26 de novembre, 2007

"LES TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ APROPEN L'ADMINISTRACIÓ ALS ADMINISTRATS." Crònica. 29.11.07


L'any 2002 el BLOC va fer públic un llistat d'una revista especialitzada, en la que la web municipal de Castelló ocupava un dels 6 darrers llocs de tot l'Estat. L'any 2006 estava entre les tres primeres. L'ajuntament ha fet un evident esforç econòmic, els nostres tècnics han estat a l'altura, i els serveis que prestem via telemàtica, com la carpeta ciutadana o els SMC, entre d'altres, han col·locat la nostra ciutat com exemple a seguir per altres administracions locals. Un motiu de doble satisfacció. D'una banda com a ciutadà, d'altra com a polític. Des del BLOC felicitem al Sr. Pérez Macián per entendre la importància de les noves tecnologies a l'hora de democratitzar i simplificar l'administració local. I cal que ens felicitem tots els grups, perquè ha estat de forma consensuada que hem aconseguit passar de la vergonya a l'èxit.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Què bé estaria si els grups parlamentaris recordaren a diari totes les coses bones que han fet amb consens

Anònim ha dit...

Muy bien, el ayuntamiento tiene una de las mejores webs de España (que no quiere decir que sea fantástica, sino que las otras están muy mal). Ahora bien, ¿y los ciudadanos de Castellón como están en tecnologías de la información? ¿Para que sirve una web excelente si la mayoría de los ciudadanos no la puede, sabe o quiere utilizar?

Nomdedéu ha dit...

anonim a). Doncs si, crec que ajudaria molt. Des del BLOC, si més no ací a Castelló, ho fem sense que ens caiguen els anells. Quan una cosa està bé aplaudim, quan és millorable diem que si i hi afegim algun però, quan està malament la critiquem argumentadament. És la nostra forma de fer.
Tant de bo, se'ns reconeguera eixa voluntat de construïr en positiu, més enllà del colpet amable a l'esquena.
anònim b) Tens raó. Cal un esforç d'alabetització tecnològica de la societat. Les ratios segueixen estant molt per baix de la d'altres països europeus. Però clar, havia de valorar la web, i és cert que ha millorat molt, i que des de casa estant, amb un conèixemnt bàsic d'informàtica, es pot gestionar la quasi totalitat de temes adminsitrat-administració.
És un fet objectiu.

Anònim ha dit...

Sr. Nomdedeu
En primer lloc voldria donar-li les gràcies per esta finestra oberta a tots i dir-li que em pareix un dels polítics més coherents de l'actualitat municipal, encara que, com tot no pot ser perfecte, no compartisc part de la seua ideologia política.
En referencia a aquest post....
Vosté ha comprovat l'operativitat de la tan cloquejada "carpeta del ciutadà"?
Ha pogut, ultimament, consultar les ordenances fiscals per les que ens "cobraran" els nostres impostos i taxes?
En quant aprofundixes un poc en la "tan llorejada" web de l'ajuntament, et dónes conter que només és pur decorat.
O com diu un amic meu: No, si de color està bé, però no flota....

Anònim ha dit...

Las camaras web no funcionan.

Anònim ha dit...

Desde el Bloc no habeis hecho nada de provecho. Que quede bien claro.