03 d’abril, 2007

ELS FEIXISTES TAMBÉ TELEFONEN


47 comentaris:

Anònim ha dit...

¿En alguna ocasión el Bloc ha dicho "Fuera España"?-
O es que España es solo de algunos?.

Anònim ha dit...

Nosaltres també vam ser confiats.

Anònim ha dit...

No deixa de ser curiós i fins i tot afalagador que l'extrema dreta es fixe en nosaltres. S'ha de ser valent per a aguantar-ho, però és signe d'estar fent bé les coses... Una salutació des de la capital del país!

Per cert, com veieu les possibilitats del 3er regidor???

Anònim ha dit...

l'estar en les cabines telefòniques ha sigut un puntet, tant amb pintades feixistes com no, llàstima que no se puga estar en més cabines. Per cert, hi ha algun compte bancari o alguna manera d'ajudar econòmicament la precampanya i la campanya ????

Nomdedéu ha dit...

El tercer regidor és possible. Res no és senzill, però és més que possible. El creixement que pronostiquen absolutament totes les enquestes per al BLOC, el situa com objectiu clar per al 27 de maig.
La darrera enquesta publicada ens dona un 8'6%. Nosaltres ens haviem posat l'objectiu d'estar entre el 7 i el 9. Sembla més que possible, i eixe percentatge, en funció de com puga créixer el PSOE ens donaria el tercer. I el que és més important, sempre li'l restariem al PP.

Anònim ha dit...

No sé perquè en aquest blog, encara no s'ha parlat de les múltiples manifestacions que s'estàn fent al Grau per la contaminació i la construcció de la nova cimentera.
Ací he trobat jo dos videos que us poden informar un poc.
http://www.youtube.com/watch?v=Cc5eHARtoXE&eurl=http://entescnpremsa.bloc.cat/category/3111/7473
Aquest primer es sobre un reportatge a España Directo, hi ha que dir una coseta, com veureu al video ix "la xiqueta" MArina Albiol desde un balcó explicant que si tal qeu si qual....sabeu una cosa aquesta nena no viu ahi.... jajaja estic a favor de les reivindicacions del tot però el que no poden buscar la gent que s'ha comprat recentment adosats a la platja d'almassora, com és el cas de familiars meus, es que ara perquè ells es compren una casa es lleve... ara que s'hauría d'aturar del tot la cimentera si però per la contaminació no pels pissos que queden fora de valor....
L'altre video és de la manifestació que es va fer el passat dissabte, lo cert vam acudir gent de tots els partits menys del PP, i es deia " por un alcalde facha esto nos pasa"...
http://www.youtube.com/watch?v=ByxERlXGAsI&mode=related&search=

M'agradaria si es qeu es pot explicar per ací, que explicares quina solució dona el Bloc a aquest tema.
Gràcies,
PVS

Nomdedéu ha dit...

jo vaig estar a la manifa. a diferència d'altres no vaig pegar colzades per posar-me a la pancarta o al capdavant de res. Dolors Ibañez, propera regidora del BLOC i directora de la Marina, té molt a veure amb l'organització de la manifestació.
Les solucions són comlexes per deixar-les en un post a l'hora de sopar. Però hi ha dues coses clares. En primer lloc, que totes les activitats nocives, perilloses o contaminants, han de ser condicionades a ecoauditoria que demostre que no són pernicioses per als veïns de la zona. Sería una condició sinequanon per donar permis d'instal·lació.
D'altra banda, és evident que l'urbanisme supera l'ambit municipal. Castelló té dret a dissenyar una zona industrial al seu terme. Almassora té dret a dissenyar una zona urbana al seu. El problema és quan una i l'altra estan de costat. Per tant, els plans generals d'ordenació urbana de pobles veïns han de vincular-se els uns als altres. En el nostre cas, apostem per la comarcalització i més concretament, per un organisme estable de l'Area Metropolitana de la Plana, en la que a més a més dels pobles implicats, han d'estar representades les conselleries i l'administració general de l'Estat (tema port).

Anònim ha dit...

