01 de juny, 2009

"TIO PALOMA". Mediterráneo. 04.06.09


Mentre socialistes i populars, populars i socialistes es discuteixen sobre els dos llocs de treball (públics i oficials els dos) de Calles, o sobre si l’alcalde gasta el cotxe oficial per anar a actes de partit, o si el vicealcalde gasta un Audi, al món real cada setmana hi ha més persones que no tenen (ni un sol) lloc de treball, ni saben com pagar les lletres del cotxe. Això passa a Castelló una part d’eixa Europa per la que hem de triar diputats el dia 7.
La campanya electoral em va dur diumenge, a passejar en barca per l’Albufera, el senyor Vicent, el barquer, ens anava dient: “mireu, a la dreta, una gavina blanca. Mireu, aquell que salta a l’esquerra és un llobarro.” I poc a poc, mentre perxava, el Sr. Vicent es va anar animant. I es va posar a parlar de política (encara que semble una altra cosa, fins aleshores parlava de fauna), i investit de la solemnitat del Tio Paloma de “Cañas y barro”, va sentenciar: “el PP i el PSOE són com els gossos, entre ells es lladren però no es mosseguen”. No es mosseguen. No es mosseguen...eguen... repetia l’eco entre marges i canyaveres.I té raó el Sr. Vicent. El PP i el PSOE han votat junts al parlament europeu 2 de cada 3 vegades. El PSOE va renunciar a governar Navarra, en favor del PP, i ara el PP li ho paga ajudant-lo a governar el País Basc. A casa nostra han pactat l’Estatut, s’han repartit tots els consells d’administració públics... “Es lladren però no es mosseguen”. Clar, els importa un rave que hi haja gent sense treball, mentre Calles en tinga dos; o que alguna gent no puga pagar el cotxe, mentre l’alcalde va en Audi. “Són com els gossos, es lladren, però no es mosseguen.”

34 comentaris:

Pere Fuset ha dit...

No si ja s'ha vist que el matí va ser més productiu del que podia parèixer a primera vista. Eixa passarà a la història com la frase de la campanya.. i mira que n'has dit de bones, peròi només un home de l'Albufera i la seua sabiesa podia superar les de la teua collita.
Gràcies per la teua visita!

miquel ha dit...

Molt bona la frase del senyor Vicent. Jo diria encara més: el PP és un espavilat que sempre guanya (encara que siga jugant brut) i un desagraït. Mentres, el PSOE fa el paper d'un albercoc que s'ofereix a col.laborar amb el PP, però que al final sempre acaba perdent. Uns exemples:

En l'última legislatura d'Aznar, Zapatero des de l'oposició va oferir-li lleialtat en la lluita antiterrorista. Quan el PSOE va guanyar les eleccions del 2004, la lleialtat del PP d'Acebes i Zaplana va ser llançar-se a la jugular de Zapatero per l'inici del diàleg amb ETA.

En Navarra el PSOE va renunciar al govern que li oferia Nafarroa-Bai, tota una baixada de pantalons davant el PP. Sanz, en comptes d'agrair-los-ho, va amenaçar llavors al PSOE que si gosava amargar-li la vida el mes mínim en el parlament no dubtaria a convocar immediatament eleccions.

En el País Basc, encara que no ho semble, també perd el PSOE. El govern en minoria de Patxi López depén en exclusiva del suport del PP. O siga: el PP el té agarrat pels "...", i no dubteu que s'ho cobrarà ben cobrat.

I en el País Valencià? Doncs ací, l'Estatut dissenyat per Camps, seguint les instruccions del carrer Gènova de Madrid, va ser empassat pel PSOE de Joan Ignasi Pla per tal que Zapatero es puguera fer la foto de rigor amb Rajoy, i ahí tenim els resultats electorals a les Corts del 2007 i la caiguda del senyor Pla.

Total: El PP sempre guanya i el PSOE sempre perd. Jo, quan siga major, vull ser del PP. Gent com Fabra, Rita, Rus, ... sempre guanyen. Exit garantit!

Anònim ha dit...

Enric, enhorabona per l'entrevista a Canal 9 del dia 2.

Mol bé el no parlar de trajes ni de Fabres. Això que ho facen altres.

No entenc per què després en el resum de campaña van eixir tots els partits (PP,PSOE,UPyD,IU) i el BLOC no va eixir.

No he vist cap tanca a Castelló. Hi ha superofertes de 120€/mes per tanca. Pel preu no serà...

