13 de setembre, 2006

EN MATÈRIA ESPORTIVA, "CONTAMOS CONTIGO" PP?. 14.09.06

Anuncien la primera pedra de la Ciutat Esportiva, però tenim instal·lacions obsoletes, com el pavelló de Castalia, o el de l'Illa Grau. Instal·lacions nascudes amb deficiències com la piscina del Grau, on construïxen ara els vestuaris que han faltat durant anys. Tenim en marxa la mil voltes retardada piscina del Carxofar, però a canvi el Patronat no pot fer un multiesportiu pendent ni les pistes exteriors, per manca de pressupost. Tampoc no som modèlics pel que fa a carrils bici, amb el problemes de trànsit que tenim! I l'est de la ciutat està desatés. Entre el Grau i Castelló només hi ha la piscina de la Diputació, de preus abusius.

4 comentaris:

Xavier López ha dit...

Supose que el fer instalacions esportives sense vestuaris és una cosa "Made in PP" doncs a Alacant fan el mateix, construixen les pistes d´esport fan un acte multitudinari per a inaugurar-lo amb l´Alperi bessant xiquets a tort i dret i una vegada "inaugurat" al dia seguent els obrers han de tornar a la feina perquè no està acabat... quines coses més extranyes.

Nomdedéu ha dit...

home...ben mirat, està ben pensat. Així ara podran innagurar els vesturaris!

Xavier López ha dit...

No trobe que la imatge d´Alperi besant xiquets en un vestuari siga la que busquen els assessors del Partit Popular... però amb tanta anada i vinguda dels jutjats qualsevol sap xD

Nomdedéu ha dit...

Eres pervers. hehehe