Bona resposta... ere lo que volie llegir....
Totalment d'acord.
PVS

Anònim ha dit...

Creo que la libertad de expresión es sagrada y hay que defenderla a capa y espada. No estoy para nada deacuerdo con esas fantasmadas de pintar paredes, ventanas, coches o carteles electorales.

Pero tampoco estoy deacuerdo en que pongais vuestras pegatinas en todo el mobiliario urbano que pilleis por delante. he llegado a ver vuestras pegatinas en cristales de escaparates, en la chapa de los coches (seguro que coches ajenos) y lo que es más grave... en semáforos llegando a tapar las luces completamente con el consiguiente riesgo de accidentes de circulación.

Enric, yo se que no puedes controlar a tus seguidores. Desde las primeras elecciones demograticas esas cosas ya no se hacen. Todo el mundo sabe que además de una 'baconada', le cuesta al contribuyente dinerito para su limpieza y reposición en semáforos o mobiliario urbano.

Intenta aleccionar con un poco de civísmo y buenas maneras a tus incondicionales e incúlcales la educación por lo ajeno.

Repito, para mí es tan deleznable las pintadas en vuestros carteles como vuestras pegatinas en escaparates y semáforos.

Un saludo y espero que estas elecciones llegues al 7% y no al 8%. :-)

Anònim ha dit...

No serà vosté que s'ha fet en pegatines i va penjant-les per tot arreu? Perquè això de penjar-les en semàfors tapant la llum és complica. També és difícil d'entendre que un pegue en un cotxe que no siga el seu o en un aparador d'un comerç. La gent normal no fa eixes coses. A vore si s'enetere d'una vegada.

Anònim ha dit...

Això es mentida, per començar Enric ja te prou feina com per tindre que pegar "pegatines"... Som els militans de base, i sobre tot la gent del Bloc Jove, però t'assegure que no les fiquem ni en els llums dels semafors ni en els vehicles, ni en cap aparador...
Les fiquem en llocs que no molesten, com per exemple els pals de les faroles, la part de darrera d'una senyal...
I ho fem perquè no tenim els mitjos que tenen altres partits...
Si no es així disculpa, però tal volta no l'haguem pegat nosaltres...

Anònim ha dit...

Jo respecte totes les opinions, però no les falsetats. El post de la persona que diu que s'han col·locat enganxines a cotxes i ulls de semàfors mentix, i ho dic jo que tots els dies em patege la ciutat de punta a punta. Espere que no siga una excusa per disculpar les pintades

Anònim ha dit...

En el Bloc i Bloc-Jove, som persones normals i per tant no enganxem "pegatines" a cap lloc que diu el post polèmic. Si que és veritat que pegar-ho en les faroles embruteix el mobiliari públic i fa que la ciutat estiga bruta, però ho fa això, els cartells de Castelló Cultural, de piràmide, de les discoteques castellonenques i moltes altres coses. També he vist pegatines de Alberto Alcalde en el blavet més ranci apegades en faroles, etc.
Al Bloc, no podem llogar la seu del Mundo en el carrer Enmig, ni fer la campanya mediàtica que ens espere.

Nomdedéu ha dit...

Anem a pams. Jo no he vist cap enganxina en els llocs dels que parla l'anònim cumunicant. Cap. N'he vist una al costat dels timbres d'una casa. Personalment la vaig arrancar i tirar a la paperera. Crec que hem d'anar amb cura per vore on s'enganxen.
Filosòficament compartisc la queixa del comunicant. Enganxar pegatines no deixa la ciutat neta, però davant d'un partit que es gasta els diners públics regalant cistelles de nadal a qui li rota (en contra del que diuen les bases del concurs dipositades en la notaria de Joaquin Serrano), que fa mal ús dels diners públics fent una campanya de publicitat electoral del seu partit, que controla un setmanari gratuit que es paga amb diners públics, i que ompli de fem i propaganda la televisió i la ràdio pública valenciana, la veritat és que unes enganxines en les papereres de la ciutat, no tenen comparació.
Si el PP deixa d'embrutar canal 9, em compromet a deixar de posar enganxines.
I...jo espere arribar al 9'5% ;)

Anònim ha dit...

