31 de març, 2007

UN BLAVERO EN LA CORT DE MORTADELO

És evident que el PP, i el PSOE, poden fer les llistes com consideren oportunes. Nosaltres ho hem fet . La llista del PSOE, l’anomenada llista dels “callistes”, o “podòlegs” si volem ser més fins, va ser presentada fa temps. Tinc bones referències de Morales, per exemple, i roïnes de Mario Edo. Però una anàlisi detallada de cada candidat, no té interés per a este bloc.
Ara bé, el PP ha anunciat que Gonzalo Romero anirà en les seues llistes en un lloc dels anomenats “d’eixida”, i això ja és més interessant. És el primer “objector de ciència” declarat que va en llistes. Serà el primer regidor oficialment secessionista de l’ajuntament de Castelló. La primera persona que ha bastit la seua incipient (i ara en parlarem) carrera política en fer ostentació de la seua supina incultura. (http://www.cardonavives.com/lengval.asp)
Qui és el personatge? Gonzalo és el President de l' Associacio Cultural Cardona Vives de Castelló (http://www.youtube.com/watch?v=7X2uvW1GOxM&eurl=) i Vicepresident de la Federació Coordinadora d'Entitats Culturals del Regne de Valencia. Ha estat orgànicament vinculat a Unió Valenciana, i va ser el ser cap de llista autonòmic fa 4 anys. De fet, ara s'ha sabut que va causar baixa en UV este divendres, una vegada s'havia fet públic que aniria en llistes d'un altre partit.
Potser vos sonarà més per ser un dels telepredicadors de TVCS. Ix amb assiduïtat al “tertulión” amb Josety i Wenley Palacios. Amb esta contractació el PP ha col·locat ja dos dels tres fatxes incultes de la televisió local. Primer a Josety i ara a Gonzalo. Wenley ja venia col·locat de casa.
Alberto Fabra ha tirat per la borda eixa tradició de que el PP local era una miqueta menys caspós intel·lectualment que la resta del PP. Per la borda. Pot tindre varies lectures, i una d’elles podria ser la necessitat, fins i tot, dels no més de 1000 vots que pot tindre l’extremadreta blavera a la ciutat. Però l’altra, definitiva, és la ruptura d’un consens que ha durat des d’abans de la tradició de no fer de la llengua motiu de polèmica a la nostra ciutat. Alberto Fabra s’ha carregat l’esperit de les normes del 32. Que la història el jutge. I les urnes.

Però tornem al pardal en qüestió. No se si ho heu vist, Gonzalo Romero s’ha passat quatre anys insultant-me, personalment a la televisió. Dient que sóc un pessetero, afirmant que hauria de marxar de Castelló, que sóc un traïdor, que visc de la caritat del PP i desenes i desenes d’afirmacions que ara haurà d’explicar. Per que haurà d’explicar com es viu essent un transfuga emocional. Com es canvia de formació política a canvi d’un càrrec i un sou. Es veu que això de ser contractat de la generalitat sense plaça en propietat no dona molt de si. A internet estan les seues notes (2 tristos punts pel valencià) per estar en la borsa de treball. Haurà d'explicar també com es deixa arrere una trajectòria de fracassos polítics per medrar de la ma (i de la mamella) d’un altre partit polític.
Gonzalito Gonzalito, eres un poca vergonya, un caradura i un indecent. Si finalment el lloc d’eixida que t’han oferit, és realment d’eixida, ens divertirem. Amarra't els matxos xaval. Amarra't els matxos. I no et vages fent il·lusions que no és personal, és polític. Personalment m'interesses entre poc i no gens.

40 comentaris:

Anònim ha dit...

Apreciado Sr Nomdedéu ? que esperaba Vd que presentara el PP ¿ SALUD

Anònim ha dit...

Tranquils, acò va bé, les caretes dels hipòcrites cauen, cadascú va mostrant el que és i quins recolçaments té, el PP ja s'ho fara vore, al Maig clar, nosaltres a la nostra a per l'Alcaldia.
Bloc endavant!

Anònim ha dit...

Si pensen que un blavero pot portar-los tots els vots blaveros ( aprox.1.000) també s'enganyen, se n'obliden que tant UV com CV es presentaran també a les eleccions.

Anònim ha dit...

Els dos punts que té pel valencià, són de valencià normalitzat o de valencià anormalitzat ?

Anònim ha dit...

Gonzalo Romero es el de la foto?. Es que yo no veo la Tv esa que citas. En mi casa no entra nada contaminante, aparte del humo de mis cigarrillos.

Anònim ha dit...