Salut i una altra bona enhorabona.
Balta.

Ximo ha dit...

Sr.Nomdedéu podia dir-li a la societat valenciana la veritat d'aquest assumpte. A quin grup europeu s'aderiran els europarlamentaris de la llista que vosté recolça des del n.6. Ja que vosté ni el Bloc estaràn al parlament europeu però si la dreta, es a dir CIU PNV ens pot dir a quin grup europeu anirà CIU per expemple? Potser que Unió vaja al PP europeu. I ens pot aclarir als votants nacionalistes per que el Bloc no va en la llista dels nacionalistes d'esquerres? ERC,BNG,EA,ARALAR,ELS VERDS. I va en la llista de la dreta CIU,PNV,CC,PA. Gràcies.

Ximo ha dit...

I Sr.Nomdedéu voste fa campanya per la Comunitat Valenciana amb el seu cotxe perque ni és cap d'Estat, ni cap de l'executiu ni és el President del Govern. Honestament està proposant que el President d'un govern agafe el seu cotxe i vaja per tota Espanya fent campanya. No deuria un candidat al parlament europeu saber que el president es president les 24 hores del dia i es deuen complir unes normes de seguretat ja establertes? No dubte de la seua honestitat com tampoc dubte gens ni mica de la del President José Luis Rodriguez Zapatero. Es un tema molt seriós i em pensava que vosté tenia sentit d'Estat i no caia en la demagogia barata del mesó del cantó de casa. Que ja posats Aznar feia el mateix i vosté ni ho ha mencionat. Com tampoc ha mencionat qui paga la seguretat de Rajoy. O potser ho desconeix? Serem ben pensats. Gràcies.

Anònim ha dit...

Ximo, ximo que se't veu el plomall que al miting de València del PSOE Zapatero va anar en un avió militar i la vicepresidenta en un altre. Està molt bé que ZP siga president les 24 hores però les coses particulars, les del PSOE que s'ho paguen ells.

Anònim ha dit...

Sr.Nomdedéu quina opinió li mereixen les declaracions avui a la premsa pel Sr.Ramón Tremosa. "La millor formula és el PP en la Moncloa i CIU a la Generalitat". Ja que vosté li dona suport al seu blog i van junts a les europees, com interpreta aquestes declaracions? Molt amable

Anònim ha dit...

Anem a veure si ens aclarim. Zapatero no va als mitins com a candidat, ni com a secretari general del psoe, ni com a militant... Va convidat el President del Govern. I el President del Govern es meneja com a President no com un candidat que els paga el partit. Saps qui paga els desplaçament i la seguretat de Camps als mitins? Per què no dius res? I qui paga la seguretat de Rajoy als mitins del PP? Per què no dius res? I qui anava, a més de mitins, a jugar al dominó amb avions de l'exèrcit. AZNAR. Per que no dius res d'això? Sigam seriosos. I la mateixa vara de medir per a tots.

Jordi ha dit...

Ximo se t'ha oblidat que en la llista també va Unió Mallorquina! La creme de la creme Unió Mallorquina senyors! El meu vot per a Esquerra!

Nomdedéu ha dit...

Bé, vaig que hi ha nervis. Es nota que a alguns no els hi ixen els comptes-
Com no tinc massa interés en contestar una i altra vegada les mateixes preguntes, qui tinga interés, que es moleste en vore que he contestat vegades anteriors.
Ximo, el partit socialista ha votat amb el Pp 2 de cada 3 vegades a Europa, ha pactat amb el Pp (i acceptat els vots d' UDyP) al País Basc, té l'Alcalde d'Elx imputat per xoriçó.
Segur que pots donar lliçons d'ètica i d'honradesa? Segur que estas en posició d'exigir als altres no se quina puresa en nom de no sé quina esquerra?
El PSOE defensa junt al PP al Sr. Durao Barrosso (l'amfitrio de la foto de les Azores) per president de la comissió europea.
Au va, que feu riure amb tanta tonteria home!
En el meu article critique al PP i al PSOE i si vosté l'ha llegit ho haurà entés. Deixes de punyetes d' "home d'estat" i de "l'altre també ho feia i vosté no es queixa".
He descrit una situació i he criticat els dos partits pel patètic espectacle que fan barallant-se com col·legials, i amagant el debat de les coses que de veres importen a Europa.
El Sr. Zapatero és un incopetent, i la seua política econòmica un desastre.
La seua darrera idea és tan greu, que ja crec que no hi toca.
Dir que el model per eixir de la crisi és Andalusia, a la que ha entregat 8 mil milios d'euros en sis anys, a una comunitat amb un 10% de funionaris, incapaç de generar riquesa, i que viu del subsidi és tan tan greu, que preferisc pensar que Zapatero s'ha equivocat i rectificarà.
Respecte a les raons per anar amb uns o altres, ja han estat sobradament explicades. ERC veta al BLOC, i francament, m'impota entre poc i no gens. Al cap i a la fi, encara espere vore una proposta d'ERC que siga d'esquerres.

