29 d’agost, 2007

"CAL UNA ASSOCIACIÓ DE VEÏNS POTENT I QUE ARROSSEGA VOT PER REBRE INVERSIONS?" Crònica. 30.08.08


El plenipotenciari Javier Moliner anuncia inversions a Rafalafena. Sempre m’ha sorprés eixa mania del PP d’explicar les activitats i dotacions basant-se en el seu cost econòmic. Mai no potencien els valors que tenen unes places noves, o un millor enllumenat. Sempre diuen "ens gastarem tants diners en posar noves faroles", en lloc de dir, "la nova il·luminació crearà menys contaminació lumínica, estalviarà diners per ser de baix consum, i millorarà la sensació de seguretat dels veïns, molt especialment de la gent gran i les dones, que defugen les zones poc il·luminades". Pensen en xifres. Sempre. També en els vots que pot donar cada acció de govern. Rafalafena s’està remodelant de dalt a baix. Fantàstic. Però la Guinea, per exemple, està fet un femer, brut, trencat, vell, mal dotat. L’AAVV de Rafalafena és potent i reivindicativa, la de la Guinea no.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Però la Guinea, per exemple, està fet un femer, brut, trencat, vell, mal dotat.
Si que está asquerosillo ese barrio. No pasearía mi perra por algunas de sus aceras.
Ahora bien, si quieres ver una asquerosidad asquerosa, date una vuelta por el pinar del grao, ponte mascarilla y mira los vateres situados al norte del citado pinar.

Nomdedéu ha dit...

Per això he escrit "per exemple". Em consta que hi ha més barris i zones de la ciutat amb deficiències. Havia d'exemplificar, i he decidit fer-ho amb el meu barri.

Anònim ha dit...

Camino La Plana. Zona central, desde Teodoro Izquierdo hasta rotonda Rasa María Molas.
Las ramas de las plameras, dificultan el paso de los viandantes, peatones o sufridores (como se les quiera llamar).

Anònim ha dit...

He leído que el Sr. Alcalde de Borriol ha amenazado con publicar la lista de los que reclamaban poder dormir durante las recien pasadas fiestas.
¿Será cierto?.

PVS ha dit...

Deficiències sempre hi ha, el que es cert que hi ha alguns barris de ben marginats, però es normal si no protesten ells no faran res...
Una pregunta, nosaltres tenim una colla i m'agradaria saber que s'ha de fer per traure-li un nif, és a dir que puga anar tot al seu nom i tal, què he de fer? on he d'anar? quins papers necessite??
PVS

Nomdedéu ha dit...

Qualsevol cosa. Si feren un concurs d'alcaldes amb tics feixistes, poc dialogants, prepotents, i maleducats, el de Borriols seria desqualificat per doping. Ningú no es creuria que és així de "natural". Tot un personatge. Està fent la vida impossible al nostre regidor de Borriol. Crec que estos quatre anys seran interessants allà dalt. Si.
PVS. No ho tinc clar del tot, però jo diria que per tindre nif heu de constituir-vos en associació cultural. Eixos tramits es fan a la Casa del Caragols, on ja tenen models d'estatuts i tota la informació sobre la documentació que cal. Després, però ja vos ho diran allí, cal demanar el cif. Un cop fet tot això, hauireu d'inscriure-vos al registre d'associacions de l'ajuntament, i axí podrieu gaudir de tots els drets que tenen les associacions (informació, subvencions...)

PVS ha dit...

ok, nosaltres no volem cap subvenció més que res es per que no ens calge als que estem al conter declarar eixos diners que al cap i a la fi no són nostres però bueno... demà aniré allà.
`Gràcies,
PVS

Nomdedéu ha dit...

aprofita per preguntar això dels diners, però jo diria que no els heu de declarar les persones físiques. i si l'associació no té ànim lucratiu, tampoc no ha de declarar-los. però confirma-ho

Anònim ha dit...

¿¿la nova il·luminació crearà menys contaminació lumínica, estalviarà diners per ser de baix consum, i millorarà la sensació de seguretat dels veïns, molt especialment de la gent gran i les dones, que defugen les zones poc il·luminades??

és que no poden dir mentires, i açò ho és, l’únic cert és que s'han gastat x diners i ho ha fet l'empresa xx.

Nomdedéu ha dit...

veus? eixa seria una explicació més que raonable, tret d'un xicotet problema...quan ha tingut problemes en dir mentides el PP? Però si, serà per això. De totes formes, crec que s'enten el que vull dir.

Anònim ha dit...

Pues al de Borriol a ver si le pasa lo de al de Vilarreal.
Después vienen las lamentaciones, adhesiones, es un bon xic, etc.
Aprovecho para solicitar información sobre la Asociación "Castelló sense sorolls".
Domicilio, cuota, si se puede pertenecer no siendo de aquel sector, etc. Y el horario para apuntarse.

Nomdedéu ha dit...

No tinc tanta informació a mà, però pots contactar amb ells a stopruidos.castellon@gmail.com i visitar el seu bloc que està molt treballat http://castellonsinruidos.blogspot.com/

PVS ha dit...

Clar una vegada associació no s'han de declarar pero ara mateix tenim al nom meu i de dos més 12000 euros que si que els hauré de declarar.
Per això preguntava lo de fer-ho associació.
PVS

Anònim ha dit...

12.000 euros ? Com ho he fet ? Tu podries donar-nos informació com es fan ? Això està molt bé.

Anònim ha dit...

No es tracta que l'associació de veïns siga Potent, és més important que siga PPotent per rebre més ajudes, els favors s'han de tornar.

Anònim ha dit...

Masa arriba decía:

""Camino La Plana. Zona central, desde Teodoro Izquierdo hasta rotonda Rasa María Molas.
Las ramas de las plameras, dificultan el paso de los viandantes, peatones o sufridores (como se les quiera llamar)"".

Ya están las ramas podadas, creo que desde ayer.
Gracias.

Nomdedéu ha dit...

M'encantaria pensar que quan algú fa una denuncia ací, i jo la trasllade als responsables de l'àrea, en 24 hores, el problema queda resolt. Però francament no ho crec. Tot i que efectivament jo ho vaig traslladar,com sempre faig, amb les denuncies, molt em tem que ja estava programat. En qualsevol cas, me n'alegre.

Anònim ha dit...

Me solidarizo con los "sufridores de ruidos de Borriol".
Del Sr. Alcalde, prefiero no opinar.
Lamentable. Impropio del siglo XXI.
(opinión formada por la lectura de Levante de Castellón de fecha de hoy).

Anònim ha dit...

Recinto vallado del Primer Molí. Donde hay canastas de baloncesto, mesa de ping-pong, etc.
Alrededor de la valla hay hierbajos. Pero creo que esto es normal.
Lo que no es normal es que pegado a la valla recayente al Este, esté llena de papeles y bolsas de basuras.
31-08-07 a las 7:30 AM

PVS ha dit...

Anònim 12000 de quotes, de rifes, de loteria que ens han sobrat de festes, no ens han regalat res. Pense que no m'heu entes, ho torne a dir som un colla de festes de sant pere paguem durant tot l'any, fem festa i gresca, loteries, rifes ahh i algo molt important no com a castelló ací no hi ha ni bote ni res tot es de la colla, no es paga per beuse un cubata. De este any ens han sobrat 12000 euros i com que no som associació legalment ni res eixos diners ens toquen declarar al nom meu i d'un amic, per aixo una vegada fet associació cultural no hauré de declarar eixos diners com a meus.
PVS

Anònim ha dit...

aqui teneis al alcalde de borriol en su salsa.
http://es.youtube.com/watch?v=tt49L-vXBTw