29 de setembre, 2008

DEMÀ TORNA CAIGA QUIEN CAIGA


NO FA NI MITJA HORA HA SONAT EL MEU MÒBIL. S’HAN IDENTIFICAT COM “CAIGA QUIEN CAIGA”. (qui els hi haurà donat el meu telèfon????)

EM DIUEN QUE DEMÀ DIMARTS, TORNARAN A VINDRE AL PLE DE LA DIPUTACIÓ. M’HAN PREGUNTAT SI M’INTERESSARIA QUE M’ENTREVISTEN.

ELS HE DIT QUE NO.

JO CREC EN LA POLÍTICA COM A FORÇA TRANSFORMADORA DE LA REALITAT. NO CREC EN LA POLÍTICA COM ESPECTACLE. AIXÒ HO DEIXE PER AL PSOE, QUE ÉS QUI CONVIDA ESTE PROGRAMA ALS PLENS DE LA DIPUTACIÓ.

SUPOSE QUE COM COLOMER NO POT GUANYAR EL CONGRÉS DEL SEU PARTIT, INTENTA GUANYAR EL "TP DE ORO", AL MILLOR ACTOR SECUNDARI. I ELS CANDIDATS SÓN:

45 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que has de fer el que el teu interior et diu.La coherència és la coherència,Enric.

Anònim ha dit...

Se sap alguna cosa més referent al fullet repartit al Parc Meridià en valencià no normatiu pagat amb diners de l'Ajuntament ( de tots, clar) ?

Josep ha dit...

Ben fet, mestre!!

Vostè el que ha de fer és lluir-se en les nombroses entrevistes que Canal 9 li dedica a la seua formació política en general, i a vostè en particular.

Anònim ha dit...

Enric, pense que josep té raó. Tindries que desdir-te i en l'entrevista dir-les el que penses d'ells (de CQC). tancant-se per banda, no s'en va enlloc tampoc. Clar que si a lo millor els dius això, potser facen un tall llevant eixa part i no seria pla.

fes el que penses, de totes maneres hi ha que fer algo.

vos recomane que a tots els vostres contactes els passeu este powerpoint, és hora de dir les coses clares:
http://www.bloc.ws/images/uploads/finanBLOC.ppt

Anònim ha dit...

Respectant molt l'opinió de tots i toutes, crec que Enric ha fet allò acertat. CQC és un bon programa, però no es beneficia eixir. El que diu Josep ens beneficiaria més, però tots i totes sabem perquè no eixim a Canal 9, no cal més explicacions. Els de CQC no van al plenari perquè el President haja fet malament les carreteres o no tingam pla de residus urbans a les comarques de Castelló o els pobles de l'interior no tinguen hospital, van per un tema personal i per tant jo pense que la justícia té que actuar, perquè si pensem que no ho farà, ens tornem tots anarques (no estaria malament) i sembrem el caos per Castelló,fins i tot més encara que Soler. No se, allò únic que puc dir-vos que la Diputada Provincial tampoc té intenció de fer declaracions. Que de màrtirs ja en tenim prous en les esglésies.

Anònim ha dit...

Doncs, sincerament, no crec que siga bona idea la perdua d'oportunitat d'eixir a un mitjà de comunicació encara que siga per màrqueting pur i amb l'ùnica motivació d'exposar el nom del partit i la seua existència, Enric. Per desgràcia, el grau de coneixement del BLOC, inclós al mateix País Valencià, no es molt elevat sinó més be limitat i, si com dius la política es l'art de gestionar la força transformadora de la realitat, el primer que s'ha de fer es aparéixer a ixa realitat. Actualment, tot allò que no ix a la televisió, simplement, no existeix.
Ja se que nosaltres no som d'ixe mon i la coherència política obliga a no participar de festes, espectacles i circs montats per mitjans afins al PSOE, però, a vegades, el BLOC hauria de baixar al terreny de joc i disputar el partit i no quedar-se amb la millor estratègia i la teoria per guanyar ixe partit, en definitiva, jugar a allò que demanda la societat en general, ens agrade o no.

Nomdedéu ha dit...