Respecte a Tremosa, desconec les declaraions, si les ha fet, ev identment parla de Catalunya. Jo no crec que eixa siga la millor situació per Catalunya, però ell sabrà. En qualsevol cas, a Cataluya, amb el PSOE i el tripartit no li va gaire bé. Així semblen demostrar-ho les enquestes en les que PSC i ERC cauen en picat.
Jordi, em sembla molt bé que el teu vot siga per Esquerra. Espcialment si eres català, clar, crec que el primer valencià va el 41. Que tingau sort, si aconseguiu 2'5 anys d'eurodiputat (els altres 2'5 serien per un altre partit que no és ni valencià ni català, ni res que acabe en àÇ) espere que puga resoldre mots problemes.
Per cert...com es deia l'anterior? A que es va dedicar els darrer 5 anys?

Nomdedéu ha dit...

Quins coses, sempre que ix una enquesta que diu que el PSOE baixa, ERC baixa, EU-Iniciativa baixa...és el moment d'entrar a este bloc a exigir no sé quines coses, i quines explicacions.
Millor farieu buscant vots per als vostres que marejant ací, però gràcies per la vostra atenció, es veu que el BLOC vos ocupa i preocupa molt.
Ai, ai, la ràbia, que infantil que és.
Per cert, si ara entreu, com soleu fer, tots a l'hora a dir el que siga, que sapigau que no podré contestar fins d'ací 24 hores, estaré fent campanya per al BLOC i per la Coalició per Europa, amb CiU, PNB, CC, PA, UM i UMe.
I molt satisfet, per cert, espere aconseguir bons resultats.

Anònim ha dit...

Ací algú parla d'avions i seguretat que si el que fa ZP és correcte que el que fa Mariano R. no ho és i justifica o intenta fer-ho parlant de si els altres més del mateix i jo dic açò no es tracta de vore qui la té més llarga ací el que es veu que tant el PP com el PSOE actuen igual, ara més que mai PP=PSOE o el que és el mateix PPSOE.

Ximo ha dit...

Sr.Nomdedéu em sorpren la resposta que li dona a les meves preguntes amb un tó tant agresiu i poc correcte amb les formes impropies al meu parer d'algú que intenta representar a la societat valenciana a europa. Amb un lexic violent que parla de ràbia... cosa que el retrata ben retratat. A més de ficar afirmacions en la meua boca que jo no he fet. En quina escola sofista a estudiat? Simplement sorprés. Es veu que li molesta la discrepancia. Alçada política això és tindré alçada política. No cal que es moleste en contestar. No tinc cap interés en les seves respostes despòtiques. Li desitge sort i que li vaja bé. Ja que tots no som igual. Per cert les lliçons d'honradesa les intenta donar vosté quan afirma que és honrat per fer campanya en cotxe. Encara ho seria més si anara en transport públic com ho fem els estudiants i molts treballadors honrats. Salut.

Jordi ha dit...

Collons tu! Un poc més xulo i prepotent i rebenta! SI VOTARE A ESQUERRA LI MOLESTA? I no sóc català sóc valencià. I tant nacionalista com vosté o posiblement més. Però no recoltze una candidatura de dretes com ho fa vosté. Votaré a una d'esquerres. I està esperant propostes d'esquerres d'Esquerra??? En quin planeta viu? Esquerra les fa als Ajuntaments, a la Generalitat Catalana i a les Corts Espanyoles. En canvi el bloc "les fa" de dretes i si les fa. I eixa ironia amb la que em pregunta que si sóc català si que val la pena votar a Esquerra per que el primer valencià va el 41 li diré que s'aplique el cuento. Tant dona anar de 41 com de 6. Vosté es va a quedar a casa. I posats a elegir entre CIU O Esquerra. Mira que vols que et diga. Ah per cert no coneix els pobles amb els que el bloc te pacte amb el pp? Li faig una llista? Va home a qui preten enganyar. A mi i als nacionalistes d'esquerra no. Au home de bé.

