11 d’abril, 2006

CASTELLÓ DEL PETÓ. 13.04.06


Si l'equip de govern ha decidit posar al carrer 40 persones identificades amb un peto roig, per que arrepleguen les queixes veïnals per desperfectes en mobiliari urbà, abandons de trastos, semàfors espatllats, ocupacions de vies per obres, etc, ha de ser perquè s'han adonat que el manteniment de la ciutat és un absolut desastre. Si a més a més trauran 30 agents de mobilitat urbana amb un peto de no sé quin color per advertir a la gent que no es pot seguir aparcant on vulga, i un grup de 30 voluntaris amb un peto groc per controlar les eixides de les escoles, és la constatació que res no funciona. No seria més senzill posar 15 regidors nous?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Siiiiiiiiiiiiiii.

Anònim ha dit...

Encara que no sigui de la seva competència, vull manifestar-li que les "facilitats" que 'Ajuntament de Castelló posa a la disposició dels ciutadans que vulguin realitzar suggeriments, denúncies, etc. des de la pàgina Web, estan abocades al fracàs o a la poca participació ciutadana. Únicament els ha faltat demanar el grup sanguini. Penso que per a comunicar que un senyal está arrencada, que un semàfor no funciona, etc., demanen massa.

Nomdedéu ha dit...

És cert que el sistema és una miqueta...seré amable...ferragos. En realitat consistix en posar un "peto" de color roig a tota la gent que ja treballava en manteniment a la ciutat, fer uns triptics molt acurats i cars, inventar-se un lema "treballem per tu". En parel·lel han inventat un formulari per tal que la gent explique el problema. Fins ara es podia reclamar a una adreça electrònica. En honor a la veritat, jo que llig alguns d'eixos correus, si que és cert que sovint la gent oblida dir el carrer on està el problema, o a quina altura del carrer... Així que les dades sobre el problema que es demanen son les lògiques. Un altra cosa ja més discutible és que es demane el dni o la data de naixement. Per a què ho voldran? Doncs quasi segur que per enviar una carteta amb la foto de l'alcalde a color donant les gràcies per "ajudar-nos a millorar la ciutat". Que s'hi juguen?
De vegades crec que aquesta gent només fa propaganda. Seria millor que es posaren el peto ells i que recitaren el lema "treballem per tu" com un mantra, fins que es convertisca en realitat.

Anònim ha dit...

Si solament s'utilitzessin les dades perquè el Sr.Alcalde es llueixi, doncs bé, seria admissible. Si a ell li agrada treballar així, que segueixi.
L'inconvenient seria que se li donés al responsable d'arreglar la deficiència, les dades (inclos el telèfon).
Perquè per molta protecció de dades, etc., .........
Imagini's que per acumulació de queixes li lleven la contracta al netejador de vorades (per exemple).