Com si jo no tingués prou exàmens a la universitat, el Director de Campanya vol que m’examine també sobre el nostre programa electoral, i vol que ho faça davant un tribunal que imagine que pot ser sever, i del qual sé segur que serà just: la societat castellonenca.
Ho dic així amb certa sorna, però en realitat em sembla no només útil, sinó absolutament necessari, que els polítics ens sotmetem al judici de la societat civil. És un exercici de democràcia participativa, que continua l’iniciat amb el procés de redacció del programa.
Voran, esta mateixa vesprada a les 19’30 hores, i al Casino Antic, hem organitzat un acte públic en el qual faré una brevíssima explicació de les línies mestres del nostre programa electoral. No hauria de durar molt més de 15 minuts, i la resta de l’acte em sotmetré a totes les pregunes sobre les nostres posiciones programàtiques que em formulen els assistents. A qui hem convidat? A tota mena d’associacions: Veïnals, culturals, professionals, festives, esportives, educatives, de tercera edat, juvenils, comerciants, sindicats, professionals... i òbviament la de totes aquelles persones que tinguen la gentilesa d’acompanyar-nos. Estan vostés convidats. Per mi serà molt gratificant posar-me a la seua disposició
No tenim constància d’un format així, directe i sense anestèsia, en la política local. Si que recordem que A. Fabra va fer un “tengo una pregunta para Alberto, concretamente la que me ha escrito el partido para que la haga ahora como si fuera de verdad, en este programa de TVCS, para el que han montado hasta unas gradas de público que ayer no estaban”; però no en directe i a porta oberta. Alguna gent diu que assumim riscos innecessaris. No hi estic d’acord. No hi ha absolutament cap risc en contestar honestament a les preguntes. Quin problema hi ha? El risc és el de qui no tenen programa que explicar, perquè gasten el temps parlant de la llista; o de qui tenen un programa que prefereixen ocultar. No és el nostre cas. Estem orgullosos d’ensenyar en públic allò que hem construït després d’un llarg procés on han participat més de 500 persones. Vinguen, si vostés tenen preguntes, nosaltres tenim respostes.
1 comentari:
Pero al examen vas con boina o sin boina???
Publica un comentari a l'entrada