18 de juliol, 2013

"EL PP I LA MARJALERIA" -Mediterráneo - 18.07.13

Des de que el PP va guanyar per primer colp les eleccions locals fa ja més de 20 anys, sempre ha governat amb majoria absoluta. I en temes com l'urbanisme, sempre ha exclòs l'oposició. Tant el PGOU com les seues ulteriors modificacions s'han aprovat sempre amb els vots exclusius del PP. I no perquè l'oposició no fes propostes, el meu grup per exemple ha presentat al·legacions en tots i cada un dels processos de reforma i modificació. I en estes dues dècades, només hem aconseguit que se'ns aprovaren dues al·legacions poc substancials.
El PP en solitari va aprovar el Pla Especial de la Marjaleria. El PP en solitari es va inventar uns caríssims diplomes que va repartir entre els propietaris, que no tenien absolutament cap valor jurídic. Parlant en plata, els hi van fotre el pèl als marjalers.
I ara davant la situació processal d'alguns d'ells, les associacions es mobilitzen, i el PP el envia al nostre despatx dient: “si tots els partits firmen una amnistia, vos amnistiarem”. Ja he explicat als marjalers que això és una fal·làcia absoluta. Si hi hagués la més mínima possibilitat d'evitar els processos judicials, ho faria el PP tot sol, sense convidar a l'oposició, per, com ha fet sempre, guanyar vots. En tot cas, nosaltres no firmem il·legalitats. 

Ara diu que si els 3000 veïns, els legals i els que no ho són, signen un document, els amnistia. Mentida un altre colp. Posa condicions impossibles. El PP consentidor de les construccions il·legals, tirarà ara les cases. Sols aleshores, sols ara. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Allò del final "sols aleshores, sols ara" s'entendria millor canviant-ho per: sol (o tot sol) aleshores, sol o (tot sol) ara.

Nomdedéu ha dit...

és probable, però també és tard. Ja s'ha publicat. Gràcies