Enric 2 ha dit...

Joer com ve l'estiu...

Anònim ha dit...

Vinga,Ximo,home, no siguem criatures quan diem les opinions.No costa res,dir-les d'una manera educada.Jo crec que en moltes coses tens molta part de raó.Però mai estic d'acord en utilitzar paraules inadecuades quan hi ha tantes més apropiades i escaients per dir el que pensem.
Quant al tema del desplaçament dels polítics ,jo crec que no està malament que vagen en vehicle oficial per qüestions de seguretat encara que vagen a llocs personals o privats.La seguretat prima abans de tot.Els diners tenen la mateixa procedència que som els contribuients ,si van en autobús ,com tu deies,haurien de posar tants guardies de seguretat al bus,per tot el trajecte,etc etc que igual ens eixia més car.Si Enric va a fer campanya conduïnt el seu propi vehicle,igual és que es passa de honest,no ho sé,però pot ser una possibilitat,¿no?. y ,et queixes de la forma de contestar-te que té...Home,pensa una miqueta,a vore,una persona pot ser molt educada però si veu que s'usen vers ell paraules fortes ,l'ataquen injustament etc no pots pretendre que et done una palmadeta a l'esquena.Malgrat tot no veig que haja utilitzat insults ni léxic fora de to.Pensa en les frases que li has dirigit y voràs que no són un paradigma de excel·lent dialèctica o lingüística,ni crec que siga un sofista.Quede constància que en algunes coses tens raó,però en altres no.I m'ha agradat molt la frase de Enric que diu que portar-se com xiquets o col·legials no va a cap lloc ,s'ha de donar importància a tot el que és bo per les persones.Ha dit moltíssimes veritats Enric,eh?,també ho hauries d'admetre.Ja no som col·legials ningú per ací,no? Doncs ,vinga ...a fer el que realment té importància;ho estem esperant tots els que habitem este Planeta. Salutacions a tots.

Anònim ha dit...

El BLOC no va amb la llista d'Esquerra i BNG perquè Esquerra els ha vetat. El bng va negociar que entrara amb ells el bloc i els d'esquerra es van negar a eixa opció. diuen que si entrava el bloc ells no anaven i per tant es quedava la coalició sense representació.
en resum l'actitut democràtica d'esquerra de vetar a partits que ells no consideren el suficientment desquerres i els seus aliats si que ho pensen.Tot pel simple interès dejugar al que ara està passant ací: a dir que el bloc és de dretes i bla bla bla. Poseu la llista que vulgueu d'ajuntamnts del bloc amb el PP, quin problema hi ha? es que s'està obligat a pactar amb el psoe sempre? es que són més d'esquerres els del psoe que els del pp? ja m'explicareu com ho veieu...xq per mi són el mateixet.

per cert, ciu és súper de dretes per això tant esquerra com la CUP li han donat suport al candidat de ciu per fer un canvi a a l'ajuntament de vilafranca del penedès... va senyors que som majorets...

Anònim ha dit...

Em fa gràcia tots els que demanen puresa ideològica 100% al BLOC acaben votant a altres partits, supose que és per llevar-se la mala conciència que els seus facen pactes que a ells no els agraden i en lloc de carregar contra els seus carreguen contra el BLOC.

Anònim ha dit...

Això també és veritat,anònim.

Sergi ha dit...

Pròxima parada, Europa. Perquè al País Valencià han passat de llarg, només es peguen una volta quan venen eleccions i se'n van donant lliçons uns que ja no son ni republicans ni catalans (serà pels pactes amb lo PsoE?).
Si un estima lo seu país farà lo que crega millor per ell, i lo BLOC estarà a les dures i a les madures, farà lo que faça falta per millora-lo, siga on siga; ara si altres primen l'eix esqueera dreta abans que la llibertat del seu país i la seua gent allà ells, però que dixen fer i que no posen entrebancs als altres donant suport a l'espanyolisme i damunt anant de purs.
Enric, endavant per la tasca que estas fent pel nostre País Valencià i no faces cas de les enveges.
Força Enric, força BLOC i Visca lo País Valencià!!!!

Anònim ha dit...