Josep tan irònic com sempre, però l'encerta.
Se'm considera un polític mediàtic a mi. Isc amb certa freqüència als diaris i les ràdios, accepte entrevistes a totes les emisores, a totes les televisions. Això se m'ha criticat per part de gent del nostre entorn, que enten que no hauria d'anar a la Cope o a TVCS. Jo dissentisc. Crec que he d'anar a totarreu, sempre que em deixen dir el que vulga. La Cope i TVCS sempre m'han respectat. I vet ací el problema. "Caiga quien caiga" edita les imatges. No fa periodisme, fa espectacle.
Quan no els hi agrada el que diu un convidat, li posen un nas roig de pallasset, o li fan explotar el cap, o el deisfessen de ves a saber quina cosa.
I a mi, això no m'agrada. No m'agrada el programa que el trobe pocassolta i sovint maleducat. Però sobre tot no m'agrada que vagen de "periodisme d'investigació", quan no respecten l'opinió dels qui no diuen el que ells volen sentir. I en eixes condicions, jo no tinc garanties, ni d'ixir, ni de que el que isca siga representatiu del que dic, ni que no acaben presentant-me amb un vestit de presoner, o de foca monjo.
Precisament perquè no ens coneix massa gent, perquè no arribem a tothom, hem d'aprofitar les oportunitats. Eixir en Tele 5 15" un dia que ho mirarà tot Castelló és una oportunitat. Però en mans d'estos manipuladors, és un risc que no assumiré.
Jo, em fie de la meua capacitat de llençar el discurs del BLOC, i si sembla arrogancia, ho lamente. Però els meus companys i companyes m'han triat per això.
De qui no em fie és d'un programa sectari que ve a Castelló a fer-li el caldo gros a un Colomer, que incápaç de fer política de la que ajude als ciutadans, a la Diputació, aposta per l'espectacle i el victimisme.
A nosaltres ens conviden d'escolanets d'una estratègia, la socialista, que no és la nostra.
No. Definitivament, no tenint garanties que respecten el que jo puga dir, no tinc res a fer en eixe circ.

Nomdedéu ha dit...

respecte al document del Parc Meridià, n'hem demanat la retirada i substitució d'un escrit correctament, però no hi ha notícies.

Anònim ha dit...

I, tractant-se de la Diputació, no seria més normal que eixquera la diputada?
Ja que tú no vols eixir...

Nomdedéu ha dit...

El primer que he fet ha estat telefonar a la diputada i explicar-li que havia passat. Hem tornat a parlar esta nit, i a ella no l'han telefonada, però m'ha dit que manté identic criteri que jo.

Anònim ha dit...

Molt bé Enric. La Tv, totes les Tvs són una merda perquè a la gent li agrada. Si tots eixos programes no tingueren audiència les llevarien de la programació al moment.
Cal ser conseqüents i nosaltres no podem alimentar eixe fem.
Per a ser com el PPSOE ens quedem a casa.
Ho hem d'aconseguir a la nostra manera.
C.V.

Anònim ha dit...

Nomdedéu, em semba un criteri adequat el teu. Qui vullga confondre espectacle i política que ho faça i, menys, per fer-li el caldo gros al psoe.

El dia que et pregunten per problemes de Castelló o el dolent finançament del país a Telecinco els ho dius ben claret. Si és que ho fan algun dia.

Toni

Josep ha dit...

Senyor Enric:

fa bé vostè de vetllar per la seua imatge. Però, amb el seu permís, faré un parell de matisos

1) Els partits que triomfen reparteixen els rols entre els seus líders. Per exemple el PP triomfant, on Aznar era el líder, Cascos el doberman i Rato l'economista seriós i formal. En el cas del BLOC no sé qui juga cada paper.

2) Mala imatge tenia Jesús Gil, aspecte ridícul lluïa el Vissente Gonçales Lissondo i mira... bé que triomfaren!

En fi, acabaré citant a Malcolm X: "Si no vigileu amb els mitjans de comunicació, acabareu estimant l'opressor i odiant l'oprimit".

Anònim ha dit...

