13 de desembre, 2006

"UNS PRESSUPOSSTOS QUE NO RESOLEN ELS PRINCIPALS PROBLEMES" 14.12.06


Els Ajuntaments estan mal finançats, ho sabem tots. Les inversions de la Generalitat són minses per culpa del PP que la governa. Com ho són les de l’Estat, per culpa del PSOE que el governa. Dit tot això, l’equip de govern ha elaborat uns pressupostos que repetixen esquemes d’anys anteriors. Una despesa corrent sobredimensionada i una manca lamentable d’inversions en el futur. La forma discrecional en la que algunes regidories (mal)gasten els diners fa fredor. No ens agraden els pressupostos perquè som un altre partit amb altres prioritats i altres sensibilitats. Senzill d’entendre. De totes formes, hi haurà modificacions de crèdit després de l’estiu. Quan canvie el govern local.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Heu vist la cara de mala llet de Panyella en la presentació de la candidatura. Per què serà ???

Anònim ha dit...

Hipòtesi a: No ha cagat
Hipòtesi b: Està cagat

Nomdedéu ha dit...

per favor...

Anònim ha dit...

Pense que deuries censurar alguns missatges... Açò no es seriós!

Nomdedéu ha dit...

És una qüestió filosofica, no crec en la censura. Pense que el que cal fer és no contestar als que fan comentaris poc respectuosos. Segúr que al final se'n cansaran. PErò si moderes els comentaris, estas tallant la llibertat i jo sóc un home que estima profundament la llibertat. Individual i col·lectiva. Per això sóc nacionalista. Sempre ho dic

Anònim ha dit...

Olé tus güevos!!!! sense anar més lluny altres blogs si tenen censura com el de Morera i clar cada vegada li escriu menys gent i els pocs que li escriuen i trau és per dir que bonic ho fa tot. Aguanta així mentres pugues. Molts ànims.