Hola, jo soc nou per ací, però crec que com diu Laura hi ha moltes formes de dir les coses sense necessitat d'ofendre. Tambe està clar que discrepar és legitim.
Ximo o Jordi, no sou els primers que han plantejat dubtes sobre la coalició, i pel que es veu jo no era l'unic que no sabia que ERC no vol saber res del Bloc.
Personalment crec que hi ha que tindre una actitud més constructiva i menys hostil, evidentment després cadascun votarà a qui li parega.
El tema del transport dels polítics em dona un poc igual, tenim altres problemes molt més greus.

Anònim ha dit...

Ximo, rei, és Esquerra espanyolista a Catalunya? Ho dic per qui fan president de la Generalitat allà... I de veritat pensa vosté que el senyor Perelló (una miqueta cretí després de vore el debat) va amb el seu cotxe fent campanya?

Eduard

Nomdedéu ha dit...

Sort que vaig demanar que no entraren tots al mateix temps.
Matu, és cíclic. Cada colp que hi ha eleccions, un grupet (crec que és sempre la mateixa gent) entren ací a exigir explicacions, puresa, etc. Estic tan cansat que m'ho agafe de conya. Sobretot quan veig que hi ha problemes de comprensió lectora, i que s'interpreta i reinterpreta el que dic i el que calle, per dur l'aigua al seu molí.
Simplement passe d'esta gent.
Tu no sabries això d'ERC, ells si.
És el mateix amb tot això dels transports de polítics. Aquell que està tan molest per que es critique a Zapatero ni tan sols deu haver llegit l'article sencer, cas contrari voria que critique als dos partits, o no en critique a cap.
Dic que és més honest anar amb el meu cotxe, i em contesten que això és perquè no en tinc d'oficial. Com regidor podria gastar-lo per anar a actes oficials de l'ajuntament. No ho faig, no ho he fet quas mai. Vaig amb el meu.
PErò el comble de la manca d'arguments és dir eixa bajanada de que és més honest anar en transport públic. A) Perquè serà més sostenible, o més jo que sé, però no més honest. Quina mena de decucció és eixa?
B) Tots els viatges a llocs amb els que es podia fer en tren els he fet en tren. Parlen sense tindre ni idea.

Per això dic, no mm'interessen gens esta gent. M'interessen tan poc com jo a ells, la diferència és que jo no vaig a casa seua a donar pel sac.

Anònim ha dit...

Enric! No tinc temps de llegir-me totes les teues entrades, pero m' he llegit les teues propostes i vaig a votar-te! I tant que sí! Molts d'ànims perque de veritat que t'ho mereixes! Voré si demà puc llegir una poquet mes sobre alló que penses i dius.

Ànim!

Anònim ha dit...

Enric,ja hauries de saber-ho això:quan hi ha que anar a votar, els blogs dels contraris s'omplen de difamacions,de postures oposades a més no poder...és ,senzillament un reflexe del que passa per tots els mitjans de comunicació.Ni cas a totes estes postures penoses.Endavant ,i si algú/na entra de males maneres al teu blog o al lloc que siga,nosaltres també sabem posicionar-nos.Segueix i no deixes que ningú deixe amb tu una mala emprenta.Endavant!!!(No feia falta que t'ho diguera;saps molt bé com i què fer davant les entrades fora de lloc que alguns tenen per norma.Que tingues molta sort.
Ah,Enric,si hem entrat de cop,segurament ha estat per defensar lo defensable quan hem llegit uns comentaris tant grollers i indefinits,com tu has pogut vore.Ja veus que, si hi ha detractors,tens ,també,al teu costat tot el contrari.Vinga,força,ja ve la recta final....

Nomdedéu ha dit...

Però és senzill, Laura. La resposta a totes les rucades hui a la premsa. El regidor d'ERPV a la Vall de Laguar, ha signat una moció de cesura contra el PSOE per fer alcalde al del PP. Com ERPV té tres regidors en tot el País, el 33% dels seus regidors, pacten amb el PP.
Per dissimular, passa primer pel grup mixt...és a dir. El 33% dels regidors d'ERPV són transfugues. Ja els va passar fa quatre anys.
Ja està tot dit.
Tema mort.

Anònim ha dit...

Si el que volen alguns es fer katarsi que entre cadascú a fer-la on li pertoque.Entrar a queixar-se on no toca és senyal de poc enteniment de les coses.

