24 de febrer, 2008


9 comentaris:

Anònim ha dit...

A pos, per ahí igual fem una visiteta. ;)

Anònim ha dit...

molt bé! ja pensave que no es feia enguany el concet1 comnohavia vist catells....
però vig que compliu! gràcies sou els únics que feu un concert en valencià!
ens veiem divendres

Anònim ha dit...

Hola, t'escric per dir-te que vaig anar l''altre dia al format "Trngo una pregunta para usted" de la UJI i volia dir-te que puc confirmar allò que te vaig dir que me 'havien dit del vosre candidat. Té les idees molt clares, fa propostes que ens interessen - perquè ens ajudarien a viure millor.
Per cert, algu sap algo de Juan Costa, no va acudir i no se'l veu per cap acte??

Ah! Per ultim, el del PP em va pareixer que era molt bo, (i crec que va de tres)aixo demostra que si tens padrins et bategen (vull dir que si tens padrins pots anar davant en la llista d'algu que, tot i que em fa mal reconeioxer-ho, era bo, bo , de veritat!)

Nomdedéu ha dit...

El bloc jove no falla mai. No falla fent concerts [estaría bé que vingueres "cadafal") i me n'alegre que lukas se n'alegre] ni falla fent política.
Alfred que forma part d'eixa generació de joves amb conciència política i capacitat de lideratge, està fent una bona companya, precisament perquè la fa en positiu i fent propostes sobre coses que ens interessen a la gent.
El cas de Juan Costa és el de la triple derrota. L'ha guanyat Pizarro dues voltes (ocupant lloc per Madrid, com volia Juan Costa) i sent el referent de l'economia popular, deixant-lo a ell de "segundón". I hi ha una tercera derrota que no és tan pública, Rajoy ha fitxat com coordinador un assessor extern que ha fet campanyes pólítiques a l'amèrica dels sud i a Mèxic. Amb prou exit, desplaçant de la direcció de campanya gent com el propi Costa.
A sobre, té molt mala relació amb el president provincial del Pp, diuen.

No se l'ha vist per Castelló encara al candidat.
Pel que fa a Miguel Barrachina, he compartit un parell de debats amb ell i és dur. Dur perquè és un tio molt preparat, amb un discurs directe, colpidor, prenyat de xifres... i això sempre és efectiu. També juga al seu favor que és un tio correcte en el tracte públic, i fins i tot agradable en privat, malgrat les discrepancies que hi pugues tenir.
Forma part de l'ala més dretana del PP, això si.

Sara ha dit...

Que no us ho conten!!!

Una besadeta!!!

Anònim ha dit...

Com va la Magdalena? Acabe de llegir al diari l'afer de la senyora Trasobares en l'assemblea del col·lectiu Lambda i m'he quedat amb la boca oberta. No pel que ha dit esta senyora, insultant al personal no afí a EUiR, sinó que hi haguera gent que l'aplaudia i animava les seues maleducades intervencions. Però també l'excusa que s'ha donat des d'Esquerra Unida, que és que Bloc-Iniciativa-Verds, sobretot Isaura Navarro vol captar el vot gay. La qual cosa és, al meu entendre, molt legítim, com ho seria que vullguera captar el dels carnissers, els funcionaris d el'administració local o el de les ames de casa. De la mateixa manera que hi intentaria captar la mateixa EU, no?
Per cert, vas signar, Enric, el manifest a favor de la música en valencià a Sueca?
Ale, aneu amb compte amb les ressaques i els emfits de tramussos i cacaus.

Nomdedéu ha dit...

No vaig estar a Sueca, per mi la Magadalena és primoridial. Crec que un regidor ha d'estar a les festes del seu poble. I a mi, les festes del meu poble m'agraden i hi dedique temps. L'haguera signat encantat. Pel que fa a Trasobares i tots eixos embolics, no vull ni parlar-ne.
Hi ha gent que fa de la seua opció sexual, gènere, o condició, una professió. Gent que creu que per ser transexual ja ho sap tot sobre les diferències d'opció i tot el món homo, bi i trans.
Trasobares sempre m'ha semblat una senyora molt maleducada, una histèrica histriònica. No crec que la seua imatge pública siga reconeguda com pròpia per altra gent que viu la seua transexualitat de forma diferent.
Té el meu doble respecte. Com persona (tothom mereix respecte) i com persona que ha patit i pateix (qui ha de reivindicar-se mereix el meu recolzament). Però em sembla que fa circ. I em sembla que vol usar la seua condició per fer política, i no em sembla raonable. "Hola jo sóc més transexual que tu gai, has de votar la isquierda plural que els del BLOC no estan operats." Ho lamente. Per respecte a un món amb el que tinc suficient relació com per saber del que parle, esta senyora em sembla desproporcionada. En tots els sentits.

Anònim ha dit...

amén

Anònim ha dit...

Menos mal que no volies parlar del tema. Uff.