12 de juny, 2006

gràcies a totes i tots.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

patetic....

Nomdedéu ha dit...

a mi en canvi m'agrada

Anònim ha dit...

Enhorabona!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona ;)

Anònim ha dit...

si,patetic....

XorX ha dit...

Doncs a mi me pareix original, però també pot ser perquè fa 16 anys jo estava dins d'un cavallet com eixos amb una espasa a la mà, ballant.

I el meu cavallet era com el segon començant per l'esquerra, negre i amb les bandes de la senyera.

Anònim ha dit...

Què és patètic? Pel Corpus es ballen els cavallets als regidors, és una tradició i què més bonic que ballar-li'ls a un regidor i a més amic?.Jo ho vaig vore i ho vaig trobar molt bonic.

Nomdedéu ha dit...

Ei, no val a discutir sobre això. Els cavallets es ballen als regidors. Jo sóc regidor, no hi ha doncs tracte de favor. Els cavallets ens van fer a Lizbeth i ami el regal més emotiu del dia de la nostra boda. Estem molt agraits. A nosaltres ens agradà, als convidats els agradà, als cavallets els venia de gust fer-ho. Doncs ja està.
A partir d'ací, les opinions son lliures. No he volgut moderar el bloc per permetre fins i tot, que gent que s'amaga en l'anonimat puga escriure amb la sola intenció d'ofendre. Jo trobe que això si que és patètic, però ja s'ho faran. Mai no sabrem si no els agrada que en ballaren a mi, si no els hi agraden les tradicions de la ciutat, o que és el que els sembla patètic.
Per la meua banda, una sola paraula que per repetida no perd força : Gràcies