20 d’abril, 2006

CORRENTS

No, jo no lidere res, però l'acudit de Xipell al Levante mereix un comentari
Al BLOC saben el que pense dels corrents d'opinió. No en sóc favorable. D'acord amb els estatuts un corrent intern degudament organitzat té una prima de representació. Té llocs assegurats a les Executives Comarcals o Locals on té presència, per exemple. Això però no lleva el vot individual dels militants, amb la qual cosa, es duplica. Crec que s'entén. Una militant o un militant del partit té un vot, qui a més a més forma part d'un corrent té el mateix vot, i la sobre representació que li atorguen els estatuts. És injust. No és democràtic.
El BLOC és un partit amb una democràcia interna envejable, no cal doncs tindre corrents per defensar opinions. Però els estatuts ho permeten, i jo ho accepte.
Amb tot aquest debat liderat pel BES (únic corrent legalment constituït al partit) s'han alçat algunes ampolles. Hi ha diversos grups de gent que encapçalen moviments per tal de crear nous corrents. Fins on jo sé, no menys de tres propostes han coincidit en asseure's a xerrar, i podríem estar davant de la creació d'un corrent potent, que defensara la necessitat de tindre un partit nacionalista que garantisca el futur del nostre país.
Pel que he llegit en alguns documents, naixen no en contra de res ni ningú, sinó a favor del BLOC. Per treballar per l'autoestima perduda del projecte del BLOC, per continuar pel mateix camí, sense dreceres, sabent on volem anar com a grup. Afirmen que portem més de 10 anys de posicionaments d'autonomia política front a les forces centralistes, i clarament posicionats a l'esquerra moderna, a l'espai de la nove esquerra europea. Treballant des de la coherència, des del pragmatisme i amb permeabilitat envers el nostre país.
M'agrada molt el que diu esta gent. Molt. Hi coincidisc plenament. Desgraciadament, ja ho he dit, no crec en els corrents i per coherència no puc formar part d'un. Però només això em separa de la gent que articula aquest discurs.
Dic que no en formaré part, però entenc que alguna gent, i espere francament que molta, opte per organitzar-se, com ho ha fet la gent que té un altre posicionament.
Les cartes per esta partida son les mateixes per totes i tots.
Juguem!

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc militant del BLOC i m'agrada el que estic coneixent sobre el corrent que sembla s'està formant.Tu expliques alguns dels seus "arguments fundacionals" amb els quals dius estar d'acord i jo també.Mirarè d'informar-me més i quan la cosa es pose en marxa, segurament en formaré part.
Ara, veig molt be que tu no vulgues integrar-te en cap corrent i molt menys assumir el lideratge com diu Xipell.Ho veig be per coherència, per oportunitat política (Nomdedéu= Castelló= corrent, i aixa associació que molts farien no seria bona per ningú).
Tu estàs "cridat" per feines molt més "elevades" com ara, amb l'ajut de tots ...ser l'alcalde de la ciutat i terme de Castelló

Nomdedéu ha dit...

No se si estic cridat a ser l'alcalde de Castelló, però evidentment el partit m'ha fet l'honor d'elegir-me candidat, i des d'eixe mateix moment és el meu principal objectiu polític.
En clau interna, i pel que fa al tema del corrent, estem d'acord. Per coherència no he de formar part de cap corrent, però a més a més, si en formara part, algú identificaria el corrent amb Castelló i ni és cert ni fóra bo.

Anònim ha dit...

Tinc 22 anys, en sóc militant des de fa vora dos i personalment la meua postura de cara al 2007 és: El País Valencià, el BLOC, ha d'entrar al Parlament. Amb això vull dir que a banda del que jo pense estaré al costat del partit per davant de la meua postura personal en tot moment, amb o sense pacte. Tothom hem de ser madurs i fer créixer el projecte nacional valencià deixant les diferències de costat i sabent en quin moment estem, el de la unitat. Necessitem BLOC al Parlament valencià, a l'espanyol i al'europeu. I tot per què vull deixar de ser nacionalista algun dia per a poder ser nacionalment d'una vegada.

