15 de maig, 2006

"INSULTS". Mediterráneo. 18.05.06

Quan sec a escriure, cueja encara la polèmica pel numeret del Diputat Martínez Pujalte. A ningú no se li escapa que els seus crits, la seua insolència i la seva manca d'educació, formaven part d'una estratègia. La mateixa que l'actuació del PP a l'Assemblea de Madrid, on es van presentar amb manilles per tal de fer una paròdia sobre la detenció de dos dels seus militants per les presumptes agressions a l'ex ministre Bono. L'Assemblea de Madrid, és on eren diputats els transfugues socialistes que van robar la victòria a les urnes per regalar-la al PP. No sabem si els qui compraren voluntats encara seuen allí.
Desgraciadament al nostre Parlament, al valencià, també passen estes coses. El mateix dia el socialista Eduardo Vicente titllava de "pallasso" al President Camps. Res de nou. En un altra ocasió va comparar a Rafael Blasco amb Hitler, o va batejar com "Senyoreta Rottenmeier" a la Vicepresidenta de les Corts. Tampoc no els paregué tan estrany a les Senyories acostumades a sentir com el Popular Manuel Ortuño li deia "borratxo" a Segundo Bru, o el Conseller Blasco qualificava de "gilipolla" a Trinidad Amorós i de "mamó" a Ximo Puig.
I no oblidem al polemista professional (el recordaran a Crónicas Marcianas), el socialista Andrés Perelló, que en una masclista al·lusió recordà les "aportacions de silicona" de la Sra. Gema Amor a qui qualificà de "poni-consellera".
Esta forma de dir i de fer, és la que allunya a la gent de la política oficial. No ens han elegit per insultar-nos o fer circ, ens han encomanat gestionar els seus interessos, o criticar des de l'educació la gestió que puga fer el govern de torn. O esta gent sobra en la política, o al final la gent pensarà que el que sobra és la política.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

¡Bon referent per als nostres xiquets/tes!.

La Fiesta del Fin del Mundo ha dit...

Per no parlar de les regidores que diuen 'pencos' als de l'oposició, el tinent d'alcalde que parla 'd'anticastellonerisme' o l'opositor q per parlar de l'alcalde diu 'imbècil'.
Vull una segona entrega d'insults municipals

Nomdedéu ha dit...

Si,riotme, veig que estas al dia de la política municipal. Eixos insults que recordes efectivament s'han produït. Dos d'ells en sessió plenària, l'altre en acte públic. No descarte una segona entrega. El que em sembla que no trobarà nngú son insults des de les files del BLOC. De vegades hem estat durs, i tornarem a estar-ho que la situació s'ho mereix, però no cal rebaixar-se a insultar. L'insult és l'argument del que no té arguments.

Anònim ha dit...

"El que em sembla que no trobarà ningú son insults des de les files del BLOC"

Per això estic afiliat al Bloc. I estic molt orgullós quan em diuen els amics "sóc quatre, però la veritat és que sou bona gent".

La Fiesta del Fin del Mundo ha dit...

Es cert que a tu mai t'he vist insultar ningú i crec que és precisament això el que desquícia els teus adversaris...

Nomdedéu ha dit...

Procuraré continuar sense insultar ningú. Forma part del caràcter de les persones i de l'educació de cada un. Es pot ser dur, punyent i fins i tot torracollons (amb perdó) sense caure en la desqualificació personal. El PP fa tantes cose malament que només amb senyalar-les ja tens discurs d'oposició, si a sobre fas propostes pèr millorar ja tens discurs d'oposició constructiva. Tens BLOC