19 de febrer, 2008

"JA EL MOMENT ÉS ARRIBAT. CAL UN AGRAÏMENT ALS QUE FAN POSSIBLES LES FESTES." Crònica. 22.02.08

Les festes fundacionals són una cita llargament esperada. És la setmana de recuperar les tradicions (fins i tot es pot sentir a l'Alcalde parlar valencià en la intimitat), de retre homenatge als orígens de la nostra ciutat, i és també una setmana de diversió. La Magdalena significa desenes de milers de persones movent-se per la ciutat, del Pregó a la Romeria, del "Mesón" a la revetla, de l'Encesa a visita de la Reina al sector, de la mascletada al Magdalena Circus, de les Colles al Magdalena Vitol... I la ciutat esdevé un caos ben organitzat. I tot això només és possible gràcies a la gent que treballa sense descans. La Junta de Festes, la Policia Local, els Bombers, Protecció Civil, SAMUR, la banda de música, les brigades municipals, els ordenances, les empreses concessionàries de serveis públics i algú que oblide. A tots gràcies.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric, que t'ha semblat la intervenció del nostre secretari general a Canal CampsNou? t'ha possat d'exemple de bon gestor dins del BLOC...hehehe...i una altra qüestió, et sembla encertat el video de campanya de la coalició BLOC-Inicitiva-Verds?
Ja saps ets un referent per als que ens considerem nacionalistes valencians i d'esquerres i m'agradaria sapiguer la teua opinió al respecte d'ambdos aspectes. Gràcies!
Salut i País!

Nomdedéu ha dit...

No he vist la intervenció. Em pilles fora de joc. Si és així doncs estic agrait, clar.
El video...home, quan Paco Balai reclama rodalies,m'hagués agradat que diguera també Castelló-Vinaròs, que dels tres trams que històricament reclamem és lúnic que falta. Sembla un video que consum intern, com l'eslogan, en el sentit que parlem de coses que no són competència estatal, i ixien els nostres diputats per reforçar, i el "jefe" d'Iniciativa. No és exactament un video electoral, crec. Però francament, si algú m'hagues dit "voras com recorda a un de Michel Jackson" després d'aquell nefast dels ninotets m'hagues imaginat thriler, i no, recorda poderosament a un altre.
No em desagrada.
Potser jo hagues preferit un altra cosa, però té ritme i segur que els tècnics en saben més que jo.
No diria el mateix del logo, que crec que els "tècnics" no en saben més que jo.

Anònim ha dit...

L'entrevista a Morera ja està penjada al youtube.

http://es.youtube.com/watch?v=P5hArnVI7WQ
http://es.youtube.com/watch?v=23-_ZUvC8dw
http://es.youtube.com/watch?v=4ZD0-AtD6XU

A mi m'ha agradat molt el video. Potser no m'ho esperava després del logo hehehe

I l'entrevista també molt bé, posant al mateix nivell PP i PSOE en quant a fer mal al nostre país... m'ha agradat el missatge.

Salut!

Nomdedéu ha dit...

ja he vist l'entrevista. M'ha agradat Enric. El discurs sería indiscutible sino vinguerem d'on venim fa només sis mesos, amb l'adeu PP, pactant a València amb el PSOE, etc.
Això no lleva que el discurs m'agrade, simplement, ara calen més esforços per fer-lo creible, perquè el nostre passat més recent (i part del nostre present, no ens enganyem) es desdiu amb el discurs.
Però insistisc en que Enric se'n va eixir bé.

Anònim ha dit...

Vegent els videos i reflexionant un poc, ja entenc el per què de la censura cap al BLOC en Canal 9. Tenim un discurs en clau valenciana i cal explotar-lo més.

el tropilla ha dit...

Encara no he vist el logo... m'esteu asustant...

Nomdedéu ha dit...

el més greu és que l'hauras vist i no sabras que és un logo

Anònim ha dit...

i eixe logo a quin sant? :S

Nomdedéu ha dit...

jo es que el santoral el tinc un poc abandonat...

Fajardo ha dit...

Compte amb els agraïments, que de segur que algú eixirà dient que són agraïments electoralistes que busquen vots :D

el tropilla ha dit...

