27 de juny, 2006

DESVIAMENT DE L'AP-7. 29.06.06


Alliberar l'AP-7 els mesos d'estiu és una necessitat vital. Salva vides. Eixe és un argument suficient. Però n'hi ha d'altres com la injustícia que significa que en altres llocs de l'Estat s'haja fet. Dit això, no és més que una solució parcial. El que toca és alliberar l'AP-7 en tot el seu traçat. I Alberto Fabra que no es penge medalles. Va ser el seu partit qui amplià la concessió. L'autopista seria pública des de gener si Aznar, recolzat per Zaplana, no l'haguera prorrogat fins el 2019. El PP ha creat el problema, i el PSOE no el vol solucionar. Eixa és la realitat. Els preocupa més guanyar posicions electorals que solucionar problemes.

9 comentaris:

José Basauri ha dit...

Encara que jo soc simpatitzant del PP, et done tota la raó en aquest tema i el que es deuria haver fet es lliberalitzar la Autopista per a un millor desenrollatment económic i social.

Salutacions.

Nomdedéu ha dit...

Saps Basauri? Al final hi ha coses que van més enllà dels posicionaments ideològics de cada persona. Hi ha alguns temes que totes les formacions polítiques hauriem d'intentar deixar al marge de la confrontació diaria, per la senzilla raó que son intrinsecament bones per la societat governe qui governe. El BLOC fa coses bé i coses malament. El PSOE també, i el PP també. La gestió del "tema AP-7" per part del PP no ha estat bona per al conjunt de la societat. Que jo ho diga és normal, que tu ho reconegues t'honora i confirma que els problemes reals haurien d'estar per damunt de la confrontació partidista.

Anònim ha dit...

La veritat siga dita, la zona de la Mediterrània és la que més abusos pateix d'este tipus. Tot el País Valencià arrastra una sèrie de dèficits en infraestructures molt gran, sobretot les perifèries (Sud i Nord), ja que el centre disposa de mega-auditoris, visites papals, .... El que cal fer és lluitar per tal que les perifèries siguen un poc més importants i s'invertisca més diners. Així acabarem amb una altre tema fotut d’eradicar el provincialisme que tant afecta a estes terres. Perdoneu perquè açò no té res que veure amb el tema inicial i en té molt. Auuu

Xavi Bellot ha dit...

Fa vergonya que cada setmana la N-340 siga notícia per algun accident greu, que no es puga anar de la Vall d'Uixó a Benicàssim (per posar un exemple que m'és proper) amb tranquilitat i sense pagar un cèntim. El tema de l'autopista de peatge és una metàfora del nostre país: allò que hauria de servir per vertebrar el territori esdevé un obstacle, en aquest cas pel cost econòmic. I el pitjor de tot és que el peatge hauria d'haver acabat fa temps, però Zaplana i els seus amics d'Abertis van decidir que no, que els valencians podem permetre's estar pagant 25 anys més... De vergonya!

Anònim ha dit...

I jo vos pregunte de que us serveix que Jose reconega que això ha sigut un error. Enric dius que això no té res a vore amb l'ideologia dels partits, i si que té a vore, no sé per quina raó però al PP li agrada privatitzar les coses i això ho saps tu i ho sabem tots, privatitzar no és mal però privatitzar-ho tot si que és mal.
Jose en quin mon vius??? El PP és així ara ja estan privatitzant la sanitat per a que la sanitat li coste més diners al Govern. Que voleu que us diga???
Jose si de veritat eres de centre vota al Centro Democràtic Liberal CDL, acaben de fer una secció al Pais Valencià www.cdl-centro.es/ , dins de poc faran la web del Pais Valencià www.cdl-centro.es/

PD: SÓC DEL BLOC

Nomdedéu ha dit...

Jo no he dit que no tinga res a veure amb la ideologia dels partits, he dit textualment: "Al final hi ha coses que van més enllà dels posicionaments ideològics de cada persona." És molt diferent. Òbviament te a veure amb la ideologia de partit, el que dic és que un simpatitzant del PP (o un militant, o un votant) si té un esperit crític pot reconèixer, com fa José, que hi ha posicionament del seu partit que no son correctes. És tot el que he dit.
Servix d'alguna cosa la reflexió de José? A mi sí. M'agrada veure que hi ha eixa capacitat de mirar a la societat no només des del prisma partidista. És suficient? Clar que no, per això treballe per tal que el BLOC millore resultats i puga impedir la política del PP de privatitzar la practica totalitat dels serveis.

Xavier López ha dit...

Bé, com ben saps Enric, hui dissabte primer dia de juliol és un dia prou roin per al BLOC a nivell intern. Ja vorem com eixim d´esta sense que ens treguen tot el suc que hem anat exprimint durant tants i tants anys uns altres que fins fa unes hores estaven en perill imminent de mort.
Respecte a les autovies, jo visc a Alacant capitat, fixa´t quina paradoxa, resulta que si vull anar a Múrcia tinc un tren de rodalies que ix cada hora i una autovia totalment gratuita. Si vull anar a Madrid, puc agadar l´avió a L´Altet, puc anar en una autovia gratuita fins allà o en tren amb una regularitat molt acceptable i a uns preus raonables. Però, i si vull anar a València? Doncs em trobaré amb que sols ixen dos trens regionals diaris i amb una autopista per la costa cara o amb una autovia per l´interior que pareix mai s´acabarà. Casualitat? Jo trobe que no, i tu?

Nomdedéu ha dit...

Que en pense jo? En una època de la meua vida viatjava amb certa freqüència a un llogaret molt tranquil i perdut a l'interior d'Ourense. 6 habitants a l'hivern, una dotzena llarga a l'estiu. Trobava allí la tranquil·litat necessària per resposar-me. Hi anava amb cotxe. Des de València fins passat Ourense per autovia. Còmode, ràpid, gratuït. Des de Castelló a València havia d'agafar l'autopista i pagar. Es a dir, des de Castelló a Ourense, només havia de pagar per moure'm dins del meu país. Si crec que és casual? En economia ni en política no crec en les casualitats. La resposta en l'anècdota que seguix. En un d'eixos viatges, llargs com pot suposar, mentre travessavem una castella erma, amb camps immensos i ressecs, sense una sola construcció (ni menor ni major) en quilòmetres, en plena desolació paisatgistica, la meua acompanyant va preguntar: "i esta gent de que viuen", vaig contestar un lacònic "de nosaltres". És per això que ens ha de traure més i més diners als valencians, cals subvencionar Espanya. No és demagògia. És la trista realitat que haurem de fer entendre a la nostra gent.

Anònim ha dit...

Lo de liveralizar la Autopista sin comentario pero no me refiero a los meses de Julio y Agosto sino como es natural SIEMPRE.Lo de estos meses es puramente politico, al final nos daran unas cifras x pero lo cierto es que yo veo much oscamionesque no utilizan este tramo gratuito ? porque sera¿SALUD