Hola Enric, és una llàstima que vosté se preocupe més del CQC que dels 15 millons d'euros que ha ingresat Fabra als seus compters, que per cert, ha eixit en tots els mitjans de comunicació i només el precocupa aquest en concret. No seria millor centrar els esforços en saber qui li pague milers de millons de pesetes a Fabra i a canvi de què? m'extranya molt que al BLOC li preocupe més una càmara de TV que el fet en sí, que és la vergonya de la província de Castelló. Fins La Unió de Periodistes ha denunciat l'atac del PP als reporters de CQC. Però pel que veig a vosté li pareix bé.

Anònim ha dit...

Voste hauria de disar-se entrevistar i quedar-se amb ells!! Jo crec que fer una bona política és una cosa, pero despres que la gent els vote és un altra ben diferent, i a la gent li agraden molt eixos programes i si voste va ahi i se queda amb alls pot guanyar mes vots que si va al canal 9.

Anònim ha dit...

Potser et maten o potser
s'en riguen, potser et delaten;
tot això són banalitats.
Allò que val és la consciència
de no ser res sino s'és poble.
I tu, greument, has escollit.
Després del teu silenci estricte,
camines decididament.

Anònim ha dit...

CQC es fa a La Sexta i no a TeleHinco. Matís.

La Sexta no es veu a tot arreu del País Valencià. Matís.

CQC no fa periodisme d'investigació ni parla de política... més bé la ridiculitza. Després donaran alguna dada que la gent no es pren seriosament la política. Matís.

Tot el meu suport i un bon pastís.


Mambo

Nomdedéu ha dit...

Al darrers anònims.
Al primer, si no és el mateix que la resta, dir-li que tot vosté és una llàstima. En el seu conjunt. Clar, o vosté té greus dificultats de comprensió lectora o és un manipulador. Com resulta que tothom ha entés el que jo dic (uns ho comparteixen, altres no, però ho han entés) he d'inferir que està ben explicat. Només vosté sembla no entendre-ho. Però algú que escriu com vosté ha de saber llegir, per tant, només queda la possibilitat que siga vosté un manipulador.
Jo no he dit el que em preocupa més o menys. Este és l'únic mitjà (concretament el programa CQC) que no respecta el que diuen els seus entrevistats. Edita les imatges amb efectes especials, humilia a qui no pensa com ells. Això no ho he vist fer enlloc més, per tant, ja he explicat les meues raons.
Respecte a la seua afirmació de que em pareix bé, només puc dir-li que vosté és un imbècil. Si vosté es permet posar afirmacions en la meua boca, afirmacions desagradables, per cert, jo tinc dret a considerar-lo a vosté un imbécil.
No és cert que el BLOC mantinga silenci. Jo he fet declaracions moltes vegades sobre este tema, i el Diputat i President nacional del BLOC va demanar la dimissió del Sr. Fabra, fa 48 hores. Va eixir publicat a tots els mitjans de comunicació. (Això de passada contesta la petició de rols de Josep)
Així que ja li dic, primer anònim, que com és vosté un manipulador, mereix el meu despreci.
Seguim.
Un punt de vista diferent. Sembla més que raonable el que diu. Eixir en un programa de gran difussió, pot ajudar a fer més conegut el BLOC. Si demà ve un programa amb audiència similar i m'ofereix dos minuts per dir el que crega oportú, diré que si.
Mire, fa 7 dies el President de la Diputació va haver de contestar-me una pregunta sobre el seu patrimoni en TVCS. Jo no m'amague. Però en eixa televisió vaig dir el que vaig voler i es va emetre en directe. CQC no funciona així. Fa uns anys, em va vindre a buscar Interviu per parlar de l'anterior Bisbe, vaig dir que si, i em van entrevistar. Insistisc, no m'amague.
Si ve un programa que no manipule les imatges, diré que sí. CQC no ve a això, ve a convertir a Colomer en un martir. No oblideu que va vindre a parlar d'allò de "hijo de puta."
Al poeta... ara el que no te comprensió lectora suficient sóc jo. No sé que vols dir.

Anònim ha dit...

Perdone si s'ha sentit ofes pero jo en cap moment l'he insultat i no crec que estiga be que voste me falte al respete per dir el meu punt de vista. Pensava que existie la llibertad d'opinió.
És voste un maleducat!