Nomdedéu ha dit...

Doncs mira, m'agrada saber que algú a qui doblo en edat, pensa igual que jo. També vull deixar de ser nacionalista, pense que el BLOC ha d'entrar a totes les institucions, i pense que hem de ser madurs. També, com tu, pense que és el moment d'estar units, i dedicar tots el treball i l'esforç a enfortir l'única formació política que té com programa electoral al País Valencià. La seua recuperació nacional i el seu progrés sostenible.

Anònim ha dit...

Jo voldria fer un corrent en contra dels corrents

Anònim ha dit...

no entenc quan dius que el BLOC ha perdut la seua autoestima perquè vol arribar a pactes amb altres forces. La va perdre la UPV de Castelló quan va pactar amb Grau Unit?

Nomdedéu ha dit...

No ho dic jo. Ho diu la gent que lidera el projecte de corrent. Però hi estic bàsicament d'acord. No. Quan es va pactar amb Grau Unit, no era un problema de manca d'autoestima, era una aposta pel creixement. UPV va perdurar i Grau Unit no. Es tractava de sumar a UPV una sensibilitat que no estava gaire allunyada de nosaltres i ens reforçava al Grau. No0 es comparable a pactar amb un altra formació política amb qui tenim importants divergencies d'objectius i estrategies (i també coincidencies) i amb la que competim per un espai. Jo estaria encantat de que EiP es coaligara amb el BLOC amb el clar objectiu de que finalment si integrés. Això s'assemblaria molt més al que vam fer amb Grau Unit.
I mira, desgraciadmanet hi ha gent al partit que si que ha perdut l'autoestima si s'enten com a tal el pensar que el BLOC ja no és un instrument útil per al País. És la gent que ha afirmat en entrevistes i en el darrer CN que cal anar a la construcció d'una nova formació política superant el BLOC. Aquesta gent si que ha perdut l'autoestima, no creus? Es pot treballar a favor d'un instrument en el que no creus ja? En tinc dubtes.

Anònim ha dit...

Una nova formació política? Superant al BLOC? Conta, conta, Enric

Nomdedéu ha dit...

Alguna gent del BES, com Xavi Hervas per exemple, ho diu bastant clar, i crec que això l'honora. L'he llegit a El Punt dient que cal pensar en la construcció d'una formació politica que puga englobar BLOC, EU i no se qui més.
Quan vaig intervindre en el CN vaig demanar-li a ell que en nom del BES posara límits a la seua estratègia. També li ho vaig demanar a Morera. Este darrer no em contestà, en privat em va dir que el seu limit era una UTE.
Hervas, en la seua linia d'home que diu el que pensa, va parlar de crear una "plataforma" i de "convergir amb EU." Es a dir, hi ha gent que creu que el BLOC no és ja un instrument suficientment útil per al país, o per a determinades politiques i aposta per la convergencia amb altres formacions. Com? No ho se, que ho diguen ells. Integrar-se a l'Entesa? no crec. He sentit a Pepa Chesa en una executiva parlar de "noves sigles", d'un nom nou. Es referia a una coalició estable? Inestable? de duració determinada? confluència? jo que se!
Només sé que jo no vull anar a cap altre partit. I no tinc que donar explicacions sobre això. Jo, com la resta de la militancia, m'he afiliat al BLOC Nacionalista Valencià. Qui vulga un altra cosa ha de dir-ho, ha d'explicar les raons per les que ha deixat de creure en el BLOC. Son els que canvien els que han d'explicar-se, els que seguim mantenint el compromis amb el que ens vam afiliar, no cal que ens expliquem gaire.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb Enric. Els que volem continuar amb el BLOC, treballant i avançant i que confiem amb la nostra gent per millorar els nostres resultats com venim fent en els darrers temps sembla que som els que ens hem d'estar sempre explicant i quasi disculpant per la nostra fidelitat al projecte.No és això, companys. Que done explicacions qui dubta de la nostra capacitat,qui vol "refundar" un partit que ja marxa sol i amb bones espectatives,qui sembla que no es troba a gust al BLOC i vol noves "plataformes", coalicions o com dirien al meu poble "refregits" que se'ns poden indigestar.
Els qui pensem que el BLOC és la nostra casa política i pot ser la casa comuna de molts més, no hem de donar explicacions, només, si de cas demanar una mica de criteri i qui vulga viure sota el nostre sostre que ho diga. Jo no vull una "vivienda adosada" que al final acaba sent "acosada".Vull ma casa, cada vegada més gran, si pot ser, però la casa que vaig triar.

