23 d’agost, 2009

"L'ESTEBAN I LA CAMPA". Mediterráeo. 27.08.09



No em fa especial gràcia dir això, però no veig gaires diferències entre el nivell de debat entre el tàndem Belen Esteban - Mariajosé Campanario, i el tàndem PP-PSOE. El bo de la qüestió és que aquelles dues histèriques mal educades, ni tan sols competeixen pels favors del torero que ha engendrat les seues respectives descendències. No. Es discuteixen per absolutes banalitats, per si tu dius que diuen que jo he dit. Anava a dir que per qüestions estètiques, però francament em venen al cap les imatges de l’Esteban en xandall de Carrefour, i em sembla que “Belen Esteban” i “estètica” són dues paraules d’impossible convivència en la mateixa frase.
El PP i el PSOE són igual (no en el tema xandall), no discuteixen sobre els problemes reals, no es disputen per intentar ocupar el cor de l’electorat. No. Les seues notes de premsa, les seues intervencions són sovint sobre les formes pròpies i alienes. Sobre el continent, no sobre el contingut. Ataquen les formes d’este o aquell regidor, no el treball que fa, i que en principi sembla que hauria de ser el que interessa a la ciutadania.
A sobre, com les inconcebibles estrelles televisives, han convidat a la patètica escenificació a les famílies. Què si no sé què d’un forn, què si no sé què d’un jutgessa, què si el pare de no se qui li fa els articles a... El PSOE fa de Belén Esteban, la “princesa del pueblo” li diuen a la tele. Estes princeses reafermen el meu republicanisme.
El PP, es fa l’ofesa, com la Campa. Aquella perquè ha aconseguit els típics trofeus taurins després d’una bona correguda. Estos perquè creuen que, com Gollum, el poder és seu. I acaben per perdre la compostura. El pare de la Campa amb el contundent:
"Dile al gay ese cabrón, que venga a verme, el hijo de puta, le mato al hijo de puta, gay cabrón, diselo, diselo al gay que venga a verme que le voy a matar al hijo de puta". I el “pare” del PP amb els seus “hijo de puta” i “a joderse, a aguantarse y a resiganrse”. No em facen triar, preferisc els documentals de la dos, on si més no, de tant en tan les feres s’aparellen. I que volen que els diga, si he de triar preferisc vore com s’aparella un ornitorinc o un lèmur, que Belen Esteban o la Campa. Ai! Sí!

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric, el insomnio acabará contigo.
Julia

Nomdedéu ha dit...

i jo amb vosaltres

Anònim ha dit...

Home, la Campa és de Castelló, jeje... Crec que ja no ens votarà en les pròximes eleccions. És broma.

Nomdedéu ha dit...

però està empadronda en Ambiciones. hehe

Anònim. Hi ha gent que li agrada muntar el numeret

Anònim ha dit...

Bueno, pues yo, entre el 1 y el 49, te pongo un 10.

Anònim ha dit...

Tengo entendido que la Campanario nació en un pueblo de Jaén,luego emigraron a Esplugas ,en Barcelona, donde estudió A.T.S.,como había plazas de enfermeras vacantes en Castellón se presentó y consiguió una.Al casarse con el torero y tener las "arcas " llenas se fue pa su tierra llevándose a sus padres ,que,seguramente no pusieron impedimentos al regreso a Andalucía.Lo que continúa es archisabido.O sea que la Campa de Castellón nada.Sólo vivió una temporada por cuestiones de trabajo y porque en Castellón se está muy bien.

Nomdedéu ha dit...

Així és. Tinc un bon amic que la va tindre per alumna i..

Anònim ha dit...

No sabia que estaves posat Enric en allò del cor, jajaja ,és broma, tens molta raó, menys lo que en realitat li importa al nostre poble PP-PSOE són capaços de barallar-se per qualsevol banalitat, com les tertulianes i tertulians de qualsevol programa del cor de la televisió.
Aprofite per a donar-te l´enhorabona per els teus artículs que llig sempre, encara que esta és la primera vegada que deixe un comentari, tenen molt de trellat.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies, quan has de fer dos articles setmanals, al final qualsevol cosa val d'inspiració

Anònim ha dit...

Són maravellosos els posts en els que utilitces els símils.Fan pensar,fer comparacions o símils per part nostra,i això està molt bé.Aixina que ficant-se una miqueta en la premsa rosa Belén es equiparada al PSOE i la Campa al PP....Hauries de dir-mos qui és la representant del Bloc.Crec que hauriem de pensar amb una bona abanderada que ens deixara molt bé.Si s'ha de votar es vota.Quines són les candidates que portarien el llistó del Bloc molt alt?(Vaja una xorrada que acabe d'escriure...jaja)

Nomdedéu ha dit...

Doncs em tem que el BLOC en estos momets és Coto Matamoros. Es passa la vida tontejant amb substàncies (socis) perillosos, amagant amb suicidar-se, i al final sempre sobreviu justet justet, arrossegant-se pels platoós de tele. En el nostre cas Canal 9 no compta.

Anònim ha dit...

Jeje,el símil era amb dones...
La resposta porta incorporada una devallada de moral o què,Enric?

Anònim ha dit...

¿Qué diantre son los numeritos,anónimo del segundo lugar de la lista?

Nomdedéu ha dit...

Aleshores som la Nuria Bermudez, que ha vist més sostres que Michelangelo Buonarroti. Com nosaltres, que canviem de parell de ball amb més freqüència que d'executiva.

Anònim ha dit...

Tampoc quedem em bon lloc comparant-mos a Núria Bermúdez.Crec que estàs molt baix de moral.Quan s'està baix de moral està el recurs de la imaginació.¿No podiem ser Kim Novak,Sofia Loren,Carole Lombard.Olivia de Havilland,Susan Hayward,Esther Williamns,Rita Haywort,Anna Magnani,Elizabeth Taylor,Jeans Simons, Simone Signoret ,Brigitte Bardot,Romy Sneider,Nataly Wood,Katherine Deneuve,i Marisol cantant, totes juntes en una?

Nomdedéu ha dit...

Hummmm si he de triar em quede amb Kim i Rita. O millor encara Lauren Bacall, el meu amor platònic.
Va, vinga, sí, m'animaré i seré Lauren Bacall (això ha sonat raret)

Anònim ha dit...

Jaja,recorde que fa moltttttts anys un home que tenia al darrere meu en un cine veient una película de Kim Novak,(un extrany a la meua vida,o un extraño en mi vida)cada 5 minuts anava dient:aiii,si tinguera 20 anys menys esta xicota no s'escapava....no vejes la risa que tenia jo...La veritat és que estava molt bé en els seus millors temps.Lauren Bacall,és una dona enigmàtica i això li dóna més atractiu encara.Bé,totes estàn força bé.Com que no ens costa un euro,anem a imaginar com deien The Beatles.

http://www.youtube.com/watch?v=rVI0A4DTVgg

pep ha dit...

Si puc triar, triaria Rosita Amores. Valenciana fins al moll de l'os, quina millor que ella per representar una marca de la casa?

Anònim ha dit...

No fa tant de temps que el masclisme era el masclisme i damunt agradaba per més inri,la esceneta de Glenn i Rita be que ho demostra.Han canviat les coses i aquestes escenes ,si més no, es fan d'amagadet.Ara ,(vaja el progrés que tenim)en lloc de la bofetada es va directament a la yugular de la dona.

Anònim ha dit...

contestant a altre anònim, el numerets de dalt són publicitat posada per un bot, és a dir: spam.