Nomdedéu ha dit...

No és cert. Vosté ha afirmat que al BLOC i a mi no ens ocupa ni preocupa el tema dels ingressos del Sr. Fabra. És més, afirma textualment que a mi em sembla bé. I com això és fals i vosté ho sap és una falta de respecte, a la que jo conteste amb un altra. Si vosté no em respecta, no tinc raons per respectar-lo a vosté.
I un altra cosa senyor anònim, qui confon la llibertat d'opinió amb el dret a difamar (que és exactament el que vosté ha fet), mereix una resposta contundent. O es pensa que emprat en l'anonimat pot dir el que li done la gana, i jo donant la cara no puc contestar?
I si estic confos i vosté no és imbècil, li demane disculpes. Per la seua (manca) d'argumentació m'ho habia semblat. Fi de l'episodi.

Anònim ha dit...

Enric, si no recordo malament és un poema de Vicent andres estelles, ja et dic, crec pq amb la memoria de peix que tinc... XD

sergi

Nomdedéu ha dit...

Sí, sí, és de Vicent André Estellés, però no entenc la raó per la que me'l envia

Anònim ha dit...

bò, que ens o diga ell

sergi

Anònim ha dit...

Estas boig?
Una oportunitat com esta i...

M'has decepcionat!

Anònim ha dit...

que algú et falte al respecte no és raó perqué et faltes tu amb ell. i menys sent qui eres, un representant de la ciutadania, al que et falte al respecte el poden jutjar i em pareix perfecte però tu deuries ser més pacient i cntestar pels mitjans que vulgues però sense insults, que desprès la política té mala imatge i nosaltres diem que som diferents i al final si mostrem eixes males maneres no ho demostrem.

anar o no anar és una decisió teua i cm has estat escollit pels òrgans del teu partit, si està ben feta o no ho sabràs quan t'hagen de tornar a escollir pel cap d llista o per d'altrers càrrecs del partit. però sols una cosa, amb un tema com aquest que ja es veu que ha portat polèmica i que és clarament un tema nacional(PV), ho has cmentat a d'altra gent reprersentativa del teu partit abans de contestar? a gent de l'executiva nacional, comarcal, local? és per saber cm funciona el partit perquè desprès donem l'imatge d cadascú a la seva....

Josep ha dit...

Vigile vostè senyor Enric, que tenim un anònim "decepcionat". Si estiguera "decebut" hauríem de preocupar-nos. Però si només està "decepcionat" no cal patir.

Al País Barceloní la gent no està decebuda, "astà dassapsiunada", i per açò tenen el Montilla de President.

Nomdedéu ha dit...

Anem a vore, jo des de ja i per qüestions persoal que no comentaré ací, tindré bastanta més faena que els darrers mesos. Això vol dir que no podré dedicar tant de temps al bloc. Com tinc intenció que continue sent interactiu i àgil, demane col3laboració.
Em resultaria molt útil, que la gent, a més a més de llegir l'entrada llegira els comentaris, així m'estalviaria haver d'explicar el mateix varies vegades.
Quan algú no quede convençut pels meus arguments, fantàstic, debatem, però tornar a dir el que ja s'ha dit i contestat, fa això ferragós.
Gràcies

Nomdedéu ha dit...

Anem a vore, jo des de ja i per qüestions persoal que no comentaré ací, tindré bastanta més faena que els darrers mesos. Això vol dir que no podré dedicar tant de temps al bloc. Com tinc intenció que continue sent interactiu i àgil, demane col3laboració.
Em resultaria molt útil, que la gent, a més a més de llegir l'entrada llegira els comentaris, així m'estalviaria haver d'explicar el mateix varies vegades.
Quan algú no quede convençut pels meus arguments, fantàstic, debatem, però tornar a dir el que ja s'ha dit i contestat, fa això ferragós.
Gràcies

Nomdedéu ha dit...

Ara conteste als dos darrers anònims. Lamente decebre la gent, però tot depén també del que esperen d'ú.
Quina mena d'oportunitat creus que era? És que no sé si ho entenc.
Al segon anònim.
Jo gestione este espai, i per tant, conéc a molta de la gent que entra. Alguns repeteixen i ho fan a mala fé, per ofendre. Jo no estic del tot segur, que a una persona, pel fet de ser regidor o diputada, se'l puga ofendre, difamar, insultar, i que ell haja de callar i engolir-se-la. Ja sé que això pensa la majoria de la gent, però jo no n'estic segur. Per la teua tranquilitat, cap manifestació pública meua, actuant com càrrec electe, té insults, ni perdua de papers, ni res per l'estil. Des d'este bloc si he insultat algunes persones. T'assegure que molt menys del que m'insulten a mí. Lamente que no tingam el mateix criteri en això.
Pel que fa a la resta, en la teua redacció hi ha una contradicció que em crida l'atenció. Parles del BLOC com "nosaltres" i com "vosaltres". Eres o no eres del BLOC? No té major importància, de fet no en té cap. Però em sorpren que parles del "meu partit" com si tu estigueres al marge, i després dius que "no ho demostreM" o "doneM l'imatge de cada ú a la seua". No contestes, de veres. És igual. Però és confús. Coses de l'anonimat, supose.
Mira, efectivament este tema té prou entitat i és prou antic en el temps, com per haver estat fruit d'innombrables converses.
Et recorde que jo mateix sóc membre de l'Executiva Nacional, i President de la Federació de les Comarques del Nord. En este mateix fil ja he dit que vaig parlar-ne amb Gràcia Molés, diputada povincial i membre de l'Executiva també. Evidentment de la posició del BLOC i de l'estratègia a seguir en este tema, n'hem parlat en assemblees locals i comarcals. N'he parlat moltes vegades amb el President i el Secretari General, etc. Clar que s'ha tractat a totes les instàncies. Evidentment, no és un tema que ens obsessione i ens robe temps per dedicar-nos a la política, que és per al que hem estat triats. Però se n'ha parlat el suficient. Tenim una posició i una estratègia, i la meua decissió s'ajusta exactament a eixa posició. Exactament. I torne a repetir-ho Gràcia Molés, Diputada provincial i portaveu a la Diputació presidida pel Sr. Fabra, està absolutament d'acord amb la meua postura. També ho està la secretaria local de Castelló que és qui representa el col·lectiu.
I no he demanat opinió previament. És cert. No sé a que et dediques tu, però t'assegure que en política quan et telefona un mitjà no pots dir..."espera que consultaré amb l'Executiva Nacional".
Les coses no es fan així. Jo actue en funció d'una estratègia col·lectiva, no d'impulsos personals. Això hauria de tranquilitzar-te.
Però, com tu deies, la decissió l'haig de prendre jo. M'han triat amb el risc que puga cometre errors. I efectivament, qui m'ha triat pot decidir no tornar a triar-me mai més.
Però deixam afegir una cosa. Hem d'aprendre que quan triem un secretari local, una diputada, un President d'Intercomarcal, una regidora, li donem també la confiança per prendre este diecissions.
Si jo actués al marge de la doctrina del BLOC en este tema, seria lògic que em pegaren un estiró d'orelles. No és el cas.

Anònim ha dit...

Enric, que hi ha massa elements que et busquen la boqueta per posar-te nerviós i fer-te perdre temps, en alguns casos no paga la pena dedicar-los ni un minut del teu temps.

Nomdedéu ha dit...

Saps? al final el nivell d'este país és com és. He penjat alsguns post que podrien generar debats interessants. Pensava. No he tingut gaire èxit. En canvi, dius Fabra! i ja has mentat la bitxa. Tothom sent la necessitat de dir la seua.
Al PP li va molt bé. Mentre parlem de la renda d'este senyor, i de les delictes que se li imputen, no parlem de política. De la seua mala gestió a la diputació.

Anònim ha dit...

Enric,home,no et prengues les coses tan a la tremenda.No has de fer cas a les persones que entren al teu blog per fer-te enfadar o per provocar que els contestes.Considera't afortunat de no pertanyer al cercle de gent que molesta ,molesta i molesta.El deixar-los de costat,és ,al meu entendre,la millor de les alternatives.Perdre el temps amb ells suposa tenir-ne menys per altres qüestions que sí valen la pena de parlar-ne.Vinga,Enric,a gaudir de la vida i de les coses maques que hi ha.Reb una abraçada.