Anònim ha dit...

És cer que has dit en una entrevista que si al final el BLOC va a soles i no traus un bon resultat (traus només un regidor) dimitiràs i deixaràs l'Ajuntament? La teua honestitat és admirable i crec que en política fan falta persones amb eixe talant.

Nomdedéu ha dit...

Doncs no ho he dit, ho sento. No ho he dit entre d'altres coses perque mai ningú no m'ho ha preguntat.
Espere qno decebre't i que això no canvie el teu plantejament sobre la meua honestedat que espere seguir demostrant al si de l'Ajuntament de Castelló al capdavant d'un grup del BLOC major que l'actual

Anònim ha dit...

Espere que el resultat siga almenys com l'actual, encara que el meu desig és augmentar el nombre de regidors. Si el vot de la gent és en funció del treball fet i l'honestedat demostrada aixina hauria de ser,malgrat que en massa ocasions els criteris dels votants són uns altres, com ara la influència d'un partit gran al darrere,siguen quines siguen les seues actuacions a l'ajuntament de Castelló.Però si això no és aixina i els resultats són novament 2 regidors o fins i tot només 1 regidor, Nomdedéu mai ha de dimitir.Només faltaria això!!! No sé d'on heu tret eixes suposades declaracions, jo mai les he sentides i això que acostume a seguir de prop,la política local i tot el que fa referència al BLOC.Pot fer més feina Enric ell solet que tota l'oposició del PSOE (i dic oposició perquè si els déus no posen remei tornarà a guanyar el PP).
Endavant el BLOC, endavant Enric, i espere i desitge que amb dues o tres persones del BLOC més als escons del teu costat.

Anònim ha dit...

Benvolgut Enric
No havia llegit fins ahir el teu Blog i les afirmacions que fas en un comentari sobre determinades opinions meues a l'Executiva Nacional.
Transcric: "He sentit a Pepa Chesa en una Executiva Nacional parlar de "noves sigles", d'un nom nou. Es referia a una coalició estable? Inestable? de duració determinada? Confluència? jo que se!"
Be, no recorde haver fet en cap moment tal comentari, ni al si de l'Executiva nacional, ni a cap altre lloc. Per tant, l'única conclusió a la que arribe és que degueres interpretar malament algunes paraules meues. I he de pensar aixó, Enric, perquè el contrari em faria arribar a la conclusió que menteixes descaradament per tal de defensar les teues opinions, i això en un polític de la teua talla em semblaria incomprensible.
No he fet mai tal comentari, perquè no és, ni de lluny, la meua posició. No estic a favor de cap fusió organitzativa, ni de res que se li parega. Continue pensant, com sempre, que este País (que Inés, m'estime amb bogeria)necessita un partit nacionalista que ajude a augmentar el sentiment identitari dels valencians i les valencianes.
Ara, el 2007 hauran passat vint anys des de que el nacionalisme polític va estar present a les Corts valencianes. El PP mana amb majoria absoluta, estan destrossant el meu país, fan polítiques antisocials, anti llengua, i tracten de desmantellar els serveis públics (per fer curta la llista). Crec que la situació per la que travessa el meu país és greu i que necessitem fer fora de la generalitat al PP. I crec, també, que el PSOE no és la solució, a no ser que estiga condicionat per opcions polítiques que defensen el nostre territori i la gent que hi viu en clau progressista i valenciana.
Però açò tindrem temps de discutir-ho, espere que amb calma i amb joc net.
Per últim: sempre he pensat que quan estàs en un lloc de tanta responsabilitat com és una corporació municipal, el govern d'una mancomunitat o els organs d'una Executiva Nacional ( i he estat en totes eixes situacions) la discreció, quan no el secret , de les deliberacions que es feien a si d'eixos organismes era imprescindible.
Per tant aniré molt espai a l'hora d'expressar les meues opinions al si de la nostra executiva.Sobretot quan tu hi sigues present.
Coherentment amb açò, i com que no soc partidària de fer públiques les discusions dels órgans del nostre partit, si vols que en parlem podem fer-ho personalment i així evitar donar arguments als nostres adversaris polítics que, no t'enganyes, estan fora del BLOC.

Nomdedéu ha dit...

Hola Pepa, m'agrada vore't per aci. Les deliberacions de l'EN del BLOC no se si son secretes o no, en qualsevol cas jo no les faig públiques.
Jo crec que si que ho vas dir, concretamente el dia en que se'ns explicava l'enquesta. I va ser la teua resposta als plantejaments que va fer el consultor que l'explicava. Quan parlava de marques de farmàcia. Segur que ho recordes. Dels tres models amb els que ells havien treballat. I tu vas posicionar-te, no se si et pensaves que et sentiria o no, dient "està clar, una nova marca". Lamente que no ho recordes. Si et referies a la marca d'una coalició amb EU que no podia ser "L·Entesa" i per tant necessitava un nou nom no ho sé. I és textualment el que dic. Que no se massa bé a que et referies.No he dit altra cosa. Està tot publicat al blog el que he dit.
Això és el que va passar.
Jo al meu país també me'l estime molt, sense bogeria, és cert. Jo me l'estime amb sentit comú, i de la forma més desapasionada i pragmàtica que se per tal de poder servir-lo el millor que sapiga.
Se que em tens en bona consideració, m'ho has dit moltes vegades, per tant entendras que no em cal mentir per defensar unes posicions, que són d'absoluta coherencia personal i política amb la meua trajectòria. No em cal mentir.
Jo no he mentit ni enganyat. Ni tinc dobles llenguatges. Dic el que pense.
I clar que parlarem, en privat, en públic i per telèfon si vols.
En qualsevol cas, t'autoritze públicament a donar la publicitat que consideres oportuna a totes les meues opinions. Jo seguiré parlant davant de tu amb tota llibertat, com ho he fet sempre. I com dic el mateix en public que en privat, no tinc cap problema per tal que pugues explicar a qui vulgues el que dic en qualsevol forum.
Lamente que utilitze un argument tan reaccionari com això d'alimentar als adversaris amb arguments. No fa per tu. Tu tens talla politica per no caure en eixe parany.
I per últim no recorde haver dit que els adversaris estiguen dins del partit, però evidentment, hi ha postures discrepants. Severament discrepants. Ignorar-ho és infantil i perillós.

Anònim ha dit...

Enric, no, no és això. El comentari que vaig fer, adelantant-me a la resposta, en veu baixa per cert, no era referint-me a tot açò del pactes possibles, sinó a l'exemple de les farmàcies que posava l'enqüestador. Però dóna igual. Jo també dic el mateix en públic que en privat. Tinc la virtut o el defecte de dir el que pense. Ara, però, hi han coses en les deliberacions de determinats organismes que han de ser discretes i això qualsevol que estiga o haja estat en un lloc de responsabilitat ho entén. I no ho dic per esta anècdota sense més importància.
En tot cas com tindré l'oportunitat de dir la meua (igual que tots i totes) ja explicaré, ben clareta, la meua posició.
Si que t'he de dir, però, que sent un cert neguit en algunes de les coses negatives que afirmes amb tanta contundència respecte a gent del nostre partit (jo si he identificat a algunes persones encara que no els anomenes amb nom i cognom)i això, no tingues dubte, alegra als nostres adversaris.

