04 d’octubre, 2007

si feren un concurs de borinots no se qui guanyaria



Segur que ja heu vist el vídeo de les joventuts socialistes. No se que en pensareu. Forma part evidentment de la llibertat d’expressió, i em sembla fantàstic que l’editen. Jo no faig valoracions de l’oportunitat política, ni del to de confrontació que suposa o no, en funció de les opinions. Cada ú assumeix els seus riscos. Personalment a mi no em van agradar els vídeos del BLOC ni del BLOC jove a les darreres eleccions, i ho vaig advertir abans de fer-los públics. Però en democràcia guanya la majoria. Com vaig criticar els del meu partit em trobe legitimat per criticar els dels altres.
El vídeo del “pasa palabra” polític el trobe una astracanada. Absurd, ridícul, sense cap mena de gràcia. La parodia del “pijo” pepero, és simplement estúpida, i demostra una manca de creativitat important. Però el que em sembla més greu, és el tractament que fan d’ells mateixos amb el personatge de la jove socialista. Si ell és patètic, que ho és, no és menys cert que ella és absolutament insofrible. Quina pava! Si esta és la imatge que els joves socialistes tenen d’ells mateixos, quina esperen que tinguem els altres?

19 comentaris:

Anònim ha dit...

a borinot, segur guanyaves tu,

Nomdedéu ha dit...

però no concurse. en el video només concurse el del cocodril i la de les joventuts socialistes.

Anònim ha dit...

I això que Enric comença fent autocrítica!!! Diu que no li van agradar els del seu propi partit. I no ho fa ara aprofitant el moment, per poder opinar sobre este del les "Juventudes socialistas". Va dir que no estava d'acord amb el missatge i la forma dels del BLOC i el BLOC jove quan va eixir...
La capacitat d'encaixar democràticament les crítiques s'ha vist en la primera entrada.
Sí que anem bé!!!

Anònim ha dit...

Pel que fa a l'enquesta de la crema de les fotos del Rei volia dir que des de fa anys a les falles entre els ninots cremats també figuren entre altres, membres de la familia real i mai ha passat res. Crec que determinats mitjans de comunicació han tret el tema de mare i clar la gent s'ha rebotat. Espere que ara no prohibisquen les falles ni tampoc les festes de moros i cristians per allò de la suposada falta de respecte i per bé de la llibertat d'expresió.

Nomdedéu ha dit...

hi estem d'acord. no estic segur que servisca de res cremar unes fotos. com no entenc gaire bé l'estratègia dels republicans catalans, sembla més raonable demanar la independència i ja s'ho faran els espanyols amb la monarquia, però ells sabran.
compartisc que entre els jutges ialguns mitjans, estan donant ales al que va ser una acció aillada i ara té pinta de esdevenir campanya. I per últim trobe desproporcionades les demandes del fiscal contra els xavals de Girona. Per això he decidit penjar esta enquesta.

Anònim ha dit...

El video de Juventudes Socialistas me parece patetico, y mas cuando es referente a la educacion. Ni todos los Peperos son tan pijos ni tontos. Ni todas las socialistas visten tan mal ni son tan listas. En fin, si el Bloc decide engancharse al carro de los videos. Solo espero que no salgan en plan "rasca y pica" detras de los otros partidos. Esto de utilizar esterotipos, ya esta un poco caduco para los tiempos que corren...

Anònim ha dit...

Em sembla patètic fins a mi que només en puc veure la imatge sense audio... (estic en França fins a juny i no tinc un superaccés a la informàtica).

Molt bona l'enquesta Enric.

PVS ha dit...

Potser és patètic, potser no, hi ha algo darrere que m'agrada. No en farem res amb aquest video també es cert, igual que no ho va fer CiU i ere algo molt més serios.
Pel que fa al paper que estan tenint els republicans catalans si que s'entèn del tot bé... poden fer saltar les alarmes i de fet ho estan aconseguint... de moment el rei ja té el seu premi Jaume I, si no haguès segut per això potser ni el tindría... quina vergonya de polítics que tenim en aquest país. Dèu meu!
PVS

Anònim ha dit...

Miquel Soler.

Nomdedéu ha dit...

Quins records! els meus tres anys a Paris! Au Fajardo, aprofita l'estada. Sort!
iuen que Ortega y Gasset (crec) va rebre una anònim on només deia: Imbécil!. I ell va dir. Normalment un anònim és un escrit sense signar, és la primera vegada que envien la signatura sense escriure res.
Ho dic pel darrer post. Sona contundent: Miquel Soler!
Però no sé si és el text o la signatura

Nomdedéu ha dit...

ei, the spirit, estem d'acord. Un país fet de clitxes, té polítics que parlen amb tòpics. així ens va.

Anònim ha dit...

Més patetic encara és la resposta ppera i açò esta fet per profesionls:

http://www.elmundo.es/elmundo/2007/10/05/espana/1191600421.html

Nomdedéu ha dit...

És una pàgina d'accés restringit. No puc vore-ho.
Per cert, la companyia francesa Lacoste (la del cocodril) estudia iniciar accions legals conta les jvoentuts del PSOE per fer mal ús del seu logotip.

PVS ha dit...

Quins són els actes previstos per al 9 d'octubre per part del BLOC?
PVS

Anònim ha dit...

Puede ser que Miquel Soler sea la respuesta al titulo "si feren un concurs de borinots no se qui guanyaria".
No se, pero esa es la interpretación que le doy yo. Posiblemente porque pienso lo mismo.

Nomdedéu ha dit...

no ho havia pensat. podria ser la resposta d'algú, si.
El BLOC organita desde fa molts anys actes la nit del 8 d'octubre a València, amb una marxa civica al parterre, amb parlaments polítics i ofrenes forals. Després el BLOC jove organitza un concert. A Castelló ciutat no organitzem res. És difícil moure la gent, però l'any vinent, declarat any de Jaume I (800 aniversari del natalici), caldrà organitzar alguna cosa.
Ara estem en l'organització del 75 aniversari de les normes de Castelló, que commemorem tots els anys i enguany toca alguna cosa especial.

PVS ha dit...

He estat mirant i a la pàgina del Bloc Jove ho posa tot per si algu vol informacio
PVS

PVS ha dit...

Corren mals temps per a la política, deu meu! Ara em posen al blog que soc una roja de merda si es que,,,,, jajaja quina risa m'entra!
Està el món acabat, desprès diuen de la natalitat... com a anem a tindre fills???
En fin pilarín
PVS

Anònim ha dit...

PVS els fatxes són així o eres d'ells o estàs en contra d'ells. Són així de tolerants.
Tranquil.la i endavant.