30 de novembre, 2008

ai!

Al desembre passat, quan s'acostava la fi d'any, vaig penjar a este bloc un post, amb un desig personal (i familiar). Ara s'està complint, i s'està coplint dins de l'any en que ho desitjava.
Lizbeth i jo estem esperant un fill o una filla. Sense cap mena de dubte el projecte més interessant en que ens hem embarcat.

Este és un bloc eminentment polític, però la política la fem les persones i la fem per a les persones.

Em permetreu que guarde, doncs, per l'esfera privada, els sentiments personals, però hi ha també una vessant política, en tot això.

Faig política per ajudar a conseguir una ciutat millor, i una societat millor, i el futur sempre ha tingut per mi una forma abstracta... Ara tindrà dues orelletes, un parell d'ulls (espere que tan bonics com els de sa mare), un nasset...

Ara que podré abraçar el futur, em resultarà més fàcil esforçar-me en construir-ne un de millor.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, Enric!

Orgullós et sentiras en un futur quan el teu fill (o filla!) descobrisca tot l'esforç que va emprar el seu pare en fer de la seva ciutat, del seu País, del seu món... una cosa millor! I si tot no va tan bé o no construïm l'Ítaca que alguns dessitjem i el món es pareix més a "Un món feliç" d'Aldous Huxley tindras el DRET a dir-li... "JO, HO VAIG INTENTAR"

Petons per a Lizbeth també! Intentaré quedar el pont amb la gent q fa temps q no veig... ja m'han dit q el 5 hi ha karaoke.

Un abraç,

Víctor

Josep ha dit...

FELICITATS!

Anònim ha dit...

Jo també us felicite. Enhorabona, Enric i Lizbeth! Esperem que el futur siga molt millor que el passat. Està en les nostres mans.

El món no és un regal que rebem dels nostres pares, sinó un préstec que ens fan els nostres fills. Els polítics haurien de tenir-ho en compte.

Una abraçada.

Anònim ha dit...

Una recomanació sobre tema embaràs i fills: no fer cas, mai, de les recomanacions!

Moltes felicitacions!

Albert G.

joan cebolla ha dit...

Enhorabona,benvingut al club de pares/mares patidors, et canviarà el pelatge, sols et recomane que vages comprant pitets, solen anar molt bé per als pares i els iaios.
Joan i Presen

Anònim ha dit...

Enhorabona, Enric. I benaurances per a l'infantó, quan siga al món.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats als dos i ara com els palestins a per la família nombrosa, cal omplir el País de futurs nacionalistes.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Enric!!

espere que tot el procés de l'embaràs vaja bé i que prompte (i seguint amb la vessant política) Nomdedéu pare tinga en Nomdedéu fill una motivació personal més per a treballar per la construcció del País Valencià.

Anònim ha dit...

Enhorabona Enric!!

Qué!, et vaig fer envejeta eh? XD

Ja saps, si vols consells ací em tens ja que et porto uns mesets d'avantatge, hehehe.

Ací et dono lo primer consell:
Si algú et pregunta que vols que li regalen, li dius que no res de bressols, carrets, robeta, taca-taca ni res per l'estil; demana-li volquers, que al final és lo que més s'utilitza i més diners costa.

I una altra cosa, no faces cas a ningú pq estaràs envoltat de pediatres (o siga: familiars, amics, etc) a totes hores dient que si la Lizbeth fa cara de xiquet, l'altre que fa cara de xiqueta, que si cau de contes en canvi de lluna se li adelantarà, etc. RES, ni cas, la naturalesa es sàvia i serà lo que te que ser i quan te que ser.

Un salut i disfruteu-ho moment a moment.

Anònim ha dit...

Enric, enhorabona, per suposat, també per a la mare.

Crec que tots guanyem, amb el poc que dormiràs, tal volta també aprofites per actualitzar i contestar a altes hores de la matinada, entre biberó i plors.

Toni

Nomdedéu ha dit...

Moltes gràcies a tothom. Estem de tres mesos, així que encara queda mig anyet.
Espere que tot vaja bé. De nou gràcies a tothom pels bons desitjos

Anònim ha dit...

Enhorabona Enric, dema entre comissió ens fem un café i parlem. Jordiet

Nomdedéu ha dit...

Fet. Gràcies.

Anònim ha dit...

Enric, la meva mes sincera enhorabona.

¿¿¿Ara sabras el que es bo de veritat!!!

;-)

Anònim ha dit...

Hola Enric, enhorabona a tu i a la teua dona. Ja veuràs que açò de criar i educar fills només són els 35 anys primers, després van sols. Enhorabona de nou i que tingues un fill amb salut i intel·ligència.
Jesús

Anònim ha dit...

Enhorabuena.

Anònim ha dit...

Enhorabona!!!.
M'acabe d'enterar ara!!!.

Joan Antoni

Nomdedéu ha dit...

Gràcies Joan, i Jesús, i Mack i anònim... Gràcies sinceres

Albert Miret Ballester ha dit...

Enhorabona als dos Enric!

Rosella ha dit...

Ostres,Enric, moltes felicitats!

tens un gran projecte entre mans!

rosella

Anònim ha dit...

Què bonic és tindre un fill. Enhorabona de tot cor, vas a tindre uns anys del tot inoblidables. És meravellós esperimentar eixa meravella de la natura.

Enhorabona!

Nomdedéu ha dit...

Gràcies, Albert, Manel i Rossella.
Hi tant que si. És la decissió més important que he prés mai. I vull gaudir de tot el que implica, també el no dormir, i de canviar desenes de bolquers. Però també de donar-li de menjar i ensenyar-li a dir: setze jutges d'un jutjat mengen.. amb la boca plena de papilla.
Sé que és molt pocasolta, però és una tradició familiar1 Els Biosca som rarets

Anònim ha dit...

Enhorabona, Enric i també a la teua dona, i benvinguts al club de "los sufridores". Ja voràs que no t'avorriràs. Tindre u fill o filla (que supose que encara no sabreu què és) és una passada, ja ho voreu.

Enric 2

Josep Miquel Porcar Mallen ha dit...

Es una gran noticia,i tothom que esta relacionada amb tu ho viura encara que siga un poquet,en les reunions a partir d'ara ten aniras avans que hauras de cuidarlo i ensenyarli tot el que saps,escomensant per:
I seras la veu d'un poble...
no?jeje

Anònim ha dit...

Enhorabona, Enric! És la millor decisió que heu pogut prendre. I quasi gosaria a dir que la més important en la vida d'una persona. Nosaltres ho estem vivint des de fa dos mesos i mig i és una experiència increïble. També esgotadora, tot s'ha de dir... Aprofiteu per dormir de valent, anar al cine i tot això i, com ha dit l'anònim del principi, no feu massa cas dels consells...

Anònim ha dit...

Enhorabona, Enric i Lisbeth, i gracies per la bona noticia.
Rebeu una salutacio des d'Australia, on em trobe ara mateix, i des d'on li pegue una ulla de quan en quan al teu blog.
(disculpa l'absencia d'accents)

Nomdedéu ha dit...

Ostras! Veus "cigotin" eres famós et saluden des d'Austràlia!
Gràcies