08 de febrer, 2008

ESTAMPES DE CARNESTOLTES

ALBERTO FABRA FENT DE ROCKEFELLER

5O €


ALBERTO FABRA EIXINT DE LA PISCINA

100 €


ALBERTO FABRA ESBUDELLANT UN POLLASTRE



AIXÒ...AIXÒ NO TÉ PREU!

20 comentaris:

Nomdedéu ha dit...

Abans que algú diga que faig això per ofendre, vull recordar que qui ha esbudellat un pollastre en devantal, qui s'ha assegut a la falda d'un mag en campanya electoral, i qui va oferir el seu cos a la ciència fotogràfica, va ser ell. No jo.
Totes les fotos se les va fer amb intenció de que es publicaren, jo l'ajude.

Anònim ha dit...

Ui, i per què s'hauria d'ofendre? El xic és exemplar! Som nosaltres els mal pensats.


De tota manera, un missatge d'aquest tipus al teu blog, quasi em pareix mediocre, amb perdó. IMHO.

Nomdedéu ha dit...

Molt afalagador. Gràcies. Procuraré estar més ocurrent.

Anònim ha dit...

salut! Monsieur nomdedeu:
il me manque peut etre une nouvelle sur la présentation du candidat pour les elections espagnoles d'ajourd'hui non?
allez allez!

Nomdedéu ha dit...

francament no hi caic. jo ara vaig cap allí. si hi ha una notícia nova, me n'assabentaré en directe.

Anònim ha dit...

Alberto Fabra con un concejal de Sanidad del BNV... igual eso sí que tiene precio, y de los altos.

Nomdedéu ha dit...

No tan alt. Com regidor de sanitat guanyava 1650€ al mes, per dotze mensualitats. Per si no ho entens vol dir sense pagues extres.
Això per una dedicació de 15'30 hores a la setmana. Si tens present que en vaig dedicar més de 60 cada setmana, la veritat és que tampoc no era un sou per tirar masclets.
Ara guanye un sou similar. El mateix que cobra Juan Maria Calles. La meua aposta (arriscada) personal es dedicar tot el meu temps a la política. No estic segur que Calles dedique ni les 15 hores que li pagueu. Paguem.
Si ho compares amb els més de 5.000€ mensuals de Marisa Ribes o Miquel Soler, no és molt. Si ho compares amb els més de 40.000€ anuals de la responsable de premsa del PP, o de la ex regidora i ara assessora del Pp, tampoc no és tant.
Evidentment, els ajuntaments paguen millor que algunes empreses.
No vull fer-ho llarg, però t'assegure que quan jo deixe la política patiré menys que alguna gent que en el mercat no val, ni de bon tros, la meitat del que li paguen pels càrrecs fets a mida que ara ocupen.

Anònim ha dit...

Hi ha alguna opció de que torni la verbena de las Aules per a les festes? Si veu l'alcalde digui-li que els joves de la ciutat estem molt molt cabrejats i que ja s'estan preparant movilitzacions per fer més soroll que si hi hagueren verbenes. És la semana gran de la ciutat,tothom espere aquesta setmana durant tot l'any per desconectar i poder divertir-nos un poc i encara aixins ens lleven tots els llocs de diversió. Açò és una vergonya. Moltes vegades sentia a la gent dir que viure ací era una...i jo no entenia com deien estes coses,però per culpa de associacions com "Castelló sense soroll", la ciutat mor,és com si perguera moviment i energia i la gent ja ha d'anar-se'n a la perfièria fent que Castelló paregui deserta i m'estan fent creure que tenen raó. Entenc que els membres d'aquesta associació demanen descans, com tothom,però que els dies que podem gaudir de la nit ens entenguin a nosaltres. Hi ha problemes més greus en quant a soroll com el trànsit i en canvi es dediquen a tancar els llocs d'oci per als joves, on el soroll, a diferència del trànsit, es concentra en llocs menuts. No sé que farem al final, però els joves també tenim dret i no volem que el "Magdalena festa plena" es transformi en un "Magdalena festa buida",que seria molt tris. Dóna la sensació de què les tradicions i els costums d'aquestes festes s'estan perdent, cada vegada hi ha menys gent a les comissions de gaaites per exemple, i no m'agradaria que a causa de fets com aquest de la plaça de les Aules, aquesta pèrdua de costums i tradicions,
s'acceleri.
Salutacions.

Nomdedéu ha dit...

M'he perdut alguna cosa. Disculpa. No he fet seguiment de la oticia. S'ha anunciat que no hi haurà verbena? Dilluns intentaré escgrinar alguna cosa. Ara mateix m'ha pillat fora de joc.

Anònim ha dit...

Doncs això pareix. A l'avanç de programa de festes tan sols hi apareix la verbena els dies 23,29 i l'1 de març. La resta de la setmana no hi haurà cap verbena a la ciutat. I tot indica a que l'associació "Castelló sense soroll" té a veure amb l'assumpte.
Alguns diaris recollien que: "este año no se celebrarán verbenas entre semana por el manifiesto contra el ruido".

Nomdedéu ha dit...

colló. ho miraré

Anònim ha dit...

com a menbre d'una gaiata puc dir que no tenim constancia de que estiga prohibit fer verbenes, l'única cosa son els horaris, entre setmana a les 2:30 i els caps de setmana a les 4:30

per cert eixa noticia va eixir al diari adn, no se si en algun mes

http://www.adn.es/pdf/ADN-2008-02-06-CAS.pdf

Nomdedéu ha dit...

gracies per la informació, Abel. Si que sabia que es tenia la intenció de restringir una miqueta els horaris, ho va comentar Juanjo Trilles de la Federació de Colles, però que els gaiates, o les colles no puguen fer verbenes em semblaria inaudit.

Anònim ha dit...

Buf!Doncs hi ha alguna esperança pues, no poden llevar una festa que es de lo millor de les festes.

Anònim ha dit...

Per cert,Enric,a veure si pots informar-te sobre el tema de les Aules i informes ací al teu blog. Per cert,ja podríen aprendre tant Calles con Fabra i dur els seus blogs respectius com el dus tu.
Salutacions.

Nomdedéu ha dit...

Tem a les Aules. Ximo Torres esta fent en este moment, com regidor de festes, una roda de premsa on afirma rotundament, que les verbenes seran com sempre i on sempre. I manifesta el malestar pel correu electrònic que roda per ahi, convocant la gent a les Aules a les 3'30 del matí, d'un dia que no repetiré, amb caçoles i estris per molestar els veïns. Tot plegat un malsón estúpid.

Anònim ha dit...

Per tant hi haurà verbena a les Aules com tots els anys organitzada per la colla del Rei Barbut?? Si és així, no ocorrerà res conflictiu com eixa convocatòria per a fer soroll.

Nomdedéu ha dit...

Sembla ser que si. La del Rei Barbut i d'altres arreu la ciutat. Les de gaiates, concerts de colles.. una miqueta com sempre.

Anònim ha dit...

Quina gran notícia. Gràcies Enric per facilitar-nos la informació.
Salutacions.

Anònim ha dit...

A la junta de festes ja surt:

http://www.castello.es/noticias.php?cod=2084&sec=501