18 de desembre, 2014

"ALBERTO FABRA AGAIN" Mediterráneo 18.12.14

Durant tots els anys com alcalde, Fabra va incrementar fraudulentament la partida d'ingressos. Compromís ho va denunciar reiteradament. La pràctica era simple, per a poder dir que faria això i allò, comptabilitzava com ingressos unes impossibles vendes de sòl públic. Milions! Finalment no venia ni mitja fanecada, i conseqüentment no feia les obres promeses. Però durant 10 mesos anava eixint als mitjans prometent i prometent. Any rere any.
A Bataller se li ha de reconéixer, i jo ho he fet en un plenari municipal, que ha acabat amb el costum. I té mèrit, perquè l'equip econòmic és el mateix. Pérez i Masip. Els dos arquitectes de les mentides pressupostàries.
En els pressupostos d'enguany, la major partida en inversions ve de la Generalitat. El problema de Bataller és que el President de la Generalitat és Fabra, i Fabra continua fent garrames en els Pressupostos. La setmana passada l'Autoritat Fiscal va dir que els pressupostos de la Generalitat eren il·legals perquè s'inventaven ingressos. Davant les pressions ha matisat. Ara diu que és legal comptabilitzar un anticip de 1.178 (malgrat no tindre garantia de rebre'l), però manté que és il·legal l'altra partida de 1.000 milions del Fons de Nivelació.
En definitiva, que la Generalitat tindrà 2.000 milions menys d'ingressos dels pressupostats, i d'eixa partida, eixien les inversions en Castelló. Pobre Bataller, el seu padrí li ha furtat la mona. 

1 comentari:

Nomdedéu ha dit...

http://compromis.net/18786/compromis-denuncia-al-consell-per-prevaricacio-i-malversacio-en-els-pressupostos-de-2015/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed