15 de gener, 2007

"MEREIXEM MÉS". Mediterráneo.18.01.07


Sí és veritat que cada u tè el que es mereix, el dia que Risto Mejide complisca els 40 i vaja a fer-se un tacte rectal per vore com tè la pròstata, a la seguretat social li tocarà el Dr. House.
Però segur que no passa. A l'hora de la veritat mai no tenim el que ens mereixem. No tenim AVE, no tenim corredor mediterrani, no tenim AP-7 alliberada i no tenim tramvia.
Tenim, això si, a Alberto F. P. presidint una cimera de ciutats mediterranees (no governades per socialistes) per tal de reclamar l'AVE i el corredor de mercaderies. Bona iniciativa. Coincidim amb la necessitat de les infraestructures, i compartim la desconfiança respecte a la voluntat del govern central de fer-les quan i com toca. I desconfiem, perquè les explicacions del subcandidat Calles ens van deixar molt preocupats.
Però se li oblida a l'alcalde sense cognom que durant els huit anys de govern del seu partit a Madrid, no van licitar un sol centímetre de vies en terres de Castelló. I se li oblida també que la que va ser Comissària Europea, la popular Loyola de Palacio, va decidir que això de l'Arc Medirerrani no era prioritari.
Està bé tindre un alcalde tan reivindicatiu amb Madrid, i un alcalde capaç de coordinar els esforços d'altres ciutats amb les que compartim problemes i mancances. Però ens agradaria més un alcalde capaç de posar-se d'acord amb els seus socis de govern a Benicàssim per defensar una postura conjunta respecte a la N-340. O ens agradaria un alcalde que haguera estat capaç de reunir-se amb els alcaldes dels municipis implicats, abans de decidir tot sol, segons el Conseller, el model de transport metropolità.
No sé si tenim el que ens mereixem, però ens mereixem més del que tenim..


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tots i totes mereixem més, millors infrastructures, millors serveis, millor qualitat de vida, baixada dels preus de les vivendes, ...
I què tenim? Uns partits polítics estatals que a nivell local no es preocupen pel poble sinó pels seus interessos i els dels seus amics. A mi em fa goig pensar que no hi haurà majories absolutes la pròxima legislatura i que el BLOC jugarà un paper important i responsable tant si governa com si no ho fa. Perquè el BLOC és l'únic partit que pot anar ara per ara amb la cara alta davant de l'electorat front a les corrupcions i imputacions de socialistes i populars.

Anònim ha dit...

errades greus per la manca d'un gabinet de normalització lingüística a l'Ajuntament.
En aquesta pàgina http://www.castello.es/generico.php?cod1=5&cod2=64
On fique La Junta de govern local
El regidor Miguel Angel Mulet Taló, no és Taló és "Va talar"
Un altre dia Vicent Pau Serra era Vicente Paz Sierra, ...
Deixeu de traduir amb el SALT informàtics per favor

Anònim ha dit...

El salt té males passades, he vist escrits que parlen del President Sabater i fins i tot no fa molt un diari de CS va convertir per obra del salt a la nostra companya Ali Brancal en Ali Jamba.
Cuida't Sr. Nombre de Dios.

Anònim ha dit...

Amb tots els meus respectes, ets un hortera per ficar una foto del tio eixe en el teu blog. I Operación Triunfo és una coentor, el Dr. House està millor.

Nomdedéu ha dit...

No fotem, està millor no, House és una serie distreta i els arguments interessants. Operación Triunfo és pitjor que coent, és absurd i ridicul. Però em venia bé per fer l'article.
Disculpa si he ofés el teu gust, però no és més que un "divertimento".
Salutacions