Sobre las pegatinas.
Yo he puesto una. (Solicito una penitencia para que se perdome mi pecado).
Al lado de unas cuantas que decían:
-Se vende coche ....
-Se dan prestamos.....
-Cerrajero tal se ofrece para ....
-Señora formal se ofrece para .....
-Pinto su piso por 250 €.

A ver si ahora no dan la escoba de platino por mi culpa.

Anònim ha dit...

Sobre las pegatinas.
En el Paseo Morella, frente a La Caixa, los semáforos de peatones no funcionan. No me acuerdo si es el verde o el rojo.

Por mucho que he mirado, no he visto ninguna pegatina del Bloc.

Anònim ha dit...

"Si el PP deixa d'embrutar canal 9, em compromet a deixar de posar enganxines".

Sobre este comentario, me sale decirte que tú lo único que puedes es solicitar a los simpatizantes, votantes o como les quieras llamar (entre ellos yo), que no enganchemos pegatimas.

Nombras a Canal 9. Te olvidas de TVcs.

Nomdedéu ha dit...

No. Em compromet a deixar d'enganxar-ne jo. És el que he dit. Puc demanar a l'altra gent que tampoc n'enganxe, però jo no he dit això. He dit que no n'enganxaria jo. La militància i simpatitzants, no fan el que jo demane, afortunadament. És un partit de gent lliure.
D'altra banda, no he oblidat TVCS. Canal 9 és pública, TVCS privada. Jo crec en la llibertat de premsa i d'expressió. Encara que a TVCS, en alguns programes n'abusen per vomitar actituds feixistes i amenaçants. Però eixa televisió, malgrat la publicitat institucional, no és pública.

Anònim ha dit...

Comprendido y gracias por tu contestación.
Lo que quería dejar claro, es que no sé hasta dónde está tú, pero yo estoy hasta mismísimos ...... de ser correcto, civilizado, respetuoso con las normas y mis semejantes .... y la única fechoría que me permito es poner una pegatina en una farola.

Vávula de escape ¿Se llama así?.

Nomdedéu ha dit...

así se llama. estoy hasta los mismos puntos suspensivos que tu, pero yo no me puedo permitir segun que desahogos.
Saludos

Anònim ha dit...

Collons!!!! que ningú tinga mala conciència per una enganxina, les males conciències han de vindre per la corrupció, el despilfarro, la malversació, etc.... que altres practiquen a tot hora.
No comparem fumar un caliquenyo, encara que il.legal amb un puro de a pam encara que comprat però amb diners corruptes.

Anònim ha dit...

Açò és lo que passa en este país que les xicotetes coses maximitzen i les grans coses com la corrupció de Fabra and company es minimitzen....
Com diu el dit "una imagen vale más que 1000 palabras"

Anònim ha dit...

L'unica enganxina que jo he vist fent mal, es la d'una bandera espanyola en el cartell de la seu del bloc del carrer Navarra

Anònim ha dit...

Pareix mentida que vos encebeu amb l\\\'anònim que simplement denunciava uns adhesius del Bloc. I aquesta és la vostra tolerància? Perquè llavors, no aneu amb aquesta ideologia.

Enric, et conec bé i es que no penses igual que mols d\\\'ací, però açò no té nom. Cal saber reconéixer els errors quan aguaiten. Jo també he vist les vostres adhesius en llocs que mai haurien d\\\'haver estat (en els focus dels semàfors del Carrer Governador, Av. Burriana, etc. voleu més carrers?) però aquesta no és la qüestió. La qüestió és perquè vos encebeu amb qui pretén dir una cosa que no voleu sentir.

Segurament el que fa aquestes porcades en els carrers de la nostra ciutat, estarà escrivint en aquest fòrum. I segur que ara seré jo. Però sabeu una cosa? jo accepte crítiques, vosaltres no. Crec que hui s\\\'han perdut alguns vots més.

