10 d’octubre, 2006

L'Ajuntament improvisa per manca de criteri cultural". 12.10.06

A Madrid fan "la noche en blanco", ací ens passem en blanc tot l'any. L'Ajuntament no té una política cultural concreta. La Regidoria de Cultura funciona com una bustia de suggeriments. Venen els artistes i demanen lloc per exposar, o presenten les galerades d'un possible llibre, o proposen un concert, o oferten una escultura. I la Regidoria els valora amb criteris que l'oposició desconeix i els subvenciona. Res més. Tenim una oferta cultural desequilibrada, inestable, sovint incoherent i amb qualitat irregular. Nosaltres hem reclamat una política cultural definida, que garantisca homogeneïtat i qualitat. El PP preferix mil vins d'honor cabuts, que una copa de vi amb solera.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Si em permets un suggeriment anima a què la gent t'envie propostes encara que senzilles de cara al programa electoral del BLOC jo te'n faig una :
Autoritzar els propietaris dels guals que puguen aparcar davant d'ells, crec que millorarien les places d'aparcar cotxes en quantitat important.

Anònim ha dit...

Sóc un lector de la premsa diaria i em sap mal els atacs injustos que rebs d'EU i ERPV però al mateix temps pense que eixos no tenen res que oferir i es distrauen atacant-te a tu. Sembla que vas per bon camí, llàstima el temps que està perdent el BLOC a nivell central de pactar amb algú d'ells.
El meu vot i el de la meua família el tindràs. Ànim i endavant.

Nomdedéu ha dit...

Moltes gràcies a tots dos. De veritat us dic que tot i que de vegades els atacs ferixen (tinc sentiments jo), entenc que formen part del meu treball. No perdré un segón amb ells. A diferència d'ells a mi el que em preocupa no és que EU o ERPV tinga millors o pitjors resultats, sinó que el PP perga la majoria absoluta per tal de possibilitar una alternativa progressista. També he d'advertir que al PSOE no li serà gràtis. No parle d'extorció, no és el nostre estil, sinó de propostres programàtiques.
D'altra banda, agraïsc el suggeriment, de fet he demant ajut a un company que n'enten més que jo per articular eixa mena de "bustia de suggeriments" per al programa. Ja fa setmanes que hi rumiava. Espere poder presentar-la en breu.
Gràcies pels ànims

Anònim ha dit...

Buena idea lo de la "bustia de suggeriments".
Vicent

Anònim ha dit...

Cada dia ens demostres que eres el regidor que ens fa falta per a Castelló, continua així sempre al costat de la gent.

Anònim ha dit...

Eres l'idoni per a ser Alcalde de Castelló, però el teu equip no em fa massa el pes...
Què hi ha de l'equip del Grau, em vas dir que m'escriuries però no he rebut res...
PVS

Nomdedéu ha dit...

Tens raó PVS. Disculpa. No ho he oblidat. Et dec un correu, he estat una miqueta atabalat per feina, i per algun problema mèdic a casa, però ara que tot torna a la normalitat, no trigaré ni una setmana en posar-me en contacte amb tu. De veres.