Ja he vist el logo...

ho te tot, és aixina com albinegro, amb loguets xicotets als que empara, amb una estrelleta i tot que ens dona un puntet radicalillo. Més bè pareix d'unya penya del Cd. Castelló patrocinada per una empresa de toldos, un bar de tapes i una gestoria, no me fajes dir quin és quin...
Si estiguerem en la nau de star treck diriem allò de "capitan kirk, creo que hay un saboteador en la sala de màquinas", pero com no ho estem ens limitarem a fer pegatines i cartells, i penjar-los.
Sobre el video, teniu raò, és un altra cosa...

pd. Hi ha que destacar lo guapisima i atractiva que està Isaura.

Anònim ha dit...

He de dir que a mi el video també m'ha agradat, i el logo la veritat és que és millorable. també he vist els cartells, i he de dir que Isaura m'agrada més que Glòria Marcos, Conxa Amorós o Marina Albiol. Respecte a Alfred Remolar he d e dir que m'ha recordat moltíssim a Francesc Colomer, però també ix molt guapo.
I tornant al video, el que m'és m'ha agradat és que se fan propostes en possitiu, i no l'adéu PP o propostes d'eixe tipus en sentit negatiu.

Nomdedéu ha dit...

Fajardo, no se quanta policia local o bombers o brigadistes voten BLOC. Alguns ho fan. Se que van estar molt contents un any que van tindre una actuació molt destacada i els vaig enviar una carta d'agraiment. Crec que és just felicitar-los, de la mateixa manera que se'ls hi ha de cridar l'atenció quan ho fan malament. En qualsevol cas no era la pretensió, però si ens voten, no els decebrem.
Als altres dos "maxirulos" no sé jo si Isaura estaria contenta dels vostres comentaris, xics. Si el més destacable que té és que és més guapa que Amorós o Marcos, mal negoci hem fet.
Pel que fa a Alfred l'hi han deit de tot, Calamaro, Keny G., només li faltava Colomer. Criatureta. M'alegra que també el tropes guapo. Jo no he vist els cartells encara. I si, el video en positiu!!! Ja era hora! Som un partit, parle del BLOC, que treballa molt en positiu als ajuntaments, i ara Panyella i Morera fan el mateix a les Corts, i a l'hora de vendre'ns, ho fem amb un discurs infumable de "tot està malament, però no proposem res". Tan lluny com està això de la realitat!
Bé. Vaig a rematar la preparació del plenari que demà serà mogut.

el tropilla ha dit...

No m'interpretes mal, en ningun moment he dit que no tinga altres virtuds (i la veritat és que m'agrada imaginar quines són), no la conec personalment com a d'altres d'IU (per desgràcia, vaja) i la veritat és que no l'he sentida parlar massa pero trobe que tè una veu cautivadora (l'accent valencià de les dones del sud d'almenara és sens dubte el més sensual i bonico en la gent catalanoparlant, especialment les dones). I sí, a una xica guapa se li ha de dir que és guapa.
Tot l'altre és un altra història.
:-P

Nomdedéu ha dit...

ala pos, si et sembla guapa, dis-li guapa

Anònim ha dit...

A falta de llegir-me, encara que siga per damunt, una altra cosa que veig possitiva és que en general la candidatura és molt jove i al mateix temps ja amb exeperiència. I al meu paréixer compta amb alguna de la gent més vàlida del País.
Xa, que estic pagat, com se diu al meu poble

Anònim ha dit...

el logo es horrible

Fajardo ha dit...

Parlant de serveis municipals... aprofite que a Elx ha tornat als carrers la "policia de barri" per a demanar-te què en penses, si trobes que és efectiu reprendre aquesta figura i conèixer la teua opinió al respecte.

Salutacions i bon començament de campanya! Us seguiré des d'ací d'alt.

Antonio Fajardo.

Nomdedéu ha dit...

