02 de setembre, 2010

"CHURCHILL & CAMPS" - Mediterráneo - 02.09.10






















El 25 de juliol de 1945, Churchill va abandonar la conferència de Postdam, als afores de Berlín, acomiadant-se de Truman i d’Stalin per tornar a Londres a fi d'anunciar el resultat a les eleccions, que el seu partit, el Conservador confiava en guanyar. Però, ves per on, van ser derrotats. Churchill havia guanyat la guerra, però contra tot pronòstic va perdre les eleccions.
Pense en Camps, qui podria guanyar les eleccions, però perdre la guerra. Podria perdre la guerra judicial en la que està immers per les seues conductes il·legals i la seua vinculació i padrinatge de la corrupció política. I això tindria unes conseqüències polítiques terribles per al PP i per al país que es voria com la Cantàbria d’Hormaechea, amb un President camí de la trena. Hormaechea, no
sé si ho recorden, va ser condemnat sent President, a sis anys de presó i 14 d’inhabilitació per un delicte de prevaricació i un altre de suborn, per un import total de 17.755’55 €. La diferència és que aquell senyor ja va ser jutjat, i Camps encara no, però el delicte és el mateix.
Però també pense que a Camps podria passar-li com a Churchill i contra tot pronòstic, perdre les eleccions. I no pel tema de la corrupció. La corrupció ha de denunciar-se per una qüestió ètica, però la corrupció no dóna vots. Bé, el que no dóna vots és la denúncia de la corrupció dels altres. La corrupció pròpia sí, com bé ho demostren alguns elecció rere elecció.
Poden perdre per la mala gestió cada vegada més evident. Els proveïdors no cobren, els bombers no cobren, les escoles de música i les band
es no cobren, els funcionaris cobren per una pòlissa de crèdit, Canal 9 no pot retransmetre futbol perquè deu diners a la plataforma que té els drets... La Generalitat té uns pressupostos de 16 milions d’euros anuals, i un deute de més de 40 milions. I no ho dic jo, ho diu la comissió d’experts nomenats fa mesos per les Corts. Què ha fet esta gent amb els nostres diners? On estan?
Tinc un amic que diu que el País Valencià sembla el Titànic, s’enfonsa inexorablement, mentre els músics continuen tocant a coberta. Sense cobrar. Winston Churchill va rebre el Nobel de literatura. Igual a Camps li donen el d’Economia.

2 comentaris:

el tropilla ha dit...

Winston Churchill va ser premi Nobel de Literatura, no de la Pau... hagués estat molt divertit que a un tipo que participà en 3 guerres i responsable directe del desastre de Dardanels i indirecte de Gallipoli li donaren el premi Nobel de la Pau...

Nomdedéu ha dit...

ja ho sé ja, l'he cagat i molt. Justament la gràcia era que un polític rep el de literatura (bàsicament per la biografia d'un avantpassat seu) precisament perquè no mereixia el de la Pau, i Camps haurà de rebre el d'economia que tampoc no merix.
una cagada, perquè ha eixit malament al diari
gràcies