17 de novembre, 2008

"ALBERTO". Mediterráneo. 20.11.08

Alberto F.P. va fer números, la família havia crescut, així que caldria canviar de cotxe. Va comprar un monovolum car, molt car, i gran, molt gran. I va afegir-hi més extres que Benach, el President del Parlament català, al seu cotxe oficial. En eixir del concessionari, ensumant l’olor a nou, el primer que va fer va ser anar a la Plaça del Rei, volia que tot el món veiés la seua nova adquisició. Va intentar aparcar on sempre ho havia fet, però el cotxe no hi cabia. Amb el morro ocupava la rampa prevista per l’Ajuntament per a les persones amb mobilitat reduïda. Un veí, va eixir i el va advertir: “Perdone, així no es pot aparcar, impedeix vosté el pas a una xica que viu ací dalt i va en cadira de rodes”. Alberto, el mirà amb un somriure maliciós i va dir: “a la majoria de la gent li és igual. Si no està content denunciem”. El veí va cridar a l’AMU. Este, va advertir a Alberto que allà no s’hi podia aparcar, que enretirés el cotxe mig metre arrere i no hi hauria problema. Alberto, superb va dir que no li donava la gana, que si el tenia que multar que el multés. I va afegir que l’AMU era d’extrema dreta per defensar els interessos d’una minoria. El funcionari, pacient, el va avisar que la multa era cara, i Alberto va insistir en la seua indiferència. “Recorreré -va dir-, i si finalment em toca pagar, m’és ben igual, pagaré amb diners de la empresa”. I va deixar el cotxe allà, aparcat de forma il·legal i impedint els drets d’una minoria.
Supose que no cal que els explique que Alberto F.P. és el nostre alcalde, la minoria afectada els veïns de Mestrets, l’AMU el TSJ, i l’empresa que pagarà la multa, l’Ajuntament. És a dir, vostés.

no només teniu permís, sinó que vos convide a fer còpies de l'octaveta i dur-ne mitja dotzena a la butxaca. segur que tindreu ocasió de deixar-les a algun prabris.

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Añado. Los rebajes para discapacitados, carros de compras, de niños etc., tambien los paga el contribuyente y vigilar que sean útiles para lo que fueron creados, corresponde al Ayuntamiento.

Anònim ha dit...

En el recinto donde se tiran los fuegos artifiecieros (entre el camino la plana y rosa maria molas), hay dos pistas para jugar al basquet, una mesa de pin-pong, unos juegos infantiles, y ocho bancos ......pero ninguna papelera.
Fuera del recinto (vallado y con dos puertas) si que hay papeleras, pero dentro no.

Nomdedéu ha dit...

que grans són els organitzadors! demà me n'ocuparé. gràcies

Anònim ha dit...

L'octaveta es sencillament meravellosa.

Nomdedéu ha dit...

doncs que rule!

Anònim ha dit...

Enric, per què l'ajuntament de Castelló, aprofitant l'exposició de la LLum de les Imatges no ha obert el Fadrí?

I pel que fa al sopar valencianista, enhorabona a tots els que vareu estar i participar en la Declaració, és un primer pas, i espere que seguisca endavant, no obstant trobe encara coses a faltar. No obstant, fora dels mitjans, blogs, webs, diaris electrònics, etc. valencianistes, quina repercussió mediàtica ha tingut? Perquè a banda dels comentaris sobre els encontres entre "blavers" i "catalanistes" de cert diari no he llegit res més.

Enric 2

Anònim ha dit...

la inflación real descendiendo...y la inflación de "boinas" subiendo....Ardua cuestión y , al parecer , de difícil solución

JOSEP PASQUAL OLMOS I CLEMENT ha dit...

Soc Josep Pasqual Olmos,
d'Almenara. Fa temps un amic d'Enric (Pasqual Broch, de Vilareal, autor del BLOG el 'tord_engabiat')
Em va ajudar molt a fer el meu http://jolmos11.blogspot.comm .


signat: jolmos150@gmail.com

No que passa pero no veig el El tord engabiat.cat de Pasqual des de fa ja molt. Sabeu si li ha passat alguna cosa ?

Nomdedéu ha dit...

Enric 2.
No ho sé. El Fadrí es visitable sempre. Només cal demanar-ho. sovint venen escolars, i tenen la sort que els acompanya Fabio, un funcionari al que li agrada eixe treball i es nota.
Són coses diferents. D'una banda art sacre, d'altra obra civil, i estem molt orgullosos que el Fadrí siga municipal, això el fa singular.
Però si que es podria aprofitar la sinergia, per ofertar una "extensió" al Fadrí. Ho comentaré.
Doncs ha tingut poca repercussió. No interessa, que hi farem! Nosaltres no parerem i farem créixer la criatura, fins que siga d'una dimensió impossible d'ignorar per els mitjans de comunicació.

Al de la boina. Ni aigua.

Josep Pascual. No conéc a Pasqual, o ara mateix no hi caic. Fes una cosa entra al bloc de Gràcia Molés i pregunta allà, que al ser de Vila-real, segur que en sabrà alguna cosa.

Albert Miret Ballester ha dit...

Amb actituds tan reprobables com la que protagonitza ni mès ni menys que la primera autoritat de l'Ajuntament de Castelló, fan que sovint es donen exemples de conductes incíviques com la que has comentat o la d'aparcar els cotxes als pasos de zebra impedint que la gent amb mobilitat reduida o els qui no veiem no pugam saber on es troba i ens haguem de ficar prop dels vehicles amb el perill que açò comporta.
Gràcies alcalde Fabra per predicar amb este "gran" exemple.

Anònim ha dit...

Jo no tinc boina pròpiament dita, només un barret de palla que me vaig comprar en la Cooperativa del meu poble. Això es pot convalidar per boina?

