18 d’agost, 2010

"BENICÀSSIM" - Mediterráneo - 18.08.10















Com tots els estius, els meus sogres ens ha ofert deixar lliure el seu apartament una setmana, perquè ens hi puguem instal·lar nosaltres. La diferència respecte als anys precedents és que enguany hem dit que sí (gràcies de nou), perquè hem pensat que a la xiqueta li faria bé. Per als que coneixen la zona, estem a l’altura del Torreó Bernat. En menys de cinc minuts a peu estem a la platja o al poble. A sobre, tenim la piscina i els gronxadors. En definitiva, estem molt bé. Ara mateix, escric l’article amb el portàtil, assegut a la terrassa amb les Agulles de Santa Àgueda de teló de fons, i la mar blava al prosceni.
Per molt que estigues de vacances a un poble que no és el teu, un regidor continua fixant-se en les mateixes coses que quan passeja pel seu poble. Com s’ha resolt el carril bici, si els contenidors de selectiu estan a vessar o buits, el grau de brutícia i manteniment de les voreres, el soroll, la quantitat de zones verdes o d’oci... Me’n guardaré prou de donar ara i ací la meua opinió sobre Benicàssim, per això està el BLOC de Benicàssim i el nostre portaveu Ferrando, que a més a més és Tinent d’Alcalde del Govern Municipal.
Però no puc evitar riure per sota el nas quan veig algunes crítiques que fa l’opositor PP (sí amigues i amics! Hi ha un espai per l’esperança, en alguns llocs el PP està en l’oposició! Ho he vist personalment, i no cal ni anar més enllà d’Orió!) I ric, perquè llig a la portaveu adjunta popular queixar-se dels diners que costa el cícle d’Òpera (per cert, un gran èxit de públic). Una crítica que no fa massa anys feia el PSOE a Castelló respecte al cicle organitzat pel PP local. I com això quasi tot. Segurament rascant rascant trobarem incoherències en el BLOC, però em tranquil·litza saber que cal rascar. Perquè per seguir amb el mateix exemple, a Benicàssim donem suport des del govern al cicle de Bell Canto, i a Castelló des de l’oposició no ho critiquem. Al revés del que fa el PP, i del que el PSOE fa. I això val per totes les obres, que al cap i a la fi, és el que significa òpera.
Què volen que els diga! Ja que no fa sol per bronzejar-nos, com a poc, que la incoherència no ens pose rojos.

8 comentaris:

Pau València ha dit...

Enric:
l'altre dia et vaig criticar el post, però huí vull alabar el Bloc de Castelló. M'agrada molt la política que feu, ja que es constructiva i amb les polítiques constructives es va avant.
El que passa es que hi ha una cosa que no entenc i se que no en tens de culpa i es que: perqué presenteu tan poques llistes a l'nterior de les comarques de Castelló? Els meus pares passen les vacances a un xicotet poble de l' alcalatén d'on eren originaris els meus iaios ( no dire quin es però amb les dades que et diré pot ser l'endivines)on el PSOE fa i desfà el que li passa pels collons desde fa 25 anys, l'alcalde ( DIPUTAT A LES CORTS VALENCIANES) ha arrivat a protagonitzar actes vergonyosos (amenaces a gent gran del tipus "si no em votes la teua pensió tardarás en cobrar-la", l'alcalde va a arreplegar masovers en cotxe el dia de les eleccions,gent que vota dos vegades....)i segurament casos com eixe hi hauran en tota la provincia...¿perque no hi han quasi llistes en Els Ports,l'alt Maestrat...?

Anònim ha dit...

Saludos.
En tu comentario, citas el carril bici de Benicassim.
Un acierto. Faltan algunas cosillas, que por el tiempo seguro que mejorarán.
Al grano. En el carril bici que discurre por el lateral norte de la UJI, hay un arbol que sus ramas impiden pasar por dicho carril. Hay que desviarse.
El arbol es de la UJI; el carril bici del Ayuntamiento. Mala solución.
A ver si hago una foto, y te la mando.
Buenas vacaciones.

Anònim ha dit...

En el Paseo o Calle Periodista Paco Pascual, Hay una tapa de registro de cables electrico rota.
Hace ya meses.
Está al lado de una farola.
A unos quince centímetros del carril bici.
Cualquier accidente que ocurra, a pagar el Ayuntamiento, mejor dicho nosotros los contribuyentes.
Tengo la foto. Te la mando a la página del Bloc.
Saludos.

Tonet ha dit...

Enric passe bona part de ma vida a Benicàssim, en condició de 'villero' ja saps, aquells que no viuen al poble i et puc dir que moltes zones d'estiueg estan fetes un desastre, sense anar molt lluny el carrer Palmeral és un exemple de desastre, voreres xicotetes i trencades a conviure amb postes de la llum i de telefons, són intransitables. Per a molts villeros l'Ajuntament de Benicàssim només es preocupa del poble i la resta està en bastants llocs en un estat deplorable.

Nomdedéu ha dit...

Pau, una part de culpa si que és meua. Ho és en tant que sóc el President de la Federació Intercomarcal del Nord, per tant, em correspon coordinar-me amb els secretaris comarcals.
Creixer al Maestrat o als Ports és una necessitat per al BLOC, i creiem sincerament que per al país, però no ho hem aconseguit encara.
En molts pobles tenim un percentatge interessant de vots a les eleccions valencianes, però costa moltíssim identificar eixos electors, i sobretot, convencer-los de fer un pas endavant i fer una llista electoral. Morella, supose que és del que estem parlant, és un cas evident. Ximo Puig actua com un autèntic rei d'una taifa, i res no es mou, sense que ho sàpiga. Et puc assegurar, que cada colp que hem parlat amb algú, el PSOE local ho sabia tres minuts més tard, i... Sempre s'ha aturat la cosa. Ho aconseguirem, crec que ho aconseguirem. Morella, Vilafranca, Albocàsser, Sant Mateu, Tirig...però també Sogorb, Villahermosa...volem estar a totarreu.
Anònim, d'acor, gràcies.
Tonet, no en tinc cap mena de dube, jo mateix ho he viscut estos dies. I t'assegure que faré arribar les queixes al nostre col·lectiu, el que no he volgut era fer oposició a la premsa a un equip de govern del que formem part.

Pau València ha dit...

No Enric, no es Morella es Llucena.
No veges la de merda que hi ha en un tan menut! Que Ximo Puig tinga merda a Morella es normal perque Morella es un poble relativament gran, però que en un poble tan menut com Llucena hi haja tanta merda. Que hi haja fins i tot por a parlar....

Nomdedéu ha dit...

Llucena! aha!
Conec un poc el tema. Ho tenim difícil però algun contacte hi ha, i s'està treballant. Si tens algun contacte interessant, no dubtes en fer-me'l saber (enric.nomdedeu@castello.es)
Gràcies

Pau València ha dit...

Ok si se d'algú t'ho dic!