Anònim ha dit...

Quina llàstima no pertànyer al circle d'intelectuals vostre...

Enric, jo pensava que els del Bloc éreu d'una altra forma, però m'heu defraudat, i més amb actituds com la teva, Enric, creien-te com si fores una mena de salvador, superior a la resta, aillat del mon... Es una percepció, no dic que tu ho hages dit, peró és el que pareix.Tractant així a la gent... què voleu? No als de CQC, l'altre és un imbécil... i dius que vols fer política? Aixó és una merda.

Josep ha dit...

Benvolguda Laura i benvolgut Enric:

quan jo era xiquet, quan a la tele eixia una unitat mòbil al carrer, darrere del presentador hi havia una multitud de persones (sobretot nens i joves) saludant a la càmara.
Anys després, passejant pel centre de Barcelona, em vaig topar amb un d'eixos reporters que van pel carrer fent preguntes capcioses i fotetes als viannants. La gent fugia del reporter. La gent ja sabia que apareixieria en un programa on es riurien de la seua "ignorància".

Així són les coses, en menys de vint anys, la gent ha après els perills dels mèdia. Però en segueix consumint.

Anònim ha dit...

Sr,anònim:Aquí ningú ha nomenat res de "cercle d'intel·lectuals".jo el que vaig dir és que hi ha persones que molesten,molesten i molesten,i em ratifico amb aquesta opinió i precissament vosté contribueix a que siga aquesta la meua pocisió,vosté i els que ,com vosté,tenen per norma molestar a qui siga.
A Josep: Has estat molt adient introduint la frase de Malcom X:"Molta cura amb els mitjans de comunicació;podem acabar estimant al opressor i odiant al oprimit".Tenen molta força i si la encapçalen malament poden fer vore tot al revés.Molt bona la frase.Gràcies, i salutacions a tots.

Josep ha dit...

Benvolguda Laura:
gràcies pel compliment. Crec que, hores d'ara, el millor és respectar la voluntat de l'Enric. Al cap i a la fi només són uns segons de tele.

Benvolgut Enric:
faça vostè com vullga. Li paguen per a defensar els interessos dels castellonencs en general, i dels que l'han votat (i a qui vostè representa) en particular. La política és alguna cosa més que un xou exhibicionista. Tot i que, en alguns moments, ha de tindre el seu petit xou exhibicionista.
En tot cas tenim sort, que aquest de La Sexta no miren aquest blog ni parlen el nostre idioma. (menys el Rouras)

Benvolgut(s) Anònim(s):
per casualitat no sereu els mateixos que es deixen caure pel meu blog? Tinc curiositat.

joan antoni ha dit...

Enric,
A mi tampoc m'agrada CQC (el d'ara). Em semblen uns "listillos" madrilenyos de gira per províncies...
Però el programa que va tractar sobre Fabra va fer veure a la resta de l'estat moltes coses d'aquest senyor... I sincerament crec que ha acostat més la desitjada caiguda de Fabra,

Quina vergonya em fa ser castellonenc!!

Supose que la teva decissió ha sigut molt meditada, però tinc els meus dubtes...
Per cert el que està passant a Calp m¡ha deixat bastant fotut. El ressó mediatic serà molt negatiu per al Bloc

Joan Antoni

Anònim ha dit...

Jo sí que he deixat algún escrit pel teu blog,Josep,però mai anònimament,sempre amb el meu nom,el que deixe per ací també.
Salutacions.

