09 de febrer, 2008

http://gureerakundeenalde.com/cat/

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Pots explicar en que consisteix el boicot?

Nomdedéu ha dit...

El Foro de Ermua i d’altres estan promovent una campanya contra la presència del Lehendakari a la prestigiosa Universitat d'Satanford. La pretenció del President del Govern Basc, és simplement, dictar una conferència. Sembla que a alguns no és la violència els que els molesta, sinó les ideologies. Això els defineix.

Anònim ha dit...

ja no hi ha excusa de res, vaig a signar.

Anònim ha dit...

el NAN és el DNI?

Anònim ha dit...

ok, sí sorry. Ai, estos bascos...

Anònim ha dit...

Enric, podries opinar del logo per a les eleccions? Alguns no estem massa contents...

http://www.valencianisme.com/forums/viewtopic.php?p=19785#19785

Nomdedéu ha dit...

"Tu lo que quieres es que me coma el tigre, que me coma el tigre, que me coma el tigre..."
Però no soc dels que s'amaguen. Em sembla infumable.
a) És lleig. Em passa com a Mafalda, no m'agrada la sopa ni de lletres.
b) És injust. No representa la realitat percentual.
c) L'únic logo que ix sencer és el d'Iniciativa. I el dels ecologistes, no ix, però l'han subtituit per la marca VERDS, que proporcionalment es veu enorme. El logo del BLOC és quasi bé irreconeixible. De les quatre barres només en queden dues i un trocet. Igual és una metàfora.
e)La part positiva és que el blanc i negre, que sembla horrible, després a les paperestes es veu millor.
f) L'altra part positiva és que fa joc amb el lema de campanya, que també és horrible. Semb la fet en clau interna, i triat per IPV, que són els més interessats en enviar missatges a IU per dir-los-hi, ara estem a este costat. De moment, segons jo.

No puc ser més clar, no?

Anònim ha dit...

A mi tampoc m'agrada el logo. Qui l'ha escollit? En qualsevol cas, respecte a això dels percentatges, me pareix una tonteria, igual com me pareixia la ridiculesa del logo percentual del Compromís (amb eixe puntet que representava Izquierda Republicana). No haguera sigut més fàcil posar els logos dels tres partits amb el signe +, com apareix per ahí? Si se vol en blanc i negre per lo que comentes de les paperetes.

Nomdedéu ha dit...

Haguera estat impossible si amb les paperetes no regalaven una lupa. Pensa que al final el logo ha de tindre la meteixa mida per tots els partits. si on els conservadors posen PP, nosaltres hem de posar tres logos i dos signes de suma...podem guanyar un premi al millor miniaturista.
El tema dels percentatges per mi no ho és de gratuit. Tot el contrari, és, ja ho he dit, igual que els percentatges a les llistes, una declaració de principis. Principis que no compartisc.

ScR ha dit...

Hi ha cap enquesta sobre la intenció de vot a la coalició?
Com ho veus tu personalment Enric, des del teu punt de vista personal?
1 diputat? 2? ...

En silenci ha dit...

Hola Enric, no he entés el teu comentari al meu blog.

Salut i País

Nomdedéu ha dit...

Cortells de moment no conec cap enquesta. Personalment? Home, em tem que a Castelló no traurem el 20% que ens caldria per traure un Diputat. I no serà per falta de ganes.
Marc, no se perquè però no puc escriure al teu bloc. El que volia dir és que compartisc el teu punt de vista, que a més expliques bé en el teu propi comentari. Per això deia, que ja que Pere s'ha oferit a explicar-t'ho, després m'ho podrieu explicar a mi, que jo, com tu, tampoc no entenc ni les declaracions, ni les actituds.
I he de dir, que no és un fet puntual. S'ha repetit este cap de setmans, i els plantejaments dels socis a l'acte de Castelló van en la mateixa línia. Que no és la meua.

ScR ha dit...

La llei d'Hondt ens refot...
Em refot.
Una pregunta tonta. Algú té la fòrmula per a superar la barrera del 20% a Castelló? Alguna fòrmula que no siguen els diners invertits en propaganda i rentats cerebrals amb Ariel-"plus-ultra"...

Nomdedéu ha dit...

Ai! Si tingues la formula no seria regidor. No perquè fora diputat que no m'atrau gens, sinó perquè regidor i Premi Nobel d'Ingenieria Electoral fa lleig.