En el cas de guanyar, el Partit Popular les pròximes eleccions, este senyor què farà? Serà regidor de cultura i normalització lingüística?? Es carregarà la seu de l'IEC a Castelló? el Festival de Danses? la Univeristat per ficar als estatuts català? sols subvencionarà a les associaciones que escriguen com ell vullga? Obligarà a canviar el nom de Castellón per Castelló? I a llevar la quadribarrada de l'escut municipal?
El nostre benvolgut Alberto, a banda de creure que els mitjans de comunicació, què els periodistes no son ciutadans, s'ha carregat la senyera del Fadrí en les Festes de la Magdalena, la senyera vorejant l'entaulat en Magdalena i Corona d'Aragó, ens ha ficat el verdet pels ulls fins avorrir-lo, la veritat Gimeno en eixes coses no es ficava i este pareix que sigue blavero perquè tot el que estiga relacionat en la senyera, sense blau ni verd, li crea picors, què li passa a l'Alcalde.

La veritat si el PP en general i en particular ha fet poc per la llengua durant estos anys de govern, què farà si comença a ficar a fatxes casposos blaveros que sols busquen confrontació i polèmica ens ho posa molt fàcil.

Anònim ha dit...

Qui serà el pròxim Luis Aguilé?? Açò és una vergonya, hem cau la cara. La veritat, Castelló, o el PP de Castelló tenia un altra forma de fer les coses. Com li explicaran al senyor Gonzalo que el PP de Castelló no vullga tancat, per ara, la TV3. Que m'ho expliquen, per favor.Tornen a la cordura, per favor. Sinó estan cords, serà perquè ho tenen fotut per a les properes eleccions, no?

Nomdedéu ha dit...

És "la noche de los muertos vivientes". Alberto ressucita morts. El PP ha aconseguit la tècnica del Dr. Franckenstein i torna a la vida cadavers.
Ho ha fet amb Luis Aguilé, amb Marianico el Corto, amb el blaverisme local que s'ostiat constantment contra les urnes. El dia menys pensat ens portaran el cap tallat de Walt Disney, i el posaran en una urna refrigerada amb el lema "pasion por la criogenización"

Anònim ha dit...

hi ha blaveros que aniran en la llista del psoe a valència...

Anònim ha dit...

Si puguera el PP també inclouria a la seua llista a Chaqueton, la Dominguez i Pepito Xapa. Castelló és molt Castelló.

Anònim ha dit...

El PP vol arribar a tots els votants, als "espanyols" per A.Fabra, als valencianoparlants "normals" per M.Soler i Mulet i als "anormals" per Gonzalito i així espera tindré altra vegada majoria absoluta.
Per cert Gonzalito sap parlar valencià, encara què malament? Jo sempre l'he vist parlar en castellà

Anònim ha dit...

Alguna vegada per morbo he vist un poc de la tertulia en la TVCS de Josety, Palacios i Romero. Es curiós quines palles mentals es fan al voltant del català i el valencià però sempre parlen en castellà. Es com si jo parlara de l'evolució i dels origens del xinés però en valencià.

Anònim ha dit...

No tenen vergonya ni la coneixen, al 2007 llevem-los de les institucions AdeuPP, l'ùnic objectiu del PP és fer de la política un cortijo, en que totes les obres són per als amiguets... penòs que ens manen aquesta "gent".

Anònim ha dit...

la gent els vote.

Nomdedéu ha dit...

evidentment la gent els vota. I malgrat que fan un ús abusiu del mitjans públics, un ús indecent dels diners públics (l'anuncia d'Alberto Fabra a la ràdio sobre el C.D. Castelló és de jutjat de guardia -literalment), malgrat que regalen diners públics a qui volen (les cistelles en són només un trist exemple, i no ha fet més que començar el tema. Tindrà continuació i serà sorollosa), malgrat tot això, i que puga semblar-nos indecent, el cert és, que efectivament els vota més gent que a nosaltres. Així que el que toca és aconseguir el màxim possible de vots. Quan els seus "clients" (una part del seu electoral és en realitat clientela) vegen que governa un altra gent, i amb altres formes, canviaran el seu comportament. El problema serà per a nosaltres, que entenent la política èticament, no ho tindrem tan fàcil per fidelitzar el vot d'aquella gent que el te en venda. Però sempre he dit el mateix, preferisc perdre les eleccions que tindre vergonya dels meus mètodes en mirar-me a l'espìll.

Anònim ha dit...

Estic completament amb tu Enric, però crec que no hem de caure en desqualificacions personals... La nostra manera de fer política no ha de ser amb insults, això ja ho fant ells, nosaltres tenim molta més categoria...

Nomdedéu ha dit...

D'acord. Fa lleig el que he escrit. En el meu descàrrec diré que a diferència dels altres, este és un artícle per al bloc i no per cap diari. Però tot i així tens raó. Ara, però, el que no faré és censurar-me. No censure els altres i no em cesuraré a mi. Un altre dia m'ho miraré amb més serenitat abans de penjar el post. Gràcies.