Nomdedéu ha dit...

anònim, no sé d'on et treus que jo em considere cap mena de salvador de res ni de ningú. Sincerament, puc entendre discrepancies, que a algú li semble malament que jo conteste amb la mateixa falta d'educació que els mateixos "anònims" em tracten a mi, etc.
Però estaria bé que explicares que t'ha fet arribar a la conclussió que jo em considere un salvador de no se pas què. Per rectificar si de cas.
En qualsevol cas, està bé que pugues decebre't de mi,però home, no del BLOC, el partit està ple de gent millor que jo. No els jutges a tots per que jo haja dit imbècil a un senyor que entra constantment a difamar.
I a CQC no li puc dir que no? Vaja, alguns critiquen que diga sí a algunes ràdios, altres que diga sí a no sé (o sí) quin diari, uns altres que diga no a un programa sense garanties que m'oferia 30 segons en antena, o 60, tant se fa.
I no només dic que vull fer política, afirme que en faig. A laguns agrada a altres no, i com no puc agradar tothom, i resulta que la Diuputada Provincial del BLOC està d'acord amb mi, el Secretari Comarcal ho ha dit en este bloc, i la Secretaria Local també, així com molts militants i militantes (i gent que no ho és), he de dir, que posats a fer cas, faig cas a gent que no és anònima. Supose que ho entendras. Em mereixen més garanties que la gent que s'oculta. Com sé que no eres Francesc Colomer, o Carlos Fabra?

Nomdedéu ha dit...

Bé, ja està, ja ho han fet. Ha canviat la història de la humanitat? Algú pens que EU ha guanyat esta nit 312 vots per eixir 11 segons? Algú creu sincerament que això és periodisme?
Jo crec que no. És espectacle. Me'n guarde la meua opinió sobre fer espectacle, el que si que sé és que no vull participar-hi.
No dic que no s'haja de fer, dic que jo no m'hi preste.
Després de vore el programa em ratifique en la meua posició. Crec que no m'he equivocat.

Anònim ha dit...

Joan Antoni al costat de Calp, al poble de Senija, governen conjuntament PP i PSOE en contra de la majoria del BLOC i no passa res.

Nomdedéu ha dit...

No ho sé. Crec que les coses s'haurien d'haver fet millor i seguri el procediment intern. Però no em preocupa espacialment fer fora al PSOE, si com diu el col·lectiu i el cap de llista, bloquejaven el treball dels nostres regidors.
Ací al nord vam tindre el cas de Torreblanca on va quedar clar com són de deslleials els socialistes.
Si el col·lectiu ho té clar (i segons l'assemblea ho té clar) i si s'explica bé al poble, no em preocupa pactar amb el PP. Les nostres diferències són tan grans, que no hi ha perill d'intent d'absorció electoral. Una cosa que sempre s'ha de valorar quan es pacta amb el PSOE

Anònim ha dit...

Jo també vaig vore a Albiol al CQC. Ni van indicar a quin partit pertanyia (no sé si hauria passat amb algú del PSOE). Ja ha quedat clar que el BNV no haguera guanyat les properes eleccions per eixir al CQC.
Pel que fa a Calp, sempre cauen en la trampa els mateixos. Al PP i al PSD ja han dit que avant en la moció (i no he sentit ni llegit coses com ara: "el PP fa alcalde a Calp a un que diu que català i valencià són la mateixa llengua, que fort!, el PP pedrà vots!!!"), i al BNV encara estan pensant-ho. No dic que no siga de veres que en moltes ocasions pactes com este han fet perdre vots al BLOC, però s'haurà de començar a ensenyar a la ciutadania, i sobre tot als votants bloquers, que així és com funciona la nostra democràcia: pactant quan no hi ha majoria d'un sol partit. I sobre tot, que preferiran els votants calpins del BLOC, un alcalde nacionalista (socialdemòcrata) o un (espanyolista) socialista? Segons quina siga la resposta s'ho hauran de fer mirar.

Eduard

Nomdedéu ha dit...

D'acord amb Eduard

Anònim ha dit...

A mí me parece que ha hecho muy bien Sr. Nomdedeu. A ver, si en vez de ser el caso Fabra, fuera el de un violador, un atracador o un asesino, alguien hubiera protestado ya a la fiscalía general sobre el juicio paralelo que se está llevando a cabo en los medios de comunicación.
Si Fabra es culpable de algo, estoy convencido, de que se demostrará y lo pagará. Pero que lo condenen primero los jueces, que para eso están. Todo lo demás, desviar la atención de otros asuntos.-