Anònim ha dit...

Soy un macarra,
soy un hortera,
voy a toda ostia
por la carretera

Xavier López ha dit...

Bé, en primer lloc com a afiliat, i alguna cosa més al BLOC em fa pena -i inclús vergonya- vore com els meus dirigents discutixen i s´"enfronten" públicament en qüestions que haurien de ser, si es pot, resoltes en privat.
Dit açò, Enric, estic en la teua linia respecte al pacte amb EU, però no acabe d´entendre la teua negativa a tot pacte, amb qualsevol marca política, o almenys, això és el que crec entendre quan t´oposares a obrir negociacions amb altres forces.
Jo soc defensor del pacte amb Els Verds del País Valencià, crec que totes dues marques (BLOC-EV) primer es complementen i després, aposte a que serien suficients per a entrar en les Corts, de fet sé que tant el BLOC a la zona valenciano-parlant, com EV a la castellano-parlant (parle de la circunscripció d´Alacant) pujaràn notablement.
Apostem pel canvi nacionalista i ecologista.

Anònim ha dit...

Ja estem. Algú t'havia de posar al lloc i ja ho ha fet Pepa Chesa.Té tota la raó quan parla de discreció respecte a determinades coses que es parlen en òrgans interns del partit. Hi ha coses que no es poden dir,i jo que soc regidor ho sé i ho tinc assumit. Utilitzar un comentari que sents, segurament fora de context, no és honest, Nomdedeu.
Crec que has de moderar el teu llenguatge. No es tracta d'opinar una cosa en privat i una altra en públic; es tracta de saber distinguir allò que és correcte d'allò que no ho és, i per desgràcia sembla que tu, no ho saps.
Vaig entrar a l'últim Consell Nacional disposat a votar que no a la proposta de l'executiva, ja que estic en contra del pacte. Però la teua intervenció em va fer canviar d'opinió i vaig votar que si. Considere que la teua intervenció, llegida i que ara tens penjada en este blog no té raó de ser, pel to, per l'intent d'enfrontar-nos a uns contra altres, per la manipulació que fas de les dades que tens per ser membre de l'executiva nacional,...perquè em creà, a mi i a molts altres un gran malestar. Vas conseguir en mi i d'altres l'efecte contrari al que pretenies. I no és la primera vegada. En el congrés del 2003 vaig entrar disposat a votar a M. Josep Amigó, i després de vore la teua actuació, vaig acabar votant a Enric Morera. Després de tots estos anys, crec que vaig fer ben fet.
Els antipacte necessitem un altre líder que no sigues tu, si no estem perduts.
Respecte a les corrents, crec que tens una gran contradició. Dius que estàs en contra però animes a la gent a que en faça una de nova. De nou fas trampa.Pense que aixó tampoc és honest.
També vull dir-te que pareix que els tens una gran mania als companys del BES, i no ho entenc, perquè en tot este temps he vist en ells molta més responsabilitat i lleialtat cap a este projecte que en tu i els teus,i això que no estic d'acord en els seus postulats.Però tampoc estic d'acord en que per moltes discrepàncies que hi hagen, les coses es tracten en públic, perquè crec que Chesa té també raó quan diu que aixó alegra als nostres adversaris. Vull demanar-li a Chesa que no el conteste més i que malgrat que eres tu el que ha començant, tinga paciència i no el torne a contestar públicament.
Modera't Enric i deixa d'enfrontar-nos a uns contra els altres. Este país necessita gent honesta militant en el nacionalisme i no enredraors com tu, que diuen que són d'esquerres però que després pacten amb el PP a canvi d'un bon sou.

Nomdedéu ha dit...

