19 d’octubre, 2006

EL SIO ÉS UN SERVEI QUE DESGRACIADAMENT ENCARA ÉS NECESSARI. 19.10.06


El SIO és un d’eixos serveis municipals que funcionen raonablement bé. Els diferents cursos que s’organitzen són pràctics, útils. Tant els d’oficis "masculins" per dones, com els d’habilitats "domesticofemenines" per hòmens. Serveix per trencar eixe mur que separa absurdament els treballs per gèneres. És un servei modern, que presta assistència a les dones amb problemes. Té la seua necessària vessant reivindicativa en les dates assenyalades, o en l’excel·lent cicle de cinema. I com oposició, el que més m’agrada, és que accepten suggeriments i et permeten col·laborar. Pot millorar? clar. Però ha fet una interessant progressió en 3 anys, i el BLOC ajudarà a què continue.
el SIO és el servi d'igualtat d'oportunitats home-dona

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Enric,
Es acertat el que dius, no en tinc cap queixa respecte a la regidora Marta Gallén en quant a la seua progressió del SIO pero també crec que hi ha molt per avançar; no es pensen que en quatre programetes de tallers està tot solventat ens trobem en un problema de rerefons.
D'això volia parlar-te vaig estar treballant en un programa boníssim a Badalona fet per la mateixa regidoria i això es que li cal a Castelló, tinc un projecte d'anàlisis de la política pública del programa i es grandiós; sobre tot perquè serveix de moltísim i el seu pressupost es molt reduit. Quan vullges podem parlar-ne i si vols t'ho puc enviar.
Gràcies,
PVS
No hi ha que fer cas als necis que no saben ni on tenen la mà dreta, ho dic per aquell tipo si es que se li pot nomenar així que ens ha insultat al post anterior, ells mateixos son pressos de la seua incultura.

Nomdedéu ha dit...

ja m'he posat en contacte amb tu al teu correu. Si, quedem. Estaria bé conèixer l'experiència d'un altra ciutat. Dimecres vaig estar a la reunió del grup de treball d'igualtat de genere, i l'Agent d'Igualtat, ens va explicar que els treballs per al pla d'igualtat anaven a bon ritme. Han aconseguit implicar un bon grapat de funcionaries de cada departament municipal, per intentar diagnosticar la ciutat i els seus problemes amb "ulls de genere". Potsér alguna gent no en siga conscient, però és cert que homes i dones tenim percepcions diferents del model d'enllumentat que ens tranquilitza al passar per un carrer, per exemple. En definitiva un treball ben interessant. Tot el que nosaltres puguem aportar-hi seria ben rebut.