30 d’octubre, 2006

EL PLA MARC ÉS UNA APOSTA UNÀNIM PEL FUTUR DE CASTELLÓ. 2.11.06


El Pla Marc de Modernització i Qualitat dels Serveis Municipals és una excel·lent fulla de ruta per als propers 15 anys. Fruit d'un treball meticulós, naix després d'una enquesta d'opinió interna i de l'estudi de les carències de l'Ajuntament i la ciutat. És un treball fet per funcionaris. Ho subratlle, perquè este treball dignifica la tasca dels empleats de la casa, que amb massa freqüència veuen com els temes importants son, innecessàriament encarregats pel PP a empreses i professionals externs. El Pla Marc servirà per a 15 anys, perquè és ambiciós i sensat. I per això ha aconseguit la unanimitat dels partits, que hem actuat generosament i responsable.
També té delicte la cosa. El control de qualitat d'esta fabrica de roba no s'ha adonat que Control en anglés només té una l.

3 comentaris:

JOSE R ha dit...

¿Es pot accedir d´alguna mena al document que menciones?

Nomdedéu ha dit...

És un document molt extens, de centenars de folis. Jo no el conec en format informàtic. En principi és un document intern de l'Ajuntament. Vaig a fer una cosa, vaig a intentar a veure si hi ha alguna possibilitat de que el pengen a la web municipal. Si és així ho anunciaré a este bloc amb un link.

Nomdedéu ha dit...

Ho lamente però definitivament no hi ha intenció de penjar-lo en xarxa. Així que jo no puc disposar d'ell, ni conseqüentment posar-lo a la teua disposició.
Aiò si, hui s'ha presentat als mitjans de comunicació i supose que demà tots els diaris en faran un resum important.