Anònim ha dit...

cal seguir estrènyent Enric, sóc de los de l'opinió de que la campanya del BLOC podria haver començat molt abans, se podrien haver fet les coses més ràpides. Això em fa pensar, que a l'executiva nacional encara li queda per recórrer i fer. Ara s'estan fent les coses bé a nivell de país i a nivell de campanya europea. Però vistos los recursos (mailing electoral, mobilització, diners...) mai és suficient, s'ha trobat a faltar una web dedicada únicament a la campanya de les europees (amb programa extens i clar) (com té CiU), s'ha trobat a faltar actes importants a les gran ciutats valencianes, etc...

Hi ha que anar a votar BLOC-CEU amb valentia i convicció, siga d'on sigues, hages votat lo que hages votat. Raons ja s'han dit moltes i més que direm, però bé resumint ara: Convergència amb Europa, visibilitat dels valencians, progrés per a la nostra gent (joves, majors, treballadors, autònoms, emprenedors...) i sobretot trellat.

Anònim ha dit...

Voldria donar-li l'enhorabona per l'spot de les europees, ara, el que no acabe d'entendre és com casa allò de "l'espai valencià de progrés" (que me pareix que està molt bé) amb la campanya que està fent, al cap i a la fi, el cap de la seua llista (Ramon Tremosa), en la que de cada sis paraules, cinc són per a parlar de la "reforma del mercat de treball". Per molt que siguen uns socis magnífics els de CiU, trobe que els vots dels nacionalistes de, com a mínim, centre-esquerra com el meu, no lliguen massa amb un senyor que des d'Europa va a treballar per a minvar els drets dels treballadors.

Moltes gràcias. Avant.

Àngel

Anònim ha dit...

La reforma del mercat de treball cal perquè un 30% dels contractes laborals són temporals, amb unes infracondicions d'acomiadament. Els que ténen contractes privilegiats s'oposen a que els que no en ténen milloren els seus?
...
Balta.

Anònim ha dit...

Jo votaré en clau valenciana i Nomdedéu ho ha dit a tots els llocs i tots els que l'han volgut escoltar han sentit el mateix que jo: "nosaltres tenim el model de mercat de treball alemany". Jo no he vist a Nomdedéu parlar de retallar drets als treballadors.

I si es vota en clau territorial, jo el primer: País Valencià-Enric Nomdedéu.

Això és Europa i no mirar cap a Andalusia que és el que fa l'esquerra oficial i oficialista de ZParo (la que Perelló vol, jo no).

Ho tinc claríssim i cada vegada que escolte a Enric més encara: BLOC-CEU el 7 de juny i BLOC integral i valencianista a les Corts.

Molta sort.

Toni.

Anònim ha dit...

El que li va dir en C9 al Sr. Andrés Perelló que no l'interrumpira per una qüestió d'educació ara va i envia a pendre pel sac als que no pensen com ell. A pendre pel sac! Que maleducat, que groser, però que agresiu. Home d'alta política Nomdedéu. Açò ho filtre ara mateix a la premsa! Ah i dir-li al Sr. Nomdedéu que jo no sóc d'eixos que voste anomena els de sempre. He entrat per primera vegada i m'he quedat... podriem dir... de pasta de moniato? Sr. Nomdedéu siga democràtic i respecte i educació perfavor.

Anònim ha dit...

Estimat anònim últim, crec que en aquest cas no puc estar més d'acord amb el sr. Nomdedeu, això on tots nosaltres estem opinant (i en alguns casos donant pel sac) és la web del Bloc, si algú entre a escriure per ací hauria de ser amb respecte i amb intenció d'aportar coses positives.
Açò no és un acte oficial, és un blog on de forma col.loquial es parla sobre l'actualitat política, crec que algú s'ha equivocat de lloc.

Nomdedéu ha dit...

´Però diré un altra cosa Matu, este anònim covard és un mentider. Jo no he enviat a ningú a predre pel sac, he dit que alguns entren ací a dornar pel sac, que per la gent que sap llegir, és ben diferent.
I ara diu que ho filtrarà no sé on...senyor, senyor,
I sempre les mateixes bestieses, alguns covards anònims creuen que poden entrar a este bloc, dir qualsevol mentida o tergiversació, i jo no puc contestar. I com no els hi balles els nanos i els dius que si a tot, et diuen que eres pot democràtic!
Mira anònim, apren a llegir i no em vulgues fer dir el que no he dit. I jo no sé si és la primera vegada que entres, però desitge que siga l'última. No aportes res. Molestes.