24 de juliol, 2009

"A-68 I ALTRES MENTIDES". Levante-EMV. 25.07.09


No ho recorde exactament, però degué ser l’any 2006 quan un delegació municipal del PP, el PSOE i el BLOC, vam visitar l’antic Subdelegat, per que s’informés del calendari previst per l’arribada de l’AVE a Castelló. La data que ens va donar (no la referiré per no fer-li passar vergonya), no ens va semblar creïble a ningú. Vam insistir i el Sr. Subdelegat deia: “quan l’AVE arribe a València, arribarà a Castelló”. Nosaltres preguntavem, “Però... estaran les obres acabades? I la via? Tindrem temps?” Ens semblava impossible. I ell només repetia “quan arribe a València, arribarà a Castelló”.
Ens va costar dos minuts entendre el que ens deien. L’AVE arribarà un dia o altre a València, i eixe mateix tren seguirà camí a Castelló. Això sí, per la via convencional i per tant a velocitat de tren convencional. Aquell dia vaig entendre que per parlar amb les autoritats socialistes, calia un diccionari Socialista-veritat, veritat-socialista.
Per això, quan Colomer va eixir la setmana passada dient que l’A-68 arribaria a Vinaròs, me’n vaig anar a vore el que deia el Ministeri. I el Ministeri deia, i diu, que arribarà a La Jana, no a Vinaròs. Per què a La Jana? Doncs perquè per allà passa l’A-7, i el transit que baixe de l’Aragó en arribar allà podrà girar cap al nord o el sud, però en cap cas arribar a Vinaròs. Ho vaig denunciar, i aleshores va apareixen el Senyor Balada, traduint del socialista espanyol-socialista valencià, per dir que l’Ajuntament aconseguiria una variant que unirà Vinaròs amb La Jana. També va eixir sense rubor el Senyor Colomer per dir, que al cap i a la fi, arribava a la província que és el que importa! Però és que ens han mentit Sr. Colomer. Ens van dir que l’A-68 era Morella-Vinaròs i és mentida.
Que els socialistes menteixen no és res de nou. Que el País Valencià està castigat (més enllà del victimisme que fa l’inoperant Consell del MH Camps) pel socialisme, una obvietat. En la campanya de les europees vaig repetir a qui em volia escoltar que el PSOE estava preparant la connexió d’ample europeu pels Pirineus Centrals, i no pel corredor mediterrani. Ho demostren els 5 milions d’euros de la UE, més la inversió que ha de fer l’Estat, l’acord amb França per crear l’Agrupació Europea de Interés Econòmic pel desenvolupament de la Travessia Central dels Pirineus. Per si queda algun dubte el Vicepresident Chaves va explicar al Senat que aprofitaran la Presidència espanyola de la UE per impulsar eixe traçat. És a dir, la mort del corredor mediterrani. Castelló i comarques torna a quedar sense dotacions.
Però no només són mentiders, també són uns covards i uns cínics. Ara acusen a CiU de pressionar per tal que la carretera no arribe a Vinaròs. Quina barra! El PSOE i el PP volen que isca per Vinaròs? Doncs fet. Junts sumen el 95% dels diputats a Madrid. Si volen trobar culpables, que es compren un espill.

4 comentaris:

sergi de salzadella ha dit...

Enric, este escric has de pelear per a que isca a la plana 3 de Mediterráneo; on sempre ixen Colomer, Francisco Martinez (avui eixia), Vicent usó, Wenley, etc.
En este tema hi hauriem de tindre més visibilitat que a una columna normal.

Nomdedéu ha dit...

Este eixirà demà en Levante.
En funció de com vaja la setmana (hem demanat reuinir-nos amb el subdelegat) en puc fer un altre a Mediterráneo.
També hui hem enviat na nota de premsa a vore quina canxa ens donen

sergi de salzadella ha dit...

OK.
Este Balada es veu que ja no pot aguantar al PVI i es vol passar al PSOE, pq si no no entenc com pot dir que lo important és que arribe a La Jana i no a Vinaròs; i és regidor de Vinaròs!!!!

Ernest ha dit...

Senzillament no ho entenc. Una vegada posats a fer una autovia fins a La Jana, qué costa allargar-la fins a Vinaròs? Ja són ganes de fer l'espardenyada ben espectacular, ja.