31 de desembre, 2008

bon any a les lectores i lectors del bloc

L’any 2009 serà dur.
El finançament que ens proposa Espanya no és just. El PSOE d’Alarte es felicita (clar, és el candidat de Madrid), el PP de Camps el troba positiu (lògic, li tapa parcialment el deute acumulat.)


Però el país es mereix molt més, es mereix gent com vosaltres. Gent compromesa amb el país, gent que creu que el futur encara està per escriure, i tots, totes, tenim un llapis.

Plegats podem fer del 2009 un bon any.
Gràcies per visitar el bloc.

Enric

8 comentaris:

joan cebolla ha dit...

Bon cap d´any,i anem a pams,que l´any nou ve una mica ennubolat.
Enric, gràcies pel teu Bloc,però encara que de vegades he dit la meua, no crec que siga el lloc més adequat per fer striptis BLOQUER.
Ara bé, si que podries fer valdre la teua influencia pera que la nostra estimada direcció obrira un debat si més no "on line" entre nosaltres, és posible i no crec que siga car i acabe, amb el cor a la ma: Morera i alguns/es més son els que han portat al BLOC a la situació en que estem, crec que haurien de fer una paseta enrera. Salut i alegria de viure

Nomdedéu ha dit...

Joan, et desitge el millor per este any, i t'agraisc la confiança, però no cregues que tinc tanta influència.
Morera va dir que apostava per eixe debat en xarxa, ja se'n va fer un quan el pacte, si mal no rcorde (quin pacte? tens raó, el primer pacte)i va ser una experiència positiva.
Ho recordaré, també crec que hauria de ser el COC qui ho pose en marxa. També els hi ho demanaré.
Bon any.

Anònim ha dit...

¡Bon cap d´any!

Josep ha dit...

Que vaja bé l'any nou. Amb la GRAN NOVETAT


Feliç any 2010 (amb la recessió que tenim és millor saltar-nos el 2009)

Nomdedéu ha dit...

Bon any...2008? Igual si és recessió anem endarrere

Josep Miquel Porcar Mallen ha dit...

Esperem que el 2009 sigue millor,no escomensem el any pesimistes per l'amor de deu,nomdedeu! Anem a intentar que l'any sigue molt millor.
Bon any nou!

Nomdedéu ha dit...

si senyor, eixa és l'actitud. personalment tinc el convenciment que serà un any millor del que la gent creu. Igual és per que ens el presenten tan lleig i difícil, que és qusi impossible que isca tan malament.
Així que ànims, està en ls nostres mans

Anònim ha dit...

Que l'any 2009 siga un bon any depèn en un percentatge important de tots nosaltres, després hi ha una part que no controlem (diguem-ne atzar, macroeconomia, providència, o com vulguem dir-ne). Doncs que per nosaltres no quede.

Bon any a tots.