Vaja, veig que ahir vaig tindre visites!
Senyores, senyors, internautes de tota classe i pelatge, per mi el tema està tancat. M'alegra saber que no m'he inventat res i que el que vaig dir que Pepa havia dit, efectivament ho va dir (en veu no tan baixa si ja vaig sentrir-ho). M'alegra també saber que tot i que ens posaven exemples de coalicions electorals en base a fussions farmaceutiques Pepa parlava de les fussion i no de les coalicions. Queda doncs clar, si més no per mi.
Abans de fer de regidor, per la meua professió ja havia format part d'alguns consells d'administració. Ara sóc secretari d'un, conseller d'un altre, participe en les juntes de portaveus, en comissions informatives, en FVMP, en executives locals, comarcals i nacionals. Mai no he rebut cap tipus de critica per traure deliberacions fora. I no n'he rebut perquè mai no ho he fet. Ni ara. Seria criticable que donara dades de les coses que parlarem dins, però no crec que ho siga que em posicione en front de la postura pública del BES, que no compartisc, ni que reproduisca un posicionament. Un altra cosa son les deliberacions. Ho tinc molt clar.
Per últim Pepa no se molt bé, ho dic seriosament, a que et referixes en el darrer paragraf. Si dir coses negatives és afirmar que qui crega que el BLOC és un projecte obsolet i que cal anar a un altre escenari és qui s'ha d'explicar, i els que ens mantenim fidels als principis programatics del BLOC no cal que ens expliquem massa, doncs... ho sento. Es el que pense.
Al primer "usuaris anònim" res a dir.
A Xavi només tinc que dir-li el que vaig dir en el CN. Si, jo no crec que siga bo per al BLOC ni per al futur del País pactes amb altres formacions. Però molt majoritariament el partit ha decidit obrir eixe debat, doncs parlem-ne a les comarcals, a les locals i on calga, i al proper Consell Nacional tindrem una radiografia de com pensa la nostra gent.
Al darrer ususari, em ve de gust dir-te que tot simplement no et crec. No em fa el pes el teu discurs. Saps? É el tipic discurs en el que et posiciones d'eixida al lloc on no estas realment, per tornar tot seguit al lloc on de veritat estas i culpabilitzar a l'alta part.
Però bé. No és més que una sensació.
Però no t'enganyes, Pepa no m'ha posat al meu lloc, al meu lloc m'hi ha posat la militància. Ja he dit el que pense respecte a la discreció. A mi em preocupen més entrevistes en mitjans públics de gent del meu partit que durant dos anys han anat posicionant-se al marge dels organs, o reunions periodiques d'algun membre de l'EN amb membres d'altres formacions. Segurament tot el món allí, els uns i els altres, guarden la discrecionalitat que cal, però em preocupa. Que vos que et diga?
Em sembla perfecte que no t'agradara la meua intervenció. Preferiria que t'haguera agradat, clar, però no és possible agradar a tothom ni és a meua pretenció. La vaig llegir, si, i? De fet l'he rellegida ara, i continue, de veres, sense trobar que tinga un to dur, ni que ningú puga ofendre's pel que dic. A mi, en canvi, si que se'm va faltar al respecte en eixa sessió i ni tan sols vaig contestar. Com m'hi faltes reiteradament tu, però ja en parlarem.
Jo no vaig intentar enfrontar ningú contra ningú, sinó confrontar idees.
Hauries d'explicar quines dades vaig manipular, i quines dades tinc per ser membre de l'EN. Ahi faltes a la veritat, company, i això és lleig. No done més dades que les electorals d'eleccions anteriors, i eixes les conec en la meua condició de ciutadà, i tu hauries de coneixer-les també. No hi ha una sola manipulació (només la lectura real de dades reals) ni una sola dada que haja conegut per la meua condició de membre de l'EN.
Respecte al darrer congrés que hi farem! Però fill, si cada vegada que em sens parlar canvies d'opinió i votes el contrari del que t'aconsella el teu sentit comú... doncs no sé que dir. Quasi millor que no m'escoltes, no? O quasi que hauris de fonamentar millor els teus plantejaments orgànics i estrategics, que semblen febles si canvies d'opinió en sentir parlar algú.
