20 de desembre, 2006

"NO SE QUÈ ÉS AIXÒ DEL PLA MUNICIPAL DE LA VIVENDA". 21.12.06


Es com si em demanaren parlar de la sexualitat de l'unicorn. Com he de parlar d'una cosa que no existix? O com si em demanaren un article sobre la "marfallona estrullufada" que deia un jove Buenafuente fa anys. Em demanen que parle del Pla Municipal de la Vivenda. No se que és. No ha estat presentat. No ha estat debatut. No ha passat per cap comissió. Només se que el 15 de desembre Javier Moliner va dir en roda de premsa que hi dedicarien un milió d'€, i que se centraria en facilitar a joves i discapacitats una major possibilitat d'accés a la vivenda. Els promet que si m'assabente del que és els hi ho explicaré.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

No té res a veure, però enhorabona per la número 2

Nomdedéu ha dit...

Moltes gràcies. Ho he dit a la roda de premsa, que presentarem tres persones i no dues, no era casual. Tres serà el número mínim de membres que tindrà el grup municipal del BLOC. I que es presentara en estes dates, molt abans que la resta de partits, tampoc no ho és de casual. Ve Nadal, i Sergi Selma de número tres i Dolors Ibañez de número dos, son un regal, un magnífic regal, per la ciutat de Castelló. (I molt especialment per mi)

Anònim ha dit...

Que no home que no que tres seran pocs que segons vaja anat la campanya caldrà parlar-ne de 5 nacionalistes que entraran al proper ajuntament de CS, ja voràs com al 2007 els nacionalistes a CS pegaran la campanada.
Ah! per cert aneu apuntant a la vostra agenda : Divendres a les 20 hores, carrer Cavallers al homenatge a les Normes de CS.

Anònim ha dit...

xa Nomdedéu, milacre, han tret tres línees en el mediterraneo, la vos de su amo. Açò és un èxit mone de soparet, no?

Nomdedéu ha dit...

Si, i a sobre ho han explicat malament. Las Provincias també ha tret una cosa molt curteta. En canvi Levante i El Mundo se n'han fet ressó.
No passar res. Goteta a goteta omplirem el got.

Anònim ha dit...

Yo siempre compro Levante. El Mundo alguna vez.

Anònim ha dit...

xa, a la manera de palomino. Err pla muncipa de la vivenda, e un pla pa que uns es forren mentre la majoria de castellonencs estan hipotecats finssss a les orelles. Tatxan....Gràcies, gràcies.

Anònim ha dit...

Se sabe cuantas viviendas de proteccion, se han entregado este año?.

Nomdedéu ha dit...

És una pregunta formal? Ara mateix no ho se xifres exactes, però si ho vols ho puc preguntar.

Anònim ha dit...

Si. Es formal. Me interesa. Es para hacer un trabajo.

Anònim ha dit...

Pero únicamente en Castellón capital. (Se me olvidó este detalle).
Gracias

Nomdedéu ha dit...

ok. a veure si demà mateix t'ho puc dir.

Anònim ha dit...

ok. a veure si demà mateix t'ho puc dir.

¿Se ha entregado alguna?