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con el estilo que cita el último anónimo.
Pero es que es casi imposible que uno no tenga algún que otro día un subidón.
Es que ya está bien.
Siempre están faltando. Y jodiendo la marrana.
Que se metan en sus asuntos y que no insulten a nadie.
Si contestas, te pones a su altura. Si te callas, dicen que estás fingiendo.
Lo hagas como lo hagas ....siempre mal.
Como ciudadano, me interesa que alguien que conozca mas detalles que yo , los exponga. Y creo que el Sr. Nomdedeu no es mentiroso.

Aprvecho para hacer una pregunta. ¿Los que están al cargo de la Ciudad de las Lenguas, están afiliados a la Seguridad Social?.

Anònim ha dit...

La pregunta anterior es motivada porque me han dicho que los funcionarios cotizan a un Regimen distinto. Y en esto estoy verde.

Anònim ha dit...

No sé si fa lleig el que has escrit. Fa molt lleig el que el tipet este ha dit de tu públicament i ningú li ha demanat comptes ni contenció verbal.
Coneixent-te sé que a l'ajuntament (si us trobeu) no faràs dels seus comentaris qüestió personal,estàs per damunt tú, d'això, però no li'n passes ni mitja. El teus votants, la ciutat i el seny general t'ho agraïrem.

Anònim ha dit...

Jo tinc parents, amics i coneguts catalans, i no em cau gens bé, els comentaris despectius sobre els catalans. Ells, en la seva majoria, no ens tracten així. Ni tan sols el Sr. Piqué (almenys publicamente).

Nomdedéu ha dit...

Normalment els alts càrrecs i els càrrecs de lliure dessignació estan donats d'alta a la seguretat social. Al règim general.
Un altra cosa és que a l'hora de triar la mutua, als funcionaris se'ls permet anar a una mutua privada i no a les mutualitats generals de l'estat. no se si he contestat

Anònim ha dit...

Pregunta :
Campos també anirà a parar a la Ciudad de las Lenguas?

Anònim ha dit...

No crec, després d'aquesta fugida a un mes i mig de les eleccions més importants per al PP de la seua història. Sempre ho són, però estes més perquè el Partit Popular no pot perdre la majoria absoluta en cap lloc on governa, i no la pot perdre perquè es incapaç de governar en qualsevol altre partit que no sigue ell (zaplanistes, campistes, ramblistes, blasquistes, ...).
El poder desgasta, inclús als que fan ús electoral de la propaganda institucional. El consell dona 900.000 euros a la Universitat Catòlica, té una despesa de milions d'euros en propaganda electoral camuflada i després suspèn la compra d'uns equips de TAC per falta de pressupost. En quin món vivim?

Anònim ha dit...

http://loprometidoesdeuda.com/

Anònim ha dit...

Heu vist la propaganda que fa C.V. posant la foto de Campos als diaris junt a propaganda d'ells?

Nomdedéu ha dit...

si. espectacular

Anònim ha dit...

Pel que llig per ací, l'enveja us corroeix per dins. Tots sabeu que el PP ha governat, governa i governarà per a tots els castellonencs i que ha elevat a aquesta ciutat a llocs mai abans imaginats. Jo no se per quin Castelló us moveu però us assegure que pels vostres comentaris, per aquest no.

Bé, el que he dit. Que roïna és l'enveja sobretot quan mai sereu alternativa real de poder.

Anònim ha dit...

l'enveja serà la teua que veus que aquest bloc és l'únic que funciona i tens de vindre a incordiar. Vés a un altre bloc a perdre el temps.

Nomdedéu ha dit...

És un comentàri típc. "No us moveu pel Castelló..." Castelló és més apli del que tu conegues. Més ampli del que ningú no conéix. Castelló és plural. M'ajugue les orelles a que hi ha barris que mai no has xafat. Comerços als que jo vaig a comprar que tu ni conéixes. Bars on prenc café que igonores que estiguen a Castelló des de fa anys. No sigau ridículs, per favor. Hi ha molts "castellós" que conviuen dins de Castelló. Ningú no en té el patrimoni. Que algú puga fer una crítica, i un altre com tu, conteste que se fa perquè no conéix la realitat de la ciutat, és un discurs basicament feixita. Significa que qui no pense com tu, no conéix la realitat. Eixe és el problema, que estem governats per intolerants com tu.

Nomdedéu ha dit...

Se m'ha oblidat una cosa. Has entrat en un post que parla d'una cosa concreta. Tu, en el teu comentàri no en fas cap referència. Entres només, perquè pensem diferent a tu, i necessites fer-te notar amb el teu descontextualitzat comentàri. T'ho hauries de fer mirar. No és una actitud molt madura, francament.

Anònim ha dit...

Que Castellón ha prosperado, es cierto.
¿Sabéis de alguna ciudad, pueblo o pedanía, que no haya properado?.

Anònim ha dit...

