20 de juny, 2006

"PP (GOTERA I OTILIO)". Mediterráneo 22.06.06


M'ha telefonat Albert cabrejat com una mona. M'explica que l'altre dia camí de casa amb el seu fill al braç, va ensopegar i va caure a una rassa d'una obra mal senyalitzada. Per protegir en Carles, va embolcallar-lo amb el seu cos gran. El xiquet no es va fer mal, però ell està ara dolorit i ple de blaus. He visitat l'obra i certament no ho està de ben senyalitzada. Albert presentarà una denúncia a l'Ajuntament reclamant danys. És raonable. Passa amb massa freqüència.
Fa pocs mesos vam aprovar, a proposta del GMS, un major control de l'ocupació de la via pública per part de les diferents obres. Castelló està viu, i la iniciativa privada construïx edificis i aparcaments; les companyies de gas, aigua o llum esbudellen la ciutat obrint rasses arreu i per tot arreu. L'Ajuntament per la seua banda arregla algunes voreres, o millora l'asfalt d'algun carrer. Tot plegat, una ciutat oberta en canal, amb ocupacions de via pública poc o gens senyalitzades, que convertixen Castelló en una gimcana impossible per tothom, i molt especialment per gent amb mobilitat reduïda. Qui ho organitza tot això? Qui permet obrir el carrer Adoberies per canalitzar el gas, ara que absorveix tot el trànsit d'una Avinguda del Mar tallada? Qui autoritza les formigoneres a tallar els carrers, sense previ avís, i en hora punta? No m'ho invente, la casualitat va fer que coincidirem allí un enginyer municipal i jo mateix, recriminant-li al responsable la seua actuació. És evident que les obres son necessàries, com ho és que causen molèsties. Però de veritat no hi ha ningú a l'Ajuntament capaç de controlar i coordinar? Ens governa el PP, o Pepe Gotera i Otilio?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Evidentment ens governa el PP, que en casos com els que comenteu són Pepe Gotera i Otilio o La Banda de L'empastre. L'altre dia ja no era ni per una obra pública, era una mudança al carrer Herrero a l'alçada del col.legi Herrero. Hi havia una enorme màquina d'eixes que fan servir per pujar els mobles tallant el carrer i no hi havia cap senyalització prèvia, hi havia un cotxe de la policia tallant el tràfic just al carrerò anterior, per tant et trobaves l'empastre quan hi arribaves.Comodísssim.Sobretot en un carrer com el que us acabe de dir per on entra molta gent a la ciutat.