29 de maig, 2009

EL DEBAT (?) EUROPEU A CANAL 9





11 comentaris:

Pep ha dit...

Vull donar-te l'enhorabona pel teu debat. Crec que qualsevol espectador objectiu va veure quin va ser el candidat que ho va guanyar.

Especial menció per al personatge d'Andrés Perelló i el seu intent d'atac pel fet de ser ell eurodiputat i tú no, el vas derrotar totalment.

És una llàstima que fóra a eixes hores, dubte que ho vegera massa gent. Per a una vegada que eixim...

Anònim ha dit...

Felicitats!Eres un crak!

Anònim ha dit...

La meua enhorabona per la teua intervencio en el debat, Enric. Llastima que no s'haja emes pel canal internacional de TVV, la televisio que paguem tots els valencians.

Pel que fa a la resta de participants: un nivell molt fluixet en general. La xica d'Esquerra Unida mes que una candidata politica semblava una periodista amb un somriure Profident presentant un programa de televisio. Andres Perello (PSOE), es nota que li agrada mes una tertulia en Cronicas Marcianas que un debat electoral serios. A mes, es un prepotent insuportable: "Jo sere eurodiputat i voste no, perque els valencians i els espanyols votaran moltissim mes al PSOE que al Bloc." Molt bona la teua replica, Enric. El senyor Margallo (PP), una oratoria deliciosa, paraules molt boniques. Pero no ens enganyem. Tothom ja sap allo que fa el PP en les institucions on governa.

Les meues felicitats, Enric. Si haguera de resumir la teua intervencio en tres frases: "Nomes tenim una patria: El Pais Valencia. Per aixo nomes tenim un discurs, no com el PP i el PSOE. Siguem valents i votem en clau valenciana."

Victor

Anònim ha dit...

a mi m'agradà allò que deia més o menys aixina: si en realitat se vota (des del parlament europeu) en clau territorial i no ideològica, per tant no se veu on està el problema de votar en clau territorial valenciana.

i jo sí que crec que és important tindre ideologia però sense a arribar a posicions il·lògiques o negligents per eixa ideologia (la que siga).

Nomdedéu ha dit...

grpacies per les vosres paraules, donen molt d'ànim ara que estem a mitja campanya

Xavier López ha dit...

Las Provincias han decidit prescindir de tu, i per tant de nosaltres, en el seu debat electoral. Me mossegue la llengua.

Anònim ha dit...

És una errada per part de LPTV, el prescindir de forma tan flagrant del principal partit valencià. Ara bé, eixe debat tindrà poca audiència segurament (ara mateix) i serà un plebiscit, tots donant-se la raó als altres, excepte IU que voldrà tornar a fer discursos un poc a la deriva o de forma poc responsable, encara que hagen partits més irresponsables. Jo com a valencià compte amb Las Provincias, però hui Las Provincias ha prescindit de mi com a valencià. Sort amb la campanya Enric.

Nomdedéu ha dit...

gàcies, hem enviat una queixa formal. Supose que només conviden gent que fa política per "las provincias" no als que en fem per un país.

Anònim ha dit...

Ací discrepe Enric, per les províncies també ha fet política el BLOC, en concret per a la província de Castelló, jo en eixe cas no he criticat negativament perquè sé el rerefons del partit i hi ha que tindre discursos a totes les escales. Més bé pense que seran els que facen política per el govern de la nació espanyola, però en este cas pense que la nació espanyola o el govern de la nació espanyola perjudica i enganya als valencians, com és el cas del Plan VIVE (no confondre amb el Plan AGUA) sense cap finançament per a la nació valenciana o govern valencià. Paperassa sense sentit, un pla polític de propaganda i res social.

Nomdedéu ha dit...

No sé a que et refereixes dient que hem fet política per la provincia de Castelló. Ho dic de veres. No ho sé. Jo no sóc dels que s'amaga i et donaria la meua opinió, però no sé a que fas referència.

Anònim ha dit...

Estàs susceptible Enric, si en este cas no vull la teua opinió. Quan se llig el Mediterraneo i el BLOC diu, a la província de Castelló passa no sé que. En eixe moment s'està fent política per les províncies, però no he dit que sigue res de roí. Depenent clar de com se faça.