27 de desembre, 2006

"UNA ALTRA ENQUETA SOBRE ELS TÒPICS DE LA JOVENTUT" 28.12.06


Els estudis sociològics de la joventut sempre són igual. Se'ls hi pregunta si prenen drogues, si gasten preservatius i si son "bakales" o "aftertronkys". A la tercera edat mai no els hi pregunten si estan enganxats a les píndoles, si son més de fox-trot o de vals vienés, o si encara practiquen sexe. Podrien preguntar per les inquietuds polítiques, la valoració de les institucions o la llengua social. En qualsevol cas és simptomàtic el descens de joves que formen part d'associacions. I molt preocupant el desconeixement del que fa la regidoria de joventut. Més del 70% o no sabien que fa o proposen que fassa coses que ja fà. Queda clar quan un 33% desaprova la gestió i un 22% no coneix les activitats

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enric, t'assegure que no t'agradarà saber la llengua socials dels joves de Castelló, ni les seues inquietuds polítiques... Es trist, però se del que parle, encara estic a l'institut!

Anònim ha dit...

I aquest estudi qui la fet?

Nomdedéu ha dit...

Per encarrec de la regidoria de Joventut, l'ha fet Estudios de Opinión y Mercado, Investrategia, S.L. Una empresa d' El Poble Nou de Benitatxell-Dènia.
I ja se, Benet16, quina és la situació als intituts, i als salons recreatius, i a la cua del cinema... Per això ho dic, perquè és terriblement preocupant, que el valencià hui siga una llengua d'estudi i no una llengua social, just al contrari del que passava quan el que estava estudiant era jo. Era una llengua proscrita i prohibida en la docencia, però d'ús freqüent al carrer. I m'agradaria que la regidoria de joventut tinguera la sensibilitat suficient per estudiar estes coses. Sense diagnostic no hi ha tractament.

Anònim ha dit...

Home saber que hi ha una empresa darrere i que siga seriosa almenys no dona que dubtar. La veritat es que la situació del valencià és xunga. Si ja ho es a Castelló, imagineuse a València. I sobre tot de la joventut que pasa de tot.

Bé, espere que Castelló en materia de joventut progresse i que la constitució del Consell Local de la Joventut siga prospera.

Ànim Enric per aquest noy any.