16 de gener, 2007

"LA CIMERA DE LA DESMEMÒRIA I L'OPORTUNISME". 18.01.07



L'alcalde ha convocat una cimera de municipis per reclamar l'AVE i el corredor de mercaderies. Compartim la necessitat de reivindicar eixes infraestructures. Però no podem deixar de dir que la postura del PP és molt hipòcrita. Quan van governar a Madrid no van fer res per tal que vinguera l'AVE; i la UE, amb comissaria del PP, va deixar de banda l'Arc Mediterrani. Mentre això passva l'alcalde de Castelló no va dir ni pruna. Ara el PSOE inicia algunes obres, però l'AVE no estarà a Castelló quan va dir el Sr. Calles, i no arribarà a la mateixa velocitat que a la resta de l'Estat. El PP reclama el que no va fer, i el PSOE no fa el que va reclamar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Abans que l'AVE cal reclamar millors trens de rodalies és una vergonya les comunicacions que tenim amb el nord de Castelló. També caldria parlar del transport amb bus per l'àrea metropolitana de la Plana ja que és bastant complicat per exemple viure a CS i anar a treballar amb transport públic a Onda, l'Alcora o Borriana per posar un exemple.

Anònim ha dit...

si hauriem de demanar que castelló tinguera una àrea de rodalies pròpia. diferencida però relacionada amb la de valència. Que tinguere de nucli castelló però que fomentara la connexió entre els diferents pobles de les comarques castellonenques i del sud de catalunya. tresna freqüents i de rodalies cap al nord i cap al sud de castelló. El problema de la connexió amb el nord per tren es que es queden fora de l'àrea de rodalies de valencia i es converteixen per a la renfe en trajectes de regional, sent el bitllet més car i diferent del de rodalia. disminuint la quantitat de serveis. així que demanem una àrea de rodalies de castelló!

Anònim ha dit...

A part de que la línea de rodalies és prou deficient sobretot quan vols viatjar al nord (ni existix) també ni han molts altres assumptes importants. Un d'ells són les mercaderies i l'ample de via europeu que demana el nostre Alberto sense llinatge. D'altra banda, això de l'AVE és molt graciós perquè es tindrà que fer una estació nova ja que FOMENT no va preveure un AVE a Castelló en l'última època on governaven els populars. No va preveure això i que a Castelló ploga, ja que quan plou et banyes més dintre de l'estació que fora. També volia preguntar-li a Enric que segons tinc entés el AVE passarà per Vilanova (fabulos aerotort), per tant no tinc molt clar eixe tram que ha dibuixat ell.

Nomdedéu ha dit...

Jo crec que abans no, que en paral·lel. Les rodalies i els ferrocarrils de la generalitat, són una reivindicació història del BLOC. Però també ho és l'AVE. I ara, la cimera parla de l'AVE i per això els escrits.
El planol no l'he dibuixat jo, l'he baixat d'internet per il·lustrar el comentari. Segurament no s'ajusta gaire a la realitat. Tens raó.