31 de juliol, 2013

"MEMÒRIA DE PEIX" - Mediterráneo - 01.08.13

El PP està convençut que l’electorat té memòria de peix. Per això ara proposen una complexa i improbable reforma estatutària que pretén reduir en 20 diputats les Corts valencianes i confia que ningú no recorde que van ser ells qui van augmentar el nombre en 20 diputats no fa tant de temps.
Per això el Vicepresident econòmic de la Diputació, davant les meues crítiques pels duríssims retalls socials i de drets laborals als que els governs del PP sotmet la població, va contestar que el que importa és l’últim any de la legislatura.
Per això l’Alcalde Bataller va dir que demanaria que taparen amb urgència les restes de la muralla en el traçat del TRAM, després va votar a favor de la nostra moció que demanava tot el contrari, i ara justifica que la Conselleria ignore l’acord municipal unànime. 
El PP creu que la gent no té memòria, i que ha oblidant que eren ells els qui es posaven medalles quan Castelló tenia atur tècnic zero, i ara són ells els que s'espolsen les responsabilitats per allò de la manca de competències, quan resulta que l’ocupació creix a tot el País Valencià, excepte a Castelló.
Tinc una mala noticia per al PP. El Professor Warburton i el seu equip d’investigadors australians han demostrat que els peixos no només poden recordar els seus depredadors durant almenys un any sinó que també tenen una capacitat d’aprenentatge excel·lent. 
És més, ara sabem que els peixos prefereixen la companyia d’altres peixos que se’ls hi assemblen. Recorden, el 2015 eleccions.