Sí, claro que ha prosperado... tanto que necesita hacer una macrocampaña (la ridícula Pasion x Cs) para darla a conocer... no te lo crees ni tu

Anònim ha dit...

Ridiculos sois vosotros. pero a que ciudadano no le gusta ver a su ciudad de las mejores del estado. Y no empeceis como siempre de que cuesta dinero. Costar cuesta todo, la botella de gas, el pan, el coche, el GPS, t-o-d-o.

Ya se cae de vieja vuestra palabreria. Siempre diciendo y quejándose de lo mismo, el desarrollo de VUESTRA ciudad.

Cambiar de discurso como ha hecho el PSOE en estos años.

Anònim ha dit...

si si canviar de discurs com el psoe que aixina li va anar en les últimes municipals que no va creixer ni un poquet. jeje això es el que vols de nosaltres que no cresquem? clar sls el pp pot gobernar en este món i damunt heu de donar consell a tots els altres que no tenen ni idea. mira cadascú que faça el que li parega, nosaltres seguim pensant moltes coses de les que sempre hem pensat i potser això siga perque no hem anat desencaminats des del principi, no cm altres que no fan més que pegar bandades buscant el vot puntual de cada elecció sense marcar quina és vertaderament la seva política a banda de voler sempre sempre guanyar a qualsevol preu.
salut i sort!

Nomdedéu ha dit...

Estes opinions totalitàries fan por i fàstic. "O me dais la raón o es que no entendeis la ciudad". No perdré el temps debatent sobre el que és progrés i que no.
Per a mi, barris nous sense cap servei no és progrés. Haver d'agafar el cotxe per comprar el diari no és progrés. La ciutat colapsada de vehicles no és progrés.
Castelló ha crescut? Si. I hi ha moltes coses positives. L'auditòri i la seua programació em sembla positiu. És negatiu però haver deixat morir el planetàri perquè no l'han fet ells.
Soterrar el tren és positiu? Per mi si. Continuar sense trens de rodalies, i ser l'única ciutat gran valenciana sense Ferrocarrils de la Generalitat no és positiu. No haver creat més que una escola pública en 12 anys no és positiu. Que a escoles com El Cano, previstes per una línea n'hi haja dues d'atapeides no és progrés.
Un alcalde que frustra l'opció comercial de transport públic, perquè sense consultar els pobles afectats accepta la bestreta de la Conselleria no és progrés.
Fins i tot no és progrés crear el centre polifuncional La Marina i no dotoar-lo de contingut.
Dir que Castelló és una de les millors ciutats de l'estat està molt bé. Jo puc dir que és una de les millors de la Via Lactea, però caldrà demostrar-ho. O no? No se cuantes ciutats coneixerà amb profunditat (anar de visita i dir que no t'agrada no val vivales!) l'anònim. Però en les publicacions de la Federació Española de Municipis i Provincies no diu enlloc que Castelló siga capdavantera en res.
Si que diu, que a Castelló l'IPC va pujar per damunt de la mitja espanyola el mes passat.
Quanta demagògia i quanta autocomplaença.
Vosté creu que la ciutat està bé així i que ja està tot fet? Molt bé. Jo crec que no. I sóc tan de Castelló com vosté (si et descuides més, que ja si més no conec les dues llengües de la ciutat). Hi ha gent a qui no li agrada el que fa el PP. I encara que a vosté li sapiga mal, això no és un delicte. I no són pitjors ciutadans que vosté. Ni tenen menys dret que vosté a dissenyar la ciutat que volen.
Se'n diu democràcia d'este sistema. Si no sap en que consistix, mireu a l'Espasa.

Nomdedéu ha dit...

he dit solució "comercial" i havia d'haver dit comarcal.

Anònim ha dit...

Al Mediterraneo d'avui el gran valedor de Gonzalito, Wenley Palacios parlava d'ell, amb amics com eixe no fan falta enemics.

Nomdedéu ha dit...

si. i mentia.
deia que el BLOC i el PSOE l'hem insultat. El BLOC no ha fet cap declració pública sobre el personatge. Són el PSOE i EU qui n'han fet. I els primers no han insultat.

Nomdedéu ha dit...

hui, en canvi, i a petició de la COPE he fet les meues declaracions públiques sobre la llista del PP. No he insultat ningú, però entre d'altres coses he dit que la llista era un alicient per al BLOC. Si treballavem, ja ho hem dit, per fer que el PP perguera el número 14 que és qui dona la majoria absoluta, ara el nostre repte és que perguen el 13 i deixar fora, no a Romero que per si no és ningú, sinó a la ideologia que ell representa, i que elecció rere elecció ha quedat fora (i lluny) de l'ajuntament pel rebuig que el feixisme blau, genera a Castelló.
Au, a currar per fer d'eixe objectiu motiu d'alegria la nit electoral.