21 de setembre, 2006

EL PP DEMANA AJUDA AL CEC PER REIVINDICAR A MADRID, PERÒ NO A LA GENERALITAT. 21.09.06



El CEC ha fet el que havia de fer, reivindicar una infraestructura imprescindible per a les nostres comarques. Ho han fet al costat de l'Alcalde de la ciutat. Perfecte, els empresaris locals estan al costat de les reivindicacions justes, no només per a la seua activitat empresarial, sinó també per a la societat civil a la que pertanyen. La crítica és per l'Alcalde. Per què no demana el recolzament a la CEC per exigir-li a València que aclarisca per on ha d'eixir l'AVE? Per què no el demana per reivindicar trens de rodalies que cohesionen les nostres comarques? Perquè tant la Generalitat com l'Ajuntament de València els governa el PP.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest cop ha estat el CEC, però el problema del govern valencià sempre és el mateix: CRITICAR AL GOVERN DELS SOCIALISTES.
Ara es queixen de la immigració, del procès de pau, de les polítiques socials, de les no socials...
El tema sempre és eixir en primera portada critican a l'altura del betum els socialistes.En compte de seguir endavant per una millor política socio-econòmica de la comunitat que falta li fa....
Em pregunte de vegades com poden estar tant d'acord en les polítiques d'Aznar...
Aquest govern és una vergonya necessitem fer algo urgent per traure'ls i que vagen a l'oposició potser ho fan millor que l'actual oposició.....
Vergonyós....
PVS

Nomdedéu ha dit...

Si, d'acord. Ara dime tu si estas d'acord amb mi. El PSOE, cada colp que el PP reclama del govern central que ha de fer tal o qual cosa, sempre contesta: "en 8 anys no van fer res i ara ens reclamen que ho fem nosaltres, quina barra!" Veritat que si que va així això? Doncs jo trobe que eixa critica socialista estaria be si acte seguit feren la cosa en qüestió. Però no ho fan. El PP reclama les imfraestructures que no va fer, i el PSOE no fa les que va reclamar. El cas de l'AVE és un exemple clar. Han començat els treballs, si, però jo m'he reunit amb el Subdelegat (i ara candiat a l'alcaldia) i ens va explicar que hi hauria AVE, però no ens va dir que no seria a la mateixa velocitat que la resta de l'estat. Ni que no hi haurà doble traçat. En eixos moments és quan és més evident que el PP és el problema i el PSOE no és la solució. Exemplens n'hi ha milers.

Anònim ha dit...

M'ho intentes posar difícil però et diré algo prefereix el PSOE abans que el PP, per dues raons molt senzilles: crec en la política social i l'impuls dels socialistes. Odio les capitals de ciment i empresaris, per no dir que em fan fàstic els nous rics. Potser no estaré d'acord en entrar a una llista electoral de cap dels dos, però el que si que t'he de dir que al mateix temps que sé que no saben fer oposició, els socialistes, si saben governar millor que els de dretes.
Per contra, estaria encantada de formar part d’un partit nacionalista, però un partit nacionalista format i amb les idees clares. Sabent el que fan i el que no. Açò és del que careix el Bloc, es pot comprendre que ha estat format per una barreja de partits nacionalistes, però el que no es pot consentir es que per les ànsies de poder canvien de jaqueta sempre que vagi bé. Aquest és el problema real, que jo veig.
Si em preguntares quin govern prefereix a Castelló tal i com estan les coses avui en dia, segurament et diria que vull al senyor Subias ,per què crec que te empenta per a poder fer-ho i fer-ho bé. Però no voldria de tinent alcalde al senyor Ciscar, per exemple, crec que és molt més competent Mari Pepa Sancho. Parlant en termes reals clar del que avui passa a Castelló tots dos sabem que avui en dia es impossible que vostè passe a ser Alcalde de la Ciutat, no per mi , si nó perquè tornem al mateix de sempre, la cultura política valenciana, per no dir de Castelló, no ens deixa la oportunitat de dur el consistori. A part no sé la llista que es presentarà per a les eleccions municipals però si és com la de l’anterior legislatura dificulta massa les coses. La gent és així... de vegades em dona la sensació de que vivim a través del temps la gent com a l’antiga roma, només es vol pa i circ i ja s’ha fet càrrec el PP de que la gent pense així.
S’ha d’avançar molt en aquest món i s’ha d’ensenyar a la societat a pensar i distingir, tindre criteri, no és possible que l’anterior alcalde de Castelló en un míting digue que ”los jóvenes de Castelló deben ir a la UJI a estudiar que nuestras calles ya las limpiaran los inmigrantes” i tal i com es rumoreja ara l’actual alcalde algo té en algun immigrant i si no m’he informat malament volen incloure a la llista a un romanès per tal de aconseguir vots dels ja legalitzat... VERGONYOS....
A títol personal m’agradaria saber si ja heu començat a treballar en les properes eleccions i si hi ha alguna manera d’ajudar a elaborar la campanya o algo així. Si més no, m’agradaria saber com està el tema en el districte abans mencionat per a presentar-se. Et deixo ací un mail meu anònim per si no vols contestar per aquí: noia_de_vidre@hotmail.com

Nomdedéu ha dit...

Et contestaré pel correu que em dones. PErò que quede clara una cosa, que sembla que ha quedat borrosa. A mi no m'agrada el PSOE, i no compartisc les valoracions que fas d'algunes persones concretes, o de la capacitat il·lusionadora del projecte socialista. Però amb el vot del BLOC el PP no guanyarà l'alcaldia. Mai ho ha fet. I no ho farà ara. Això que dede ben clar. No pot haver-hi més dubte, que el sembrat per part de l'autoanomenda "esquerra transformadora".
Respecte a la frase de Gimeno s'ha repetit mil vegades, jo no li la vaig sentir dir, però coneixent-lo n'era ben capaç. Respecte a dur un romanes o romanesa a la llista del PP, fum de canya. El PP (i el PSOE, no oblides que ells també van fer viatges a Romania i fotos amb destacats romanesos locals) van perdre literalment el cul quan semblava que Romania podia entrar a la UE i per tant tindrien dret al vot. Ara que sembla definitiu que ja no entraran, fa mesos que ningú en parla. Era tot pur mercantilisme electoralista.

Nomdedéu ha dit...

I una cosa que se'm ha oblidat. Trobe terriblement mesqui que els bulos sobre la vida privada de les persones formen part de l'estrategia politica. I quan això es fa des de l'esquerra (ho dic amb coneixement de causa, he sentit desenes de vegades destacats representants de l'esquerra oficial alimentar la llegenda urbana de la vida privada de l'Alcalde), tot simplement em fot fastic. Fan moltes coses malament en política, i eixes son les que cal criticar. Fer el contrari és demostrar la manca absoluta d'arguments polítics, i el que és més greu, la manca d'ètica. Tot no val per guanyar.

Anònim ha dit...

Bla... bla... bla... Charlatanería bana, dí a los pipiolos que te corean las gracias que eres la voz de Carlos Fabra en el nacionalismo valenciano

Nomdedéu ha dit...

Realment s'ha de tindre poca feina per entrar al bloc d'algú per insultar-lo. Crec que hauries d'eixir més, conèixer gent, buscar una afició...
Si Hernández alçara el cap i vera en mans de qui estan els seus versos...