Un altre tema. Perquè vos ajunteu amb EU i en altres poblacions pacteu amb el PSPV-PSOE. Com es menja açò? perquè ens preneu el pèl d\\\'esta manera.

Enric no crec que passes del 7% amb aquesta actitud, NO al Bloc, Compromis o com vos anomeneu ara.

Nomdedéu ha dit...

És fàcil d'entendre. Ja he dit més amunt que compartisc filosòficament la crítica. Embrutar la ciutat no està bé, però també he dit que no és comparable amb el que fa el PP amb diners públics. Campanyes publicitàries d'autobombo pagades amb diners públics. Manipulaió constant de la radiotelevisió pública. La ciutat plena de banderoles i cartellets, i un llarg etc.
Este bloc és un bloc sense censura. Efectivament, com dius, no compartis coses que es diuen ací. No només en este post, sinó en general. PErò de lliçons de democràcia i pluralitat n'accepte poques.
Dubte que em conegues molt i no sapigues com es diu el meu partit. T'enfades, i perds el sentit de la realitat.
No prenem el pèl a ningú. Hi ha acords que jo compartisc, i altres que no, però saps què? Tots són públics i es sometran a les urnes. Per tant ningú no enganya ningú.
O millor dit, si algú enganya algú és de cap nou el PP.
Hi ha una ideologia en esta ciutat que s'ha presentat repetidament a les eleccions, amb uns resultats despreciables (per minsos), parle de l'extrema dreta secessionista que representen UV i CV. Ara el PP, donarà espai institucional a eixa ideologia rebutjada per la ciutadania repetidament, aprofitant les llistes tancades, i col·locant a Romero en la llista del PP.
Això si que és una estafa a la democràcia. Però clar, al PP, no tot el món ho és de democrata. Això si, si algú posa enganxines del BLOC per la ciutat, aleshores salten totes les alarmes. Quanta hipodresia.
De totes formes, com a mi no em cauen els anells, demane a qui estiga posant enganxines en llocs que puguen generar problemes (com els semàfors), s'abstinga de fer-ho.
I fas bé de llevar-te la mascara, dius "No al BLOC", també és molt demòcrata. Molt. No ens votes per favor.
Jo tinc un compromís ètic amb la política i amb els nostres electors. Em sent obligat amb ells. He de representar-los, i no vull representar-te a tu. Lamente que al final no vages en la llista del PP, així tindràs més tems per estudiar valencià i no caldrà que abuses del SALT, que fa que el text siga incomprensible en alguns passatges.

Anònim ha dit...

Enric:

Los semáforos que no se ven, son por bombillas fundidas, y que no se reparan.
Las 4 pegatinas que yo he puesto han sido al lado de anuncios como:
Se ofrece carpintero; fontanero; señora limpieza; perder kilos; viajes a tal o cual pais; préstamos a bajo precio; alquileres y venta de viviendas, venta de coches; ............
A partir de ahora las pondré en los carros de compra (Merca..., Lid.., etc.)que ven por la calle.

Anònim ha dit...

Placas de señalización (en la misma placa), papeleras recien puestas, bolardos, cristales de viviendas (C/ mayor, Cronista Revest, Capuchinos... de momento), papeleras tapando los horarios de tirada de basuras... ¿sigo?

Si el Bloc denuncia la campaña del PP pero enguarra todo lo que puede la ciudad. Tooooodo un ejemplo de civísmo y buenas maneras.

Creo que ni el PSOE ni el PP hacen estas \'cerdadas\', solo Izquierda Undida y vosotros (Bloc).

Ya hace muchos años que en las campañas electorales se intenta NO ensuciar las ciudades -tirando panfletos desde los coches, cartelería en paredes, pegatinas en todos los lados- porque después, al finalizar las elecciones, TODOS pagamos esos \'restos\' en limpieza pública.

Yo, personalmente no soy de \'voto fijo\' pero \'me fijo\' en estas cosas que de una manera o de otra, repercute en todos.

Haced una campaña limpia (en todos los sentidos), no gasteis dinero en ridículos vídeos burla, explicar vuestras propuestas, vender una imagen limpia.