Si, crec que és una bona inciativa, que a Castelló no conseguim posar en marxa. La polícia de barri significa que els agents estan integrats al barri. I això vol dir que si veuen que s'ha quedat oberta la porta de la finca 37 del carrer tal, saben a qui avisar. Vol dir que si el taller de Paco són les 9'30 i no està obert, és que passa alguna cosa. Si veu pel carrer bamban a Nicolauet, sap que hauria d'estar a esta o aquella escola. Si detecta qualsevol anomalia al barri, passa parte a l'ajuntament. Abans, la polícia local tenia, porra, pistola i llibreta.
La lluita contra la delinqüència, el vandalisme, la manca de civisme, etc, comença amb la prevenció. La policia de barri, un agent al que conéixes, dona seguretat.
Quin és el problema? En alguns llocs, s'ha creat tanta sinergia entre policia local i ciutadans, que els hi costa posar un multa a algú que coneixen massa.
Però això es resol amb professionalitat i control.
L'esquerra més dogmàtica ha clavat la pota amb això. Hi ha a qui li molesta la policia al carrer. (No estic parlant d'un estat policial). És un error, el que fa progressar una societat no és que cada dia hi haja menys policia al carrer, sinó que cada dia hi haja menys delinqüència i menys gamberrisme.
Tot això ho resol una policia ben arrelada al barri? No.
Però ajuda. I com!

Anònim ha dit...

ESTEU FENT UNA CAMPANYA HORROROSA!
:( EL LOGO JA DONA PENA!

PVS ha dit...

He estat mirant l'entrevista de Morera a Canal9 i no m'ha semblat una bona entrevista. Els temes tractas potser estan bé però la defensa que fa del seu partit i del seu programa no m'agraden. D'altra banda, es tremendament aborrit parlant i repetitu. Pense que un lloc com aquest el faria millor Nomdedéu, he estat mirant l'entrevista de Morera i la que li feren a Nomdedéu a Canal9 i es molt millor orador, té major sutilesa i sap expressar millor les idees... No em fa el pes ni Morera, ni el batiburrillo que han montat.
Per cert, Enric, t'has vist al Festividades mirar a Alberto com balla amb la cubana??? tant de bó d'ací tres anys balles tú i qui mire en cara de sorpresa siga ell.
PVS

Anònim ha dit...

tres anònims comentant el logo amb missatges curtets, en fí. Com sempre hi ha gent que no té trellat, coincidisc en algunes coses però no en que se estiga fent malament la campanya. S'està viatjant molt, ara clar alguns mitjans com si menjes una paella. No eixiras a cap lloc, ara el vídeo m'ha agradat. El logo no està molt currat però joder, no tot és el logo.

Típic intoxicador que per engendrar pessimisme fa el que vol.

dijous, febrer 21, 2008 10:23:00 AM
dijous, febrer 21, 2008 8:43:00 PM

no m'estranyaria que fora la mateixa persona.

Per cert, pose un link per a signar per una RTVV millor. Hi ha un manifest que vos podeu llegir.

http://rtvpublicaplural.org/

Nomdedéu ha dit...

Enric i jo tenim estil diferents. És lògic. Som persones diferents. A uns els hi agradarà més un a altres l'altres. El que importa és que el discurs siga complementari i no antagonista. Hi ha coses que Morera fa, que jo no se fer ni tic vocació de fer.
No he vist el festividades, peròp ja me'l miraré, ja. D'ací a tres anys...uf! qui sap on estarem. En principi com prioritat no tenia ballar amb una mulata, però entenc el que vols dir i t'agrisc els bons desitjos.
Espill, compartisc molt del que dius. El logo no se què, el video no se "quantos", la campanya...
Jo ja ho he dit. El logo i l'eslogan no em maten, el video no està gens malament i la campanya, si més no al nord que és on em moc, és activa. Personalment acompanye als candidats sempre que puc, he estat a Borriana, Alm assora, Borriol, a reunions amb empresaris, sindicats agraris, he fet articles... Esta setmana de feste acompanyaré a Remolar a diferents llocs. Treballem.

Anònim ha dit...

vaja...
dijous, febrer 21, 2008 10:23:00 AM
dijous, febrer 21, 2008 8:43:00 PM
doncs no, veig qe hi ha més gent qe opina igual sobre el logo!
(dijous, febrer 21, 2008 8:43:00 PM) soc jo

Anònim ha dit...

top [url=http://www.001casino.com/]online casino[/url] coincide the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz[/url] free no set aside bonus at the foremost [url=http://www.baywatchcasino.com/]casino games
[/url].