13 d’abril, 2011

EL DR. ROSADO - Mediterráneo - 14.04.11


En la televisió dels anys 70, es va fer famós el Dr. Manuel Rosado. Un venedor de mantes amb més morro que la Colla de Dolçainers l'últim cap de setmana de festes. El Dr. mantenia que davant d'un ofegat no s'havia de fer la respiració artificial ni massatges cardíacs, que el que tocava era apagar una cigarreta a la fontanella i l'ofegat recuperaria les constants vitals. I això durà fins que uns quants parents el dugueren als tribunals.
Després d'uns anys d'opacitat, el Dr. Rosado va reaparèixer a Barcelona, amb una consulta cada colp més transitada, on es comprometia per contracte a fer reeixir el pèl als calbs amb la mateixa facilitat que es comprometia a fer desaparèixer permanentment els pèls de l'entrecuix. Els tractaments miracle amb el temps tingueren el resultat esperat, que no va ser altre que un nou allau de denuncies per estafa.
Però l'home es vanagloriava d'haver fet més de 150 programes de TV, de visitar a més de 40.000 pacients en la seua consulta, d'haver impartit cursos de 90 hores lectives i escrit fascinants llibres com ara: "La Medicina Cuántica”, “Virus y Vacunas del alma”, o “Las curaciones espontáneas” entre d'altres sorprenents títols. I segons ell mateix va deixar escrit en eixos llibres va saber “unir la Nueva Física Cuántica con el Saber Hermético de El Kybalion para encontrar explicación a lo inexplicable y conseguir lo que parece imposible." (sic)
Nova reaparició el 2003. Ara treballava a Mirasierra, a la serralada madrilenya, com assessor químic d'un laboratori clandestí de cocaïna per una xarxa de narcos colombians. Acabà, per fi, a la presó.
Este pardal no va ser expulsat d'entre els seus. L'Il·lustre Col·legi de Metges de Madrid el seguia reconeixent amb el número de col·legiat 13.044.
I ara una pregunta. Vostés s'hagueren deixat visitar per un metge que promet coses impossibles, que enganya als seus pacients, que té processos judicials en marxa per mala praxi? S'esperarien a que el tancaren a la presó, o deixarien la consulta abans? Si la resposta és afirmativa tinc un altra pregunta. Perquè voten partits amb mentiders i imputats? Què esperen per canviar de vot, que els tanquen a la presó?

5 comentaris:

Santiago Escuder ha dit...

Cuando uno esta desesperado, se aferra a cualquier cosa, por irracional que parezca.......

Anònim ha dit...

Vols dir que a la desesperada, com si tingueren una enfermetat terminal la gent vota PP-PSOE ?

Anònim ha dit...

Ni quan els tanquen canviaran

Anònim ha dit...

Enric, m'encanta el teu estil.

Nomdedéu ha dit...

Gràcies anònim, i a mi la teua discreció hehe ;P