Anònim ha dit...

Tienes razón. En el cristal de la puerta de entrada a mi vivienda esta mañana había una.
De una empresa de cerrajería.

Y aunque hay un cesto para la propaganda (pagado por la Comunidad de Propietarios), hay tirado por debajo de la puerta propaganda de un Restaurante Chino.

Anònim ha dit...

El PP i el PSOE utilitzen la televisó pública ( la que tots paguem) per fer-se propaganda i nosaltres fem el que podem. Quina pocavergonya!!!

Nomdedéu ha dit...

Mira, sembla que estigues obsessionat amb nosaltres i que això no et permeta vore la realitat.
Castelló està ple de cartelleria absurda, de penjolls en tots els fanals, i es pengen amb diners públics, per fer propaganda, d'una campanya, la de la passió, sobre la que incomplint la llei i la bona educació deomocràtica, el PP no ens dona explicacions. No tenim el conveni, ni el pressupost ni res de res.
El PP ompli autobusos de gent, pagant amb diners públics per dur-los a fer una volta per la ciutat o a vore les obres de l'aeroport i a dinar al Club Nautic. Pagant amb diners públics.
El PP va fer posar bolardos al carrer d'Enmig, i després del fracàs els va fer treure. Va ser una imposició del PP a l'empresa que va executar l'obra. Enretirar-los un altra. Els diners que ens va costar són molts més dels que puga costar traure unes desenganxines.
Campanya neta? És campanya neta robar-li a la ciutadania els debats que es fan (com tu dius) des de les primeres eleccions? Tan insegur està Alberto Fabra de la seua capacitat de debatre?
Això és campanya neta? És campanya neta que el Conseller Portaveu diga que la coalició electoral Compromís és com HB? Quan HB és una formació il·legalitzada, que dona cobertura a ETA i que figura entre les formacions terroristes als llistats europeus? Però com pots tindre tanta cara? Videos burla? Tu que saps si ens gastem diners o no en això? En qualsevol cas serien els nostres diners. El PP fa "televisió burla" amb Canal 9. Uns noticiaris que donen ganes de vomitar, per la manca de pluralitat. I això si que es paga amb diners públics.
Que presentem les propostes dius? Cap altre partit n'ha presentat tantes com el BLOC en esta llarguíssima pre-pre-campanya.
Mira, de veres, si no veus totes estes coses, començaré a pensar que algú t'ha posat dos adhesius de Castelló primer, un en cada ull.

Anònim ha dit...

Creo, que no se puede ser mas claro.

Anònim ha dit...

hay que ver como te dan la razón en todo Nomdedeu. Los tienes bien amaestrados, sobre todo `ese` que al final de cada parrafada tuya dice: `Creo que no se puede decir mas claro` jajajajaja

Tu siempre amenazas de que sabes muuuuuchas cosas, siempre. Siempre vas de buenote, honra, eficáz, sincero, que payaso eres Enric.

Estás obsesionado con los autobuses del PP, los carteles de las farolas, ahora los bolardos... ¿pero es que ya no teneis nada más que vender a vuestro electorado? Una de las cosas que podrías decir también es que casi nunca acudes a tus deberes como concejal a tiempo. Eso queda dicho. Siempre con excusas de mal pagador.

Creo que no se puede ser más claro. :-)

Anònim ha dit...

I que més dóna. Si són 4 gats els del bloc. Esta gent només aflora en eleccions, la resta de la legislatura s'oculten baix terra. jajajajaja...

Realment que és el Bloc, algú ho sap? quin programa tenen?, a qui van dirigides aquestes idees?, saben desenvolupar grans projectes d'infraestructures? saben estar en el seu lloc en els moments claus? Jo la veritat no veig a Nomdedeu parlant de grans temes per a Castelló, i el seu equip? jajajajaja més val callar....

En fi, ha d'haver de tot en eleccions. jajajajaja

Perdoneu la rialla fluixa.

Anònim ha dit...

