitat d'un grup minoritàri, però és evident que ara quan tinguem més dels dos regidors actuals, podrem millorar la nostra capacitat de resposta a les demandes ciutadanes.
Finalment Laura. Si, té raó. Tens raó. Nosaltres vam convocar per carta i correu electrònica a la nostra base de dades. També ho vam anunciar a la premsa. Però és evident que no és suficient. Hauriem de ser més agils actualitzant la web del BLOC. I jo mateix, alguna vegada ja m'ha estat reclamat, hauria d'aprofitar este bloc per anunciar actes. Des del dia 3, que estarà en marxa la web de campanya, això no ha de tornar a passar. Demane disculpes. De moment, personalment intentaré anunciar des d'ací els actes públics. Per començar, ara mateix penjaré un post anunciant la concentració de demà divendres.
A mi, crítiques com les de Laura, em posen les piles. Gràcies.

Anònim ha dit...

Quina colla de pallassos i ha per açí. Enric més et valdria que mostrares les dades que segons tu, maneges dient que estes eleccions us afavoriran. No somies tant en contes de fades i practica amb l'exemple, Obelix. S'un poc més transparent amb els teus i ves a realitats.

Anònim ha dit...

i ha per açí... Analfabet! S'escriu "hi ha per ací".

Nomdedéu ha dit...

algú sap en quina llengua escriu este fulano?

Anònim ha dit...

En llengua fatxa, vol utilitzar el valencià per fer-se "simpàtic" però no dóna el pego.

Anònim ha dit...

No pierdas la moral eres como el alcoyano que en el minuto noventa perdia 11-0 y pedia prologa para empatar.

Anònim ha dit...

Yo de ti escribiria en Castellano, la gente al segundo renglon como no entiende tu catalan no sigue leyendo

Nomdedéu ha dit...

Sempre em queda gent culta com tu, que parla llengües i m'enten.