Jo no sóc lider de res. No vull ser-ho. No tinc vocació de lider. Eixe és el problema, que alguna gent no vol entendre que jo no sóc el lider de res. I que em col·loca darrere gent que no hi ha. Esta és una pàgina personal, no de cap corrent d'opinió ni col·lectiu.
En dues ocasions em dius deshonest. T'ho explicaré claret, jo no crec que sig bo que hi hagen corrents. La majoria del partit creu que si. Alguna gent n'ha fet un. Hi ha gent que defensa els postulats contraris a eixe corrent i torbe lògic i fins i tot útil que utilitzen les mateixes regles del joc. No et sembla raonable? Posaré un exemple, no crec en les provincies i per tant tampoc en les diputacions, però mentre n'hi hagen vull que el BLOC tinga diputats i diputades provincials. O que faig, dic a Panyella que no em sembla bé que vaja a defensar les nostres posicions a la Dipu, només perquè el nostre partit no creu en les diputacions?
Jo no tinc mania a la gent del BES, simplement discrepe profundament dels seus plantejaments polítics. En este mateix blog he parlat amb molt de respecte de Xavier Hervas, amb qui discrepe. Una cosa no lleva l'altra.
Jo no sé per quina raó has de contraposar la lleialtat que atribuixes al BES a la que em negues a mi "i als meus".
Mira els meus sou Xavier Hervas, Pepa Chesa i tu mateix. Son la gent del meu partit, tota. Amb alguns discrepe, però no hauria de passar res. Però mira, tampoc no tinc cap motiu per aguantar que tu des de l'anonimat m'insultes dien-me deshonest o posant en dubte la meua militancia en el nacionalisme. La diferència bàsica entre tu i jo, és que jo dic qui sóc i la gent pot jutjar la meua trajectòria i el meu curriculum, de tu en canvi hem de donar per bó que eres una persona integra, honesta i tot això, sense saber ni com et dius. Podria evitar estes coses moderant el blog i impedint segons quins post, però no vull fer-ho. Crec en la llibertat d'expressió. També en la teua.
No se si sóc enredador, el que si sóc és un honest militant del nacionalisme des de fa 30 anys.
El teu darrer comentari et qualifica. No creus que eixos si que són els comentaris que alimenten l'enemic i l'adversari?
Tot el teu discurs és mentida i ho saps, però la darrera frase ho deixa clar.
Jo no tinc cap pacte amb el PP, repte a qui siga a que trobe un sol posicionament, una sola votació del grup municipal del BLOC a Castelló, que se'n vaja una sola coma del programa electoral del BLOC. Una sola votació, un sol plantejament públic que ens situe fora del nacionalisme i l'esquerra.
Un sol. No fas més que demagogia.
És el BLOC i només el BLOC qui en les passades eleccions li va fer perdre al PP un regidor, i qui en les properes li llevarà la majoria absoluta per poder configurar un govern municipal de progrés.
Tema tancat.

Anònim ha dit...

Benvolgut Enric, et felicite pel teu blog aixina com els demès companys perqué ès una forma de fer política de forma directa amb els ciutadans/es. En quant a este post, voldria dir que coincidisc en gran part amb el company Xavi López en quant a esta actitud de discutir acì un debat intern del partit; diu poc de nossaltres i diuen moltes coses a fovor dels nostres adversaris polítics pertant, llavem la roba en casa i no la publiquem fora de forma tan descarada. Ja us dic, mol`t bè els blogs però no per fer este tipus de debats. Gràcies i fins la propera.

Nomdedéu ha dit...

Tens raó tu, i Xavi, i Pepa i algun usuari anonim. Per esta raó, torne a l'origen del blog, que és fer propostes en positiu per la meua ciutat, i estar en contacte directe amb els meus conciutadans i conciutadanes.
Donem-li a la gent el que espera de nosaltres, treball, honestedat i compromis amb el progres i el país.

Anònim ha dit...

Oliva té mare