PD: Ho preguinte al senyor preocupat pel mercat internacional de boines.

Enric 2

Anònim ha dit...

Gracies.
El Levante publica hoy una demanda del Bloc. La Residencia de Suboficiales, calle Alcalde Tárrega, muchos metros públicos sin utilizar.
Saludos.

Anònim ha dit...

Cuando el Sr. Bono dedicó a los partidos propios una frase muy común en esta comunidad (según el Sr. Fabra), ¿a quiénes se refería?.
Es una simple curiosidad.

Nomdedéu ha dit...

hui, no sé, a mí l'unic Sr. Bono que m'interessa és el d'U2

Nomdedéu ha dit...

ni hui ni demà, volia dir ui!

Antzoki ha dit...

Quan l'aparcament es convertix -també- en negoci i la deixadessa de la gent en el pà de cada dia passa el que passa.

Seguix així!

Anònim ha dit...

En Valencia todos los autobuses de transporte público que he visto llevan la pegatina de la ITV en el parabrisas (como los coches).
En Castellón, me he mirado algunos autobuses, y no la llevan. ¿Será porque los de aquí son mas nuevos que los de Valencia?.

Nomdedéu ha dit...

Interessant. Ho esbrinarem. Si és com als vehicles particulars, crec que no és obligatori dur l'enganxina al vidre, és suficient en dur-la amb la documentació. Podria ser política d'empresa, però ho preguntarem perquè molt nous no són, recorde perfectament la noticia confirmada que alguns, són de la flota que l'Ajuntament de Madrid ja no volia per vells.

Anònim ha dit...

Gracias por tu contestación.
Desconozco si tienen obligacion o no de pegarla en el parabrisas.
Pero en Valencia si la llevan.
Es mas, en las paradas ponen las normas: llevar el dinero preparado; no distraer al conductor, etc.

Tampoco sabía que los particulares no tenemos la obligación de llevarla pegada en el vidrio.

Anònim ha dit...

Mas sobre ITV.
Los vehículos de transporte publico deben pasar la revisión:
--anualmente, si tienen menos de 5 años.
--semestralmente, si tienen mas de 5 años.

Si la información no es correcta, por favor, corrijanme.

Gracias.

Anònim ha dit...

hombre...boina y agua ...difícil combinación ...no obstante, resulta preocupante la espiral inflacionista del "boinamen"..es una cuestión susceptible de riguroso estudio.la cuestión es desde que perspectiva y/o disciplina...la cuestión a dilucidar puede ser sí se analiza desde la economía,la sociología y/o quizas desde la siquiatría ????

Nomdedéu ha dit...

uf, siquiatria? sico vol dir figa en grec. Tu deus voler dir psiquiatria, que aleshores fa referència a la ment.
Supose que es deu rererir a això.
Clar, igual jo ho sé perquè al dur boina, la meua ment continua intacta, la d'ell pobre, d'estar a la intemperie s'ha quedat una miqueta...com dir?
Tant se val, tampoc no ho entendria.
I algú ha entés això de l'aiga? Que serà? Que pateix hidrocefalia? O un hidrocele? Tant se val, no sabrà que significa cap de les dues coses.

Anònim ha dit...

uff!!...doctor honoris causa???...en que especialidad???...ah!!!..si....en la boina!!...en la de apelando a la boina vivir del erario público ...ah!!!...que sería de ti sin la boina???...bueno,quizaspodrias pensar en volver a Paris...eso sí,si lo haces dejate la boina aquí!!!..jeje!!no ti consueles pensando que esto es insulto.no.nada mas lejos de la realidad.sencillamente es la concreción de tu ideario político.que se resume en:vivir de la boina

Anònim ha dit...

Quina creu!!! Quant de desfaenat dient favades.

Anònim ha dit...

sí lo que insinúas es que este blog es de desfaneados ,estoy de acuerdo contigo.te confieso que,dado que la tv,la prensa,,,son bastante tediosos ,algún momento de asueto os lo dedicó.sinceramente ,y sin acritud,resulta divertido en algún aspecto;aunque también algo descorszonador comprobar que todavía abunda el boinamen.afortunadamente la inmensa mayoría de los ciudadanos ,sencilamente pasan en vosotros

Anònim ha dit...

Afortunadament molts ciutadans no passen de nosaltres, entre ells tu (desafortunadament), perquè ací estás dale que te pego. Avorrit que eres un avorrit!
Jesús

Anònim ha dit...

Gracias Enric por tu intervención en el Pleno del Ayuntamiento en lo referente a los vecinos de Mestrets (y como no, a todas las demás). Como afectado y miembro de la AA. VV. Mestrets-Borriolenc estoy agradecido por la defensa que tú haces de las "minorias" en las cuales me incluyo. Y no debemos ir tan perdidos cuando el TSJCV, ha anulado el PAI por ilegal y carecer de derecho. Es lo que hemos intentado exponer, a buenas y con pancartas, pleno tras pleno, sin que el alcalde y el responsable de urbanísmo nos hayan tomado en cuenta. Veo más una cuestión de intereses particulares que de "interés general para la cuidad". Seguro que tú, si que lo entiendes.
Lo dicho en el principio.... Gracias Enric. En mi nombre y en el de todos los demás.

Nomdedéu ha dit...

Gracies a vosaltres per mantindre la dignitat i la classe davant el que vos està passant.
Jo defense un model de ciutat, això és el que faig, útil per tothom i d'acord amb la llei. I en eixa defensa coincidisc en la defensa dels vostres interessos particulars, que són lícit, i jo crec que compatibles amb el creixement ordenat de la ciutat.
No hi ha més interés públic, que el compliment de la llei.