Al tipet del jajajaja, al que passa el seu discurs antiBLOC pel SALT volia dir-li : Quina manera de perdre el temps. Estàs obsesionat, fes-t'ho mirar, pot ser greu.

Nomdedéu ha dit...

Mentides si que no en vaig a tolerar. Jo no amenace amb res. Dic que se coses i les explique quan i on crec oportú. I no tolere que digues que no complisc amb la meua feian de regidor, o que faig tard a les reunions. Tot simplement perquè és mentida. Per saber-ho hauries d'estar a les reunions o actes en als que suposadament arribe tard. S'ha de ser mesquí per des de l'anonimat emparar la mentida com element d'una discussió. El teu nivell intel·lectual el demostres en agafar la base del meu correu, i copiar-lo canviant exemples. Crec que ens conéixem veritat? Si tingueres la més mínima dignitat i el més mínim valor, diries qui eres, i diries també a quins actes arribe tard. Mentider.
Complisc amb escreix el meu treball com regidor, i ai´xò és precisament el que et fot, que no tingues res que criticar-me ni en la meua gestió en sanitat, ni com portaveu adjunt. Ja pagaries per aconseguir que algún regidor i alguna regidora populars treballaren la meitat que jo.
Respecte a l'altre anònim, que diu que ningú no sap qui som, només un consell. No hauries de confondre les teues limitacions amb les de la resta de la gent. No hi ha una sòla enquesta publicada que no avale el grau de creixement en conéixement del BLOC a Castelló i a tot el País. Ni una. Ni les de mitjans de comunicació, ni les del PP ni les del PSOE.
Si tu no conéixes el programa és el teu problema (i és una pena perquè és un bon programa). Una part important està lincat des d'este mateix bloc. I la resta serà presentat quan nosaltres ho decidim. Per cert, ningú no ha fet més propostes que el BLOC. Ningú. I van dirigides a tota la ciutat. No som sectaris nosaltres. Dir que desapareixem durant 4 anys, és també el fruit d'un cervell dessecat. Hi ha tres partits a esta ciutat que treballen tot l'any. Els que tenen representació municipal perquè així ho ha decidit el poble de Castelló. I sobre si estem o no en el nostre lloc en moments claus, no ho dubtes que en sabem. El que passa, és que potsér el nostre lloc no és el que a tu t'agradaria. Te dic com a l'altre anònim, si has d'escriure i opinar, benvingut, si has d'insultar, tingues el valor de dir qui eres. Jo ho dic. Sóc Enric Nomdedéu, i conteste fins i tot als maleducats indocumentats com tu. Tingueu els dos valor, ensenyeu el nasset, que no vos passarà res per comportar-vos com persones adultes.

Anònim ha dit...

Paulina Rubio es de algún partido?. Lo digo porque hay carteles de ella, pero circulando a la velocidad permitida no me dá tiempo de leerlos. Cualquier dia de estos me paro en la rotonda de Lidón, y los leo.

Solo ensucian las pegatinas del Bloc?.

Anònim ha dit...

Creo que no se puede ser mas claro.

Nomdedéu ha dit...

Això serà dur. Han començat els insults. L'altre dia al "catalejo" del Mediterráneo un tipet va deixar dit: "Va para el candidato del BLOC. Me gustaría saber que si el vado que utiliza el candidato es legal y si paga por él, porque a mi todos los meses en la nómina me descuentan mis impuestos. Parece mentira que un trabajador siempre pagando y el candidato del BLOC no."

Quan el Sr. afirma que el candidat del BLOC no paga, no entenc les raons per les quals ho pregunta. Pressuposar que algú no paga un gual, així sense més, és mesquí i pervers. És el fruit d'una ment malalta d'odi.
Dir que a ell li descompten els impostos, insinuant que al candidat del BLOC no, és tan pueril i estúpid, que desqualifica a qui ho diu. És el fruti d'una ment poc amoblada.
Anem a ser, i jo personalment, diana d'atacs indocumentats, d'insults, de difamacions, de comentaris capciosos. Serà dur. Recomane i demane calma a tothom. Ens odien perquè representem una manera honesta de fer política i millorar resultats.
Per cert. Tal com vaig contestar, no tinc cap gual jo. El meu cotxe dorm al carrer.
Passió per la mentida.
Passió per l'agressió.
Passió per l'embolica que fa fort!

Anònim ha dit...

Sr. Nomdedeu:
Tengo unas decenas de fotos que querría colgar en algún sitio.
Se trata de fotos en las que se aprecian deficiencias:
-papelera rotas
-señales de trafico de altura inadecuada
-coches abandonados
-toldos obstaculizando paso peatones
-desagües aire acondicionado en las aceras
-contenedores cartones llenos y cartones esparcidos por la acera
-peligros sin señalizar

Donde las podria poner?

Anònim ha dit...

Avenida de Lidón, 22. Garaje sin placa de vado.

¿Sigo?

Nomdedéu ha dit...

el calendari va tancant-se. En pocs dies penjarem definitivament la web de campanya, que ja funciona des de fa alguns dies, en model prova.
Allí hi haurà un apartat on penjar estes fotos. Si me les vol enviar,jo les rebotaré als informàtics que estan depurant la web. Gaste si vol l'adreça :
alcalde@nomdedeu.net

Anònim ha dit...

No sé si qui ha mencionat el garatge de l'Av. LLedó,22 sense gual anava per Enric o no, encara que ell ja ha deixat clar que no en té cap i que ja han començat els atacs, els insults i les mentides dels adversaris polítics. Bé, jo simplement volia dir que visc prop de l'Av. LLedó i que quasi tots els dies passe per davant del n.22. No sé qui viu allà però per als que vulguen passar i mirar-ho, el n.22 té un garatge, si senyor, i també té una placa de gual com una catedral. Per favor més serietat i no ens dediquem a inventar .

Nomdedéu ha dit...

En qualsevol cas, tampoc no visc allí jo. No és que siga un secret d'estat, però no diré on visc. És lògic.

Anònim ha dit...

A l'anònim que diu que no tenim programa vull dir-li (Enric ja li ho ha dit) que és patètic i mentider.
Jo he format part de l'equip,que va elaborar el programa d'educació i et diré que vam treballar moltes hores(no tenim negres) per a fer un programa ambiciós però possible de dur a terme, que vam estar analitzant la situació de l'educació a Castelló,escoltant docents, famílies i sindicats i que en tot allò que l'Ajuntament té competències hem fet propostes per aconseguir el model de ciutat educadora que Castelló es mereix. És molt covard sota l'anonimat, intentar (no ho aconsegireu) tirar per terra hores de treball gustosament dedicades a elaborar un projecte per fer una ciutat, en el meu cas pel que fa a educació, millor. I vam fer la seua presentació pública quan vam considerar que l'haviem de fer. És possible que l'anònim no s'enterara,llàstima ...(per cert, hi havia molta gent del món de l'ensenyament,no precisament del BLOC i ho va recollir tota la premsa).
I igual passa amb la resta d'àrees municipals. Presentat o encara no (ara ens marcaràs tu, anònim, el calendari...) , està el programa, clar que està el programa!!! i l'anònim tindrà l'oportunitat, si sap llegir i escoltar, d'enterar-se que volem des del BLOC per a Castelló i aleshores ja podrà opinar sense mentir. I per supost,ni ho dubtes, sabrem com afrontar totes i cadascuna de les qüestions que afecten la nostra ciutat, pensant en les persones.
Quanta ràbia teniu alguns , no?

Anònim ha dit...

El 44

XorX ha dit...

Com no pot ser d'altra manera mostre el meu absolut rebuig a aquest tipus d'accions.

No sé què pretenen, jo no sóc molt espanyolista, però sempre he cregut que si els valencians fem el millor per a nosaltres això repercutirà més en el conjunt de l'Estat, que és el que tant preocupa a alguns.

I el Bloc probablement farà més pel País que no el PP. No entenc aquesta reacció.

Salut.

Nomdedéu ha dit...

"El bloc probalement farà més..." ai xorx. Adéu