21 de novembre, 2007

"CONSTRUIR UNA GUARDERIA PÚBLICA EN CADA DISTRICTE SERÍA LA MILLOR CELEBRACIÓ" Crònica. 21.11.07


L’Ajuntament commemora el Dia Internacional dels Drets dels Xiquets i de les Xiquetes. Una efemeride auspiciada per l’Assemblea General de les Nacions Unides. I ho fa amb vocació lúdica, expliquen el "conter del Tio Nelo" i fan una festeta en alguns col·legis públics. Està bé. Però és poc. El punt 7 de la declaració estableix el dret a rebre una educació gratuïta. Ací l’Ajuntament té una responsabilitat importantíssima, que pot ajudar a pal·liar l’ineficacia de la Conselleria d’Educació. Castelló necessita, si més no, una guarderia pública i gratuïta en cada districte, que garantisca el dret dels infants, i que permetisca la conciliació familiar. Això seria una acció directa a favor dels seus drets. Fer una festa és divertit, però no millora la seua situació dels infants, que és el que prenten la declaració de Nacions Unides.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues si. Sería un buen detalle .... y quizá una obligación.

Anònim ha dit...

En Alcalde Tárrega, lindando con el Camino La Plana, hay un edificio cerrado desde no recuerdo cuantas decadas al que no se le dá ningún uso.
¿Qué pasa con ese edificio?. Se tendría que aprovechar, porque no vamos sobrados ¡eh!. ¿O sí?

Nomdedéu ha dit...

La residencia de Suboficials. No hi ha manera que el ministeri de l'exercit, cedisca l'ús de l'edifici a la ciutat. El bloc ho ha demanat oficialment dues vegades, i totes dues s'ha aprovat la petició, però el Ministeri s'hi nega. Mentre, està en una situació deplorale i és un niu de rates

Anònim ha dit...

Pues hasta que no se le dé utilidad (LA QUE SEA Y PARA QUIEN SEA) que no me pidan para ninguna ONG. Yo